جلیلی در خرمآباد: پیشرفت کشور نقشه راه میخواهد؛ جهاد اقتصادی تنها با حرف زدن عملی نمیشود
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر میگوییم آباد کردن کشور ضرورت است باید نقشه بکشیم چه اتفاقاتی باید صورت بگیرد و چکار باید انجام دهیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، سعید جلیلی صبح امروز در نشست فعالان اقتصادی استان لرستان که در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد اظهارداشت: انتظار میرود جلسات تنها به درد دل و بیان نکات ختم نشود بلکه به نتیجه برسد؛ انتظار بنده از این جلسه بیشتر از این بود زیرا ما وقتی صحبت میکنیم که روند پیشرفت کشور و به طور خاص این استان باید شتاب بگیرد قبل از همه باید سهمی را برای خودمان تعیین کنیم.
وی افزود: یکی از آسیبها این است که آسیب شناسی ما معطوف میشود به سهم دیگران البته این درست است اما همه بحث این نیست بلکه ما باید بخش مربوط به خودمان را که میتوانیم عمل کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: زمانی که میگوییم باید کشوری موفق داشته باشیم به تبع آن استانها باید خط مشی داشته باشند.
وی بیان کرد: یک وقتی درگیری ایجاد شد دشمن خوزستان را اشغال کرد اما جوانانی مانند شهید حسن باقری نقشه پهن کرده و برنامهریزی کردند ادعایی هم نداشتند بنابراین انتظار داریم در این جلسات نقشه لرستان را پهن کنیم و بگوییم باید وجب به وجبش آباد شود بعد بگوییم سهم من چیست قبل از اینکه برای دیگران سهم تعریف کنیم چون همه این کارها برنامه میخواهد باید کار انجام شود.
وی تصریح کرد: اگر میگوییم آباد کردن کشور ضرورت است باید نقشه بکشیم چه اتفاقاتی باید صورت بگیرد و چکار باید انجام دهیم و اگر بیان میکنیم تفکر و حرکت بسیجی حال برای آباد کردن بحث کنیم اگر می خواهیم تحولی صورت بگیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر میگوییم جهاد اقتصادی دشمن از همه طرف فشار اقتصادی وارد میکند حقیقتا ما در عرصه جنگ وجهاد هستیم پس نمیشود بگوییم ما چند جمله مهم گفتیم چند حرف به این و آن زدیم دیگر جهاد انجام شد این نیست باید کارجدی و اساسی انجام گیرد.
وی با اشاره به اینکه دارای ظرفیتهای خوبی هستیم خاطرنشان کرد: با ظرفیتهای که از آن بهرهمند هستیم میتوان کشوررا اداره کرد مثلا ما ظرفیتهای نفت، گاز، گردشگری ، معدن و کشاورزی را با هم داریم.
نماینده ولی فقیه در شورای عالی امنیت ملی اظهارداشت: ظرفیت هرکدام از استانها طوری است که بشود کشور را اداره کرد، لرستان نیز یکی از این استانهاست که به خاطر همه مواهبی که خداوند عطا کرده و از همه مهمتردارای نیروی انسانی تحصیلکرده، متخصص و ماهر شامل پیروجوان است.
وی با بیان اینکه نیروی جوان و باانگیزه ظرفیتی است که باید نهایت استفاده را از آن کرد، افزود: اگر ظرفیت کشوررا به یک قطار تشبیه کنیم این قطار تفاوتش با قطارهای دیگر این است که هر واگنش ظرفیت این را دارد که به لوکوموتیو تبدیل شود و بقیه را به دنبال خود بکشاند.
جلیلی عنوان کرد: بنده توفیق این را نداشتهام که زیاد به استان بیایم از دیروز تاکنون تقریبا از همه وقتم استفاده کردم و متوجه شدم دریایی از ظرفیتها و فرصتهای مادی ومعنوی در استان وجود دارد به طوری که در بخشهای مختلف کشاورزی، شیلات و معادن وجود دارد دیگر منتظر چه چیزی هستیم.
وی تصریح کرد: باید این ظرفیتها را پیگیری و دنبال کرد اگر میگوییم جهاد اقتصادی یعنی باید با تلاش مستمر جهاد گونه کار کنیم، اول ظرفیتها را شناسایی کنیم سپس موانع را بگوییم و مهمتر از همه پیگیری کارهاست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اینکه مجتمع کشت و صنعت بیست سال تعطیل شود و هیچ کاری هم انجام ندهیم و پیگیری نکنیم نمیشود بیتوجه بود دولت ها باید جواب بدهند چرا کار انجام نشده است.
وی اظهارداشت: اگر مبحث پیگیری را جدی گرفتیم پس ازآن دنبال این میرویم که به نتیجه برسیم حالا نتیجه چیست، نتیجه یعنی اینکه اتفاقی بیفتد نه اینکه تنها به ارائه گزارشهای کلی منتهی شود.
جلیلی افزود:بررسی و پیگیری زمانی ارزشمند است که منتج به نتیجه واقدامی شود، این اقدام زحمت میخواهد نه اینکه بگویید بودجه نبود و کلی پیش شرط تعیین کنیم چون بدون شک نتیجهای دربرنخواهد داشت.
نماینده ولی فقیه در شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد: بودجه دولت رانگاه کنید که به مجلس ارائه کرد بودجه عمرانی چقدر بود، ما الان 600 هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام داریم و بودجه اختصاص داده سال 98 به طرحهای عمرانی 50 هزار میلیارد بوده یعنی 12سال طول میکشد این پروژهها تکمیل شود اما نمیشود دست روی دست گذاشت.
وی بیان کرد: ما یک هزار و 700 میلیارد تومان نقدینگی در کشور داریم که این به سمت سکه، ارز، مسکن هدایت میشود اما هنر ما این است که این نقدینگی را به سمت استان جذب کنیم پس این کار و طرح میخواهد.
جلیلی با بیان اینکه اول از همه وظیفه خود را تعریف کنیم آن وقت است که این جلسات ارزش پیدا می کند، افزود: باید ایراد و اشکالات را بیان کنیم در این جلسات باید سعی شود مسئلهای بیاموزیم و درواقع خروجی داشته باشد.
وی تصریح کرد: یکی از بهترین ظرفیتها چهارفصل بودن است، روسیه سالی یازده ونیم میلارد دلار واردات صیفی جات دارد سهم لرستان چه میزان است این را باید تعریف کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: دراین جلسات از ظرفیت اردوهای جهادی استفاده و تقسیم کار شود، این جلسات زمانی که نتیجه بخش است از همه ظرفیتها استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه این جلسات باید مفید واقع شود و نتیجهای داشته باشد، گفت: سیمرغی که دنبالش هستید خود شما وتوانمندیهای این استان، سردار عبداللهی فرمانده قرارگاه خاتم یک ظرفیت بزرگ است که ظرف چهارسال کارهای مهمی در بخش های مختلف انجام داده است.
انتهای پیام/ن