آب شرب ۱۸ روستای خراسان جنوبی با تامین ۱۸ میلیارد تومان اعتبار برقرار میشود
مدیر آب فاضلاب روستایی سربیشه گفت: اگرچه قرار است سال آینده فاز نخست مجتمع آبرسانی دشت خوشاب افتتاح شود اما هنوز ۱۸ روستای نوار مرزی سربیشه نیازمند تامین آب شرب هستند که برای محقق شدن این امر نیاز به ۱۸ میلیارد تومان اعتبار است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، برای برداشت آب باید انتظار در صفهای طولانی و چشم دوختن به تانکر را بر خود روا کنند تا بعد از چند هفته آب شربشان به وسیله تانکر حمل شود این مقدمهای است از روستاهای مرزی سربیشه که آب آشامیدنی ندارد.
مردم در روستاهای لانو میگویند کار هر روزمان انتظار برای آب است در این چند سال کاهش بارندگی داشتهایم و کیفیت آب شرب در برخی روستاها کاهش یافته و غیرقابل شرب است و قناتها دیگر حرفی برای گفتن ندارند.
حرف و حدیثها از مهاجرت مردم روستاهای لانو به دیگر نقاط است. آب که نباشد آبادانی نیست.
مردم روستاهای مشوکی و خوشاب برای رسیدن آب لحظه شماری میکنند
حرف از نخستین مایحتاج انسان برای زنده ماندن است و اگر آب نباشد زندگی جریان ندارد و این جمعیتی که در این روستاها ماندهاند به امید رسیدن آب شرب از طریق مجتمعهای آبرسانی در سالهای آینده است.
مردم روستاهای مشوکی و خوشاب این روزها برای رسیدن آب که قرار است سال آینده کام 360 نفر را سیراب کند لحظه شماری میکنند.
75 روستای سربیشه با تانکر آبرسانی میشود
آن طور که رئیس آب و فاضلاب روستایی سربیشه به خبرنگار تسنیم گفت: برای رفع مشکلات آبی روستاهای مرزی این شهرستان در سال 84 مجتمع خوشاب برای آبرسانی به روستاهای نوار مرزی احداث شد که در فاز نخست این مجمتع تاکنون 5 میلیارد تومان هزینه شده است.
چهکندی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به 75 روستای سربیشه با تانکر آبرسانی میشود افزود: فاز نخست مجمتع آبرسانی خوشاب در نیمه اول سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
18 روستای مرزی شهرستان سربیشه برای تامین آب شرب مشکل دارند
وی اظهار داشت: هنوز 18 روستای مرزی با جمعیتی بالغ بر 2 هزار و 700 نفر در این شهرستان برای تامین آب شرب نیاز به 18 میلیارد تومان اعتبار دارند که در صورت تامین هزینه برای تامین آب این روستاها علاوه بر ماندگاری جمعیت در منطقه سبب امنیت مرز نیز خواهد شد.
رئیس آب و فاضلاب روستایی سربیشه گفت: یکی از مهمترین مشکلات در سربیشه این است که ضریب توزیع اعتبار پایین است در صورتی که پروژههای آبرسانی هزینهبر است و نیاز به اعتبارات زیادی دارد اما ضریب اعتبارات کم است به همین دلیل پاسخگوی نیازها نیست.
انتهای پیام/