ووشوکاران خراسان‌رضوی فاقد سالن اختصاصی تمرین هستند

ووشوکاران خراسان‌رضوی فاقد سالن اختصاصی تمرین هستند

قهرمان کشوری ووشو گفت: ووشوکاران خراسان رضوی فاقد سالن اختصاصی تمرین هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، ورزشکاران ووشو در خراسان رضوی به صورت مستمر در اردوی تیم ملی حضور داشته و تمرینات خود را با هدف ایستادن بر سکوی قهرمانی در سطوح مختلف نظیر کشوری، جهانی و آسیایی اجرا می‌کنند، تعداد آنها بسیار زیاد است و به همین دلیل رقابت در خراسان رضوی سخت است.

ورزشکاران ووشو در خراسان رضوی تلاش خود را برای رقابت با حریفان خود به کار می‌برند اما تا حدودی امکانات و ظرفیت مناسب در استان وجود ندارد، آنها با زیرساخت ضعیف، بهترین عملکردها را دارند و در صورت بهبود این وضعیت قطعاً کارنامه آنها درخشان‌تر می‌شود.

مهلا سلیمی؛ دارنده چندین مدال طلای مسابقات قهرمانی کشور با حضور در تحریریه تسنیم در مورد شرایط ورزشکاران و مشکلات آنها نکاتی را به اطلاع رساند، همچنین در ارتباط با میزان همکاری مسئولان ووشو توضیحاتی را ارائه کرد که مشروح آن را در متن زیر می‌خوانید:

تسنیم: تاکنون در چه مسابقاتی شرکت کرده و چه مدال‌هایی را به دست آورده اید؟

سلیمی: در مسابقات بسیاری حضور داشتم و مقام‌های متعددی کسب کردم که از آنها می‌توان به کسب مقام نخست و دوم در مسابقات کشوری اشاره کرد، همچنین در مسابقات المپیاد دو مدال طلا را به دست آوردم، علاوه بر موارد مذکور در مسابقات بسیج کشوری توانستم یک مدال طلا و دو نقره کسب کنم.

در مسابقات کشوری کرمانشاه نیز توانستم مقام سوم را کسب کنم، این مسابقات نخستین رقابتی بود که توانستم شرکت کنم و مدال به دست بیاورم، مسابقات کشوری انتخابی تیم ملی از 9 تا 11 بهمن‌ماه در آبادان برگزار شده و قرار بر حضورم در این رقابت‌ها شده است.

تسنیم: از چه سنی فعالیت خود را در رشته ورزشی ووشو آغاز کرده‌اید؟

سلیمی: از هشت سالگی فعالیتم را در این رشته ورزشی آغاز کرده و استعدادم در ورزش ووشو سبب ادامه فعالیتم در این زمینه شد، تمریناتم را از گذشته افزایش داده‌ام و در مسابقات بعدی نیز این روال را ادامه می‌دهم، همچنین با مرور زمان، سطحم را از کشوری ارتقاء داده و به جایگاه بالاتری دست می‌یابم.

تسنیم: توسط چه کسی با ورزش ووشو آشنا شده‌اید؟

سلیمی: این ورزش را با کمک مادرم آغاز کردم، ابتدا در ورزش ژیمناستیک فعالیت داشتم اما به دلیل فعالیت مربی‌ام در دو رشته ژیمناستیک و ووشو، با این رشته ورزشی بیش از گذشته آشنا شدم و آن را ادامه دادم، در حال حاضر سایر ورزش‌ها را کنار گذاشته و تنها در ورزش ووشو فعالیت دارم.

تسنیم: مسئولان ووشو در خراسان رضوی و کشور به چه میزان از ورزشکاران حمایت می‌کنند؟

سلیمی: هیچ یک از متولیان ووشوی استان حمایت مطلوبی از ورزشکاران ندارند، تعاملات بسیار ضعیفی میان مسئولان و ورزشکاران وجود داشته و ووشوکاران اغلب باید هزینه‌های خود را شخصاً تأمین کنند، هزینه‌های اعزام به مسابقات بالا بوده و ورزشکاران به اجبار باید مبالغ مربوطه را پرداخت کنند.

تسنیم: هزینه‌هایی چون خرید لباس، تأمین تغذیه و نظایر این موارد از سوی ووشوکاران پرداخت می‌شود؟

سلیمی: لباس و وسایل ورزشی باید از سوی ورزشکاران تأمین شود، هزینه‌های مسابقات نیز در صورت میزبانی سایر استان‌ها کاملاً بر عهده ورزشکار بوده و در صورت میزبانی خراسان رضوی، هزینه رفت و برگشت از محل مورد نظر تا مکان برگزاری مسابقات با هیئت بوده و سایر هزینه‌ها توسط ورزشکاران و یا والدین آنها تأمین می‌شود.

تسنیم: ورزشکاران برای خرید لوازم ووشو باید به چه میزان هزینه کنند؟

سلیمی: لوازم ووشو بسیار گران‌قیمت بوده و ورزشکاران به راحتی نمی‌توانند از این بابت خود را تأمین و بی نیاز کنند، به طور مثال برای خرید یک کفش ووشو باید 800 هزار تومان هزینه کرد، همچنین قیمت شمشیر حرفه‌ای 400 هزار تومان است، علاوه بر موارد مذکور یک میلیون تومان تنها برای خرید چوب ووشو در نظر گرفته می‌شود.

ورزشکار صاحب مدال از سوی متولیان حتی یک عدد چوب یا شمشیر دریافت نکرده است، همچنین خانه ووشو در اختیار ورزشکاران قرار نداشته و ووشوکاران برای فعالیت باید به سالن ورزشی فعال در شهرک شهید رجایی مراجعه کنند، به طور کلی هیچ امکاناتی در اختیار ورزشکاران قرار ندارد.

تسنیم: ورزشکاران ووشوی خراسان رضوی سالن تمرینی مناسبی در اختیار دارند؟

سلیمی: یک سالن ورزشی در اختیار هادی غمخوار بوده که وی این مکان ورزشی را به راحتی در دسترس ورزشکاران می‌گذاشت اما این محل فروخته شده و در حال حاضر هیچ سالنی در اختیار هیئت و ورزشکاران آن قرار ندارد، برای فعالیت در سایر اماکن باید شهریه بسیاری توسط ورزشکاران ووشو پرداخت شود.

مدال‌های بسیاری کسب کردم اما با این وجود پدرم با صرف نظر از حضور در محل کار با خودروی شخصی به مسابقات عازمم می‌کند، هنوز یک شمشیر حرفه‌ای به دستم نرسیده که از این بابت کتفم در مسابقات ضربه دید و 10 جلسه فیزیوتراپی رفتم، هیچ یک از مسئولان به فکر ورزشکاران نیستند.

تسنیم: چه جوایزی در ازای کسب مدال قهرمانی کشوری دریافت کرده اید؟

سلیمی: نماینده مجلس برای مقام نخست، دوم و سوم کشوری به ترتیب اهدای سکه تمام بهار، نیم سکه و ربع سکه در نظر گرفته بودند اما در نخستین سال حضور و مدال‌آوری‌ام در مسابقات به هیئت مراجعه کردیم و آنها نیز گفتند که از نماینده مجلس بپرسیم که تکلیف جوایز چیست، در نهایت 50 هزار تومان در ازای مدال‌آوری مسابقات کشوری‌ام دریافت کردم.

تسنیم: در ارتباط با فرش تالو اطلاعاتی دارید؟ آیا می‌دانید در حال حاضر این فرش کجاست؟

سلیمی: در رشته ورزشی تالو فعالیت می‌کنم، دو فرش تالوفیلد در مجموعه ورزشی کوثر و سالن بهشتی پهن شده است، فرش موجود در مجموعه ورزشی کوثر در اختیار سایر ورزشکاران نظیر ژیمناستیک‌کاران، سانداکاران و مانند این افراد قرار دارد، تالو کاران تنها در روزهای جمعه حق استفاده از این فرش را دارند.

تسنیم: به عنوان قهرمان کشوری ووشو چه درخواستی از مسئولان دارید؟

سلیمی: هیچ باشگاهی در دسترس ورزشکاران قرار نداشته و امکانات مناسبی در استان نیست، مسئولان باید به وعده‌های خود عمل کنند و سالن ورزشی مناسبی در اختیار ووشوکاران قرار دهند، هدفم رسیدن به تیم ملی و پس از آن قهرمانی در سطح جهان است، برای رسیدن به این امر باید امکانات کافی داشته باشم.

گفت‌وگو از ثمره نمازی

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon