شهردار اهواز اگر میخواهد بماند باید نظرات شورا را لحاظ کند
عضو شورای شهر اهواز با اشاره به ضرورت فسادستیزی و ضرورت توسعه در اهواز گفت: از نظر ما، بیان موضوعات و ایجاد شفافیت منافاتی با حفظ آرامش در شهر ندارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، پس از دوره پر فراز و نشیبی که صرف موضوع بازنشسته بودن یا نبودن شهردار اهواز شد و نزدیک به دوماه از روزهای طلایی عمر شورای پنجم را صرف خود کرد این بار مطالب جدیدی از سوی برخی اعضای شورا مطرح شده است.
به همین منظور پس از مصاحبهای که چندی پیش با شهردار اهواز داشتیم، با حجتالاسلام جاسم موسیپور درباره ابعاد مختلف علت نگارش نامه سرگشادهای که هفته قبل خطاب به شهردار منتشر کرد به گفتوگو پرداختیم.
حجت الاسلام موسی پور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: براساس فرمایش مقام معظم رهبری که "ما هیچ چیزی برای پنهان کردن از مردم نداریم جز مسائل امنیتی و دفاعی" باید بگویم که در بحث مدیریت شهری اعضای شورا به عنوان نمایندگان مردم وقتی با چالشهایی مواجه میشوند ناگزیر هستند که مسائل را با مردم در میان بگذارند.
نکات نامهام فراتر از گفتههایم در جلسات خصوصی و علنی با شهردار نبود
وی افزود: خصوصا مسائلی که بارها در جلسات خصوصی و رسمی گفته شده ولی متاسفانه توجهی به آنها نشده این نامه نیز در راستای همین موضوع بوده یعنی هیچکدام از نکاتی که در این نامه نوشته شده مسائلی نبوده که در جلسات 13 نفره یا جلسات خصوصی با حضور شهردار گفته نشده باشد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اهواز گفت: بنابراین وقتی در حل یک مشکل با معضل مواجه میشویم چارهای جز اعلام واقعیت به مردم نمیماند چون مردم مطالباتی از ما دارند. در حال حاضر نیز بحران مالی در کشور وجود دارد اما متاسفانه به شکل مضاعفتری در اهواز دیده میشود ولی همچنان شاهد چرخش چرخ توسعه و حرکت در سایر کلانشهرهای کشور هستیم.
وی ادامه داد: بنابراین ما به عنوان نماینده مردم انتظار داریم توسعه در اهواز نیز با وجود منابع و ظرفیتهای متعدد محقق شود.
حجتالاسلام موسیپور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در مصاحبههای قبلی گفته بودید گزینه اصلی شما آقای کتانباف است اما متن نامه خلاف این نظر است، گفت: "بله" قبلا گفتم که گزینه اصلی بنده نیز آقای کتانباف است البته اگر بخواهد همچنان پرتلاش و با روحیه فساد ستیزی ادامه دهد.
کتانباف به دنبال حفظ آرامش شهر است
وی با بیان اینکه جلسات شورا به دلیل عدم تمایل شهردار به ادامه کار، کارآیی خاصی ندارد، عنوان کرد: قطعا آقای کتانباف را انسانی مومن و صادق میدانم، ایشان مصلحت را در آرامش شهر میداند اما بنده منافاتی بین شفافیت و آرامش شهر نمیبینم.
عضو شورای شهر اهواز درباره این ادعا که آقای کتانباف تاریخ کنارهگیری از شهرداری را اعلام کرده بودند ،گفت: معتقدم انتظار به حق شهروندان از مدیران و مسئولان، کار و تلاش و خدمت رسانی است و تا ضرورتی بر لزوم آگاهی عمومی وجود نداشته باشد نباید خاطر مردم را با مصاحبه و مجادله های رسانه ای؛ مخدوش و مکدر ساخت لذا مصاحبه اخیر جناب آقای کتانباف با خبرگزاری تسنیم در ابتدا من را بر آن داشت تا به طور کامل پرده از حقیقتِ واقع بردارم ولی با توجه به توصیه دلسوزان شهر و احترام خاصی که برای شخص ایشان قائلم به همین مختصر اکتفا میکنم.
وی افزود: واقعیت این است بنده هیچگاه اصراری بر کناره گیری یا استعفای آقای کتانباف نداشته ام. تنها انتظار بنده از شهردار و همکاران شورای خروج از فضای متزلزل و بلاتکلیفی است و تلاش بی حاشیه برای خروج از بحران با تکیه بر شیوه های درآمدزایی نوین، فسادستیزی و توجه به مناطق محروم است که اگر این امر محقق نگردد نه تنها ماندن ایشان بی فایده است فلسفه شورا و ماندن امثال بنده نیز زیر سئوال می رود.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اهواز گفت: درباره تکذیب قول و قرارهای شهردار با اعضای شورا که در نامه به آن اشاره شده بود، گفت: اصراری بر ادامه تکذیبیهها ندارم.گذر زمان قضاوت درستی به دست جویندگان حقیقت خواهد داد.
وی افزود: در هربار استعفای شهردار، ما واسطه ماندنش شدیم و درباره قسمتی از نامه که مربوط به اعتصاب کارگران بود هم باید بگویم اعتصاب یک کلمه عربی و به معنای صبر گزیدن و در اصطلاح فارسی دست از کار کشیدن به منظور رسیدن به هدفی خاص است و به معنای صرفا احقاق حق نیست. اما اینکه شهردار گفته در سال فقط 220 روز کاری داریم و چگونه ادعا شده 300 اعتصاب بوده است؟ اولا باید بگویم که در یک روز امکان دارد نیروهای چندین منطقه و سازمان اعم از کارگران خدوم فضای سبز، پاکبان، اجرائیات و غیره در گروههای مختلف همزمان اعتصاب کنند که از قضا این اتفاق هم افتاده است و حتی شهردار عزیز از این موضوع مطلع هستند و برای گرفتن آمار دقیق میتوانند استعلام دقیقتری کنند.
عضو شورای شهر اهواز در ادامه تاکید کرد: ان شاالله هیچ اعتصاب و دست از کار کشیدنی در شهرداری نبوده و نخواهد بود! هر چند یک روزش هم در شان مدیریت کارآمد نیست.
برآیند همکاری شورای پنجم با شهردار تقریبا استثنایی است
موسیپور افزود: شهردار اگر میخواهد بماند باید نکات شورا در سیاستگذاری و برنامه ریزی را لحاظ کند زیرا برآیند همکاری که شورای پنجم با شهردار داشته تقریبا استثنایی بود. تصویب تقریبا همه لوایح شهرداری و تفویض اختیار نسبت به شهردار سابق نشانه همکاری شورای پنجم با وی است.
عضو شورای شهر اهواز گفت: برخی از برنامه ها را باید به شکل جهادی ادامه دهیم اما متاسفانه روال فعلی کند است و یکی از دلایل کند شدن امور همین متزلزل بودن است.
وی ادامه داد: در مسائل درآمدی شورا معتقد به اتوماسیون، ممیزی و الکترونیکی کردن تمامی مسائل مربوط به شهرسازی، املاک، مالی و درآمدزایی شهر به شکل واحد برای جلوگیری از فساد است و مخالف برخوردهای صرفا صلبی است. شهروندان نباید در پیچ و خم شهرداری گرفتار شوند اما متاسفانه شهرداری در این زمینه ضعف داشته و باید سریعتر درباره فساد ستیزی و جلب رضایت مردم چاره اندیشی کند.
وی در پرسشی مبنی بر تائید فعالیت های عمرانی شهردار در یک فضای مستقر،یکصدا و به دور از حاشیه باید بتواند حق و حقوق مردم از جمله حق آلایندگی از نفت و عوارض مختلف دیگر را جذب کند تا فضای رکورد پروژهای عمرانی پایان یابد و شاهد تغییر و تحول جدی باشیم. مشکلات وجود دارد اما نقاط امید و امیدواری نیز بسیار است بنابراین می توان با همت مسئولان کارآمد همه مشکلات را حل کرد.
انتهای پیام/ن