نفت ۷۰ دلاری نزدیک است

نفت 70 دلاری نزدیک است

پیش بینی متوسط ۲۴ تحلیلگر نفتی نشان می دهد که میانگین قیمت نفت خام برنت ۷۰ دلار در هر بشکه در ۲۰۱۹ خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، بازارهای نفت همواره چرخه ای بوده اند و در حال حاضر با تجارت الکترونیکی پیشرفته،سرمایه گذاری های مخاطره آمیز بیشتر و تولید کنندگان بیشتر مثل آمریکا ، چرخه ای تر هم شده اند .
علاوه بر بی ثباتی موجود، عوامل ژئوپلیتیکی و اقتصادی مثل درگیری های تجاری چین و آمریکا ، نگرانی از سیاست فدرال رزرو آمریکا و جنگ در سوریه و یمن و.... پیش‌بینی سمت و سوی قیمت نفت را در آینده سخت می کنند .
این پویایی بازار نفت در دو ماه و نیم گذشته ثابت شده‌است. بازار شاهد قیمت بالای نفت با رکوردی چند ساله  در ماه اکتبر بود، بعد به سرعت قیمت 40 درصد کاهش یافت. قیمت نفت خام برنت در اوایل اکتبر بالای 80 دلار در هر بشکه بود، در حالی که نفت آمریکا حدود 70 دلار معامله می‌شد یعنی یک قیمت خوب برای تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا و 25 دلار بالاتر از حد میانگین تولید نفت برای تولید‌کنندگان شیل .
 با وجود اخبار ناامید کننده  و پیشرفت‌های مشکل‌دار ژئوپلتیکی، گروهی از بانکداران هنوز در مورد قیمت آینده نفت خوشبین هستند .
طبق یک نظر سنجی از تحلیل‌گران نفتی، میانگین نفت خام برنت در 2019 ، 70 دلار در هر بشکه خواهد بود یعنی یک سوم بالاتر از قیمت فعلی آن در روز پنجشنبه. طبق این گزارش علی رغم دورنمای تیره و تار اخیر برای اقتصاد جهان در بحبوحه ادامه جنگ تجاری چین و آمریکا و سخت‌تر شدن سیاست های پولی فدرال رزرو آمریکا، اکثر مفسران یک رکود واقعی را پیش بینی نمی کنند .
پیش بینی متوسط 24 تحلیلگر نفتی نشان می دهد که میانگین قیمت نفت خام برنت 70 دلار در هر بشکه در 2019 خواهد بود. قیمت نفت در روز پنجشنبه 53.5 دلار بود در حالی که میانگین قیمت 2018، 72 دلار است. پیش بینی متوسط قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت 61.13 دلار است در حالی که نفت وست تگزاس اینترمدیت در روز دوشنبه 45.27 دلار معامله شد .
مایکل ترن، یک استراتژیک کالا در کپیتال مارکتس RBC گفت: «قیمت نفت به کف خود رسیده است و عرضه و تقاضای نفت در سال آینده باید به تعادل برسند» .
اکثر تحلیلگران پیش بینی می کنند که در نبود یک رکود شدید اقتصادی مصرف جهانی نفت با همان سرعت قبلی افزایش می‌یابد و توسط کشورهای نوظهوری مثل چین تقویت می‌شود .
اگر آمریکا و چین به یک توافق دو جانبه برای توقف جنگ تجاری نرسند، تقاضای جهانی نفت در بحبوحه‌ی رشد کند اقتصاد جهان کاهش می‌یابد که کاهش تولید و صادرات چین از نتایج آن است چون چین و آمریکا دو اقتصاد بزرگ جهان هستند. ادامه درگیری های تجاری به زنجیره عرضه جهان مخصوصا در آسیا ضربه می‌زند.شرکت های تولیدی بسیاری از چین خارج شده اند و فروشگاه‌های خود را در اقتصادهای همسایه آسیای جنوب شرقی برپا کرده اند.

انتهای پیام/134

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon