۲۲ آمبولانس وارد سیستم فوریتهای پزشکی همدان میشود
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان همدان گفت: ۲۲ دستگاه آمبولانس با امکانات ویژه خریداری شده که تا چند روز آینده در اختیار مرکز اورژانس ۱۱۵ همدان قرار میگیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، دکتر حبیبالله معصومی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: تا سال 84 فقط 16 پایگاه اورژانس در استان همدان وجود داشت و اغلب شهرستانها فقط یک پایگاه شهری داشتند اما در سالهای اخیر شاهد رشد چشمگیری در راهاندازی پایگاهها بودهایم.
وی تصریح کرد: از سال 92 تا کنون50 دستگاه آمبولانس جدید را وارد استان کردیم و از نظرافزایش تعداد پایگاههای پیش بیمارستانی نیز بسیار موفق عمل کردهایم.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی همدان گفت: پس از روی کار آمدن دولت یازدهم تعداد پایگاههای پیش بیمارستانی افزایش یافت و به 57 مورد رسید، امسال نیز سه پایگاه جدید در شهرستانهای استان به بهره برداری میرسد.
معصومی ابراز کرد: تعداد پایگاههای شهری ما متناسب با استانداردها است که این امر در کاهش مدت زمان رسیدن به محل حادثه و حضور پرسنل درمانی ما بر بالین بیماران و مصدومان حادثه موثر بوده است.
وی با بیاناینکه 70 دستگاه آمبولانس برای کمک به بیماران و مصدومان در اختیار داریم، تصریح کرد: 50 دستگاه از آمبولانسها نو هستند و 20 دستگاه نیاز به بازسازی دارند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی همدان گفت: از مرداد ماه سال 93 یک فروند هلی کوپتردر اختیار ما قرار گرفت که تا تیر ماه امسال 250 ماموریت هوایی انجام شده و در این ماموریتها 280 بیمار جا به جا شدهاند.
معصومی با بیاناینکه در همدان پایگاهی که به طور دائم در آن هلیکوپتر وجود داشته باشد، نبود، اظهار داشت: اما اکنون این پایگاه در بیمارستان بعثت همدان ایجاد شده و 250 میلیون تومان برای نیز برای آن هزینه شده است.
وی تصریح کرد: این هلی کوپتر از دوم دی ماه در پایگاه بیمارستان بعثت مستقر شده و برای جا به جایی بیماران و مصدومان از شهرستانها به همدان مورد استفاده قرار میگیرد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی همدان با اشاره به اینکه 400 نفر پرسنل در اورژانس 115 مشغول به کار هستند، ابراز کرد:در حال حاضر مجهز به یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، اتوبوس اتاق عمل و بیمارستان صحرایی 30 تخت خوابی هستیم.
معصومی از بروز رسانی بی سیم های این مرکز یاد کرد و افزود: پس از 20 سال موفق به خرید و بروز رسانی بی سیم های این مرکز شدیم، هزینه بروز رسانی این بیسیمها 2 میلیارد تومان بوده است..
وی از کاهش مدت زمان رسیدن بر محل حادثه و بالین بیماران خبر داد و گفت: میانگین مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار در شهرها کمتر از 5 دقیقه و درجاده ها نیز 8 دقیقه است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی همدان با تاکید بر اینکه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی برای مردم کاملا رایگان است، ابراز کرد: اما مردم باید بدانند که خدمات رایگان اورژانسی فقط برای موارد اورژانسی بوده و غیر از آن را پوشش نمیدهیم.
معصومی گفت: در چند سال گذشته فقط دو بیمارستان در همدان مجهز به پد بالگرد بود اما امروزه 6 بیمارستان در استان مجهز به پد بالگرد استاندارد هستند.
,وی با بیان اینکه پرسنل ما باید همیشه از نظر روحی و جسمی در حالت آمادگی کامل قرار بگیرند، تصریح کرد: پرسنل اورژانس 115 تنها گروه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی هستند که پرونده تندرستی دارند و سالیانه چکاپ جسمانی روانی میشوند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی همدان با بیان اینکه یکی از مشکلات بزرگ ما در همدان، ترافیک شدید در ساعات اولیه صبح، ظهر و شب است و موجب دیر رسیدن آمبولانسها میشود، ابراز کرد: تا پایان دی ماه اتوماسیون هدایتی آسایاب راهاندازی میشود که علاوه بر حذف خطاهای آماری، کم ترافیک ترین مسیر را نیز نمایش میدهد.
معصومی از خرید چندین دستگاه کاردیولوژی خبر داد و افزود: این دستگاهها در 15 آمبولانس مورد استفاده قرار میگیرد تا در کوتاهترین زمان ممکن از بیمارانی که دچار سکته شدهاند نوار قلبی گرفته شود و نتیجه آن برای پزشک متخصص ارسال شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به آمار ماموریت های انجام شده از سوی این مرکز اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 24 هزار ماموریت شهری و جاده ای انجام شده که 30 درصد از آن مربوط به حوادث ترافیکی و مابقی مربوط به انواع بیماریهای حاد بوده است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی همدان از کاهش آمار فوتیها در حوادث ترافیکی خبر داد و افزود: آمار فوتیهای حوادث ترافیکی در 8 ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال 14 درصد کاهش یافته است.
انتهای پیام/ ت