بودجه آبرسانی به ساوه به سبب کندی روند پروژه برگشت خورد
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روند اجرای پروژه انتقال آب از سد کوچری با شدت بیشتری پیگیری میشود گفت: بودجه آبرسانی به ساوه به سبب کندی روند پروژه برگشت خورد.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه, محمدرضا منصوری عصر امروز در جلسه شورای با اشاره به وضعیت بحرانی آب در شهرستان ساوه با اشاره به اهمیت موضوع آب در کشور اظهار داشت: بحث آب موضوعی مهم در کشور قلمداد میشود این درحالی است که بودجه کشورمحدود بوده و در مقابل کار کردن در این شرایط سخت است.
وی افزود: از سال 80 بودجه انتقال آب به ساوه درنظرگرفته شد ولی محقق نشد و در سال 95 پس از 15 سال موفق شدیم تا در این راستا با اخذ تخصیص، 15 میلیارد اعتبار برای این کار گرفته شود که به سبب کندی روند کار اعتبار مزبور برگشت خورد.
منصوری عنوان کرد: دو سال از آغاز پروژه گذشته است، این آب حق همه مردم ساوه است که در این راستا و از روزی که قرار داده بسته شده حدود 2.5 کیلومتر لولهگذاری وجود داشته و انجام گرفته حال آنکه قرار بود ماهی 5 کیلومتر لولهگذاری شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: معتقد هستم که باید و حتما این پروژه به پیمانکارهای دیگری داشته باشد زیرا حتی تجهیز کارگاه 3 ماه طول کشیده است.
وی اضافه کرد: من بارها برای بازدید این پروژه رفتهام ولی روند مطلوب نیست و باید روندی رقابتی برای این پروژه باشد تا با حضور دیگر پیمانکاران در فضایی رقابتی اجرای آن را سرعت بخشید.
خوشبختانه به دلیل مدیریت سدساوه و رودخانه این شهرستان، مشکل آب نداشتیم
استاندار مرکزی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت پروژه آبرسانی به شهرستان ساوه اظهار داشت: شهرستان مشکلات عدیده دارد ولی بحث آب بحرانیتر است، سال گذشته خوشبختانه به دلیل مدیریت سدساوه و رودخانه مشکل آب نداشتیم اما متاسفانه در حوزه کشاورزی و صنعتی مشکل وجود دارد، سفره های آبهای زیرزمینی دردشتهای ساوه بحرانی است بنابراین تخصیص آب به این شهرستان ضروری است.
سیدعلی آقازاده افزود: بحث آب و تامین آب شرب و کشاورزی یکی از موضوعات مهم است، مسئولان ساوه و استان به شدت به دنبال برطرف کردن این مشکل هستند.
استاندارمرکزی تصریح کرد: اعتبارات دولتی باتوجه به اقتصاد و بودجه پاسخگو نیست، بریا به بهرهبرداری رسیدن این پروژه با بودجه دولتی حداقل 15سال زمان نیاز است.
آقازاده بیان کرد: پروژه انتقال آب از سد کوچری با شدت بیشتری پیگیری می شود به همین سبب استفاده از فایناس داخلی که همان بانکها هستند ضروری است، درصورتی که بتوانیم 100 میلیارد از بانکها به این پروژه تزریق شود پروژه ظرف 4 تا 5 سال به اتمام میرسد.
وی ادامه داد: نگرانی و انتقاد نسبت به بودجه و عملکرد پیمانکار وجود دارد که باید بگوییم بودجه وجود دارد، رایزنیها انجام شده، تاریخ این فاینانس باید تمدید شود، این پروژه امسال 29 میلیارد تومان اعتبار داشته و خرید لولهها به مناقصه گذاشته و برنده مشخص شده است.
استاندار مرکزی اضافه کرد: 20کیلومتر هم لوله گذاری شده، باتوجه به حیاتی و مهم بودن این پروژه در زمینه کشاورزی و تامین آب شرب، همه باید دست به دست هم دهیم تا هرچه سریعتر این پروژه به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام/ش