۳۷ میلیارد اعتبار برای نوسازی ناوگان راهداری استان تهران اختصاص یافت

37 میلیارد اعتبار برای نوسازی ناوگان راهداری استان تهران اختصاص یافت

مدیرکل راهداری استان تهران با اشاره به لزوم نوسازی ناوگان راهداری استان گفت: در تفاهم‌نامه‌ میان استانداری و سازمان حمل و نقل جاده‌ای کشور ۳۷ میلیارد اعتبار برای نوسازی ناوگان راهداری اختصاص داده شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، حیدر نوروزی عصر امروز در جلسه حمل و نقل ترافیک استان تهران با اشاره به تمهیدات راهداری برای زمستان اظهار داشت: جلسه هماهنگی با پلیس راه‌های شرق و غرب تهران و رؤسای راهداری شهرستان‌ها برگزار و هماهنگی لازم انجام شده است.

 وی با بیان اینکه چیدمان ویژه‌ای برای راهداری در دستور کار قرار گرفته است افزود: تهران 6 کریدور مهم، تهران- هراز، تهران- فیروزکوه، تهران- مشهد، تهران- قم، تهران- ساوه و تهران- کرج را شامل می‌شود که برف‌گیرترین آن‌ها 2  محور تهران- هراز و تهران- فیروزکوه است.

 مدیرکل راهداری استان تهران بیان کرد: تفاهم‌نامه‌ای میان استانداری و سازمان حمل و نقل جاده‌ای کشور برای نوسازی ناوگان راهداری انجام شده که بنا شد 37 میلیارد اعتبار که 1.3 اعتبار توسط استان و 2.3 توسط راهداری تقبل شود.

رضایی با اشاره به دیگر اقدامات برای زمستان خاطرنشان کرد: 10 دستگاه نمک‌پاش مکانیزه، 3 دستگاه لودر  و 2 دستگاه گریدر آماده شده، ضمن اینکه 450  نفر نیروی راهداری و 300 دستگاه ماشین‌آلات راهداری در جاده‌ها مستقر هستند.

 35 هزار هکتار اراضی جنوب تهران را قربانی نمک‌پاشی در زمستان نکنیم

در ادامه این جلسه کیومرث کلانتری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشار به لزوم استفاده از روش‌های جدید در زمستان به جای نمک‌پاشی اظهار داشت: نمک‌پاشی از نظر علمی اقدامی منسوخ شده است، چرا که سبب نابودی آسفالت و آلودگی خاک می‌شود.

 وی بیان کرد: بهتر روش استفاده از CMA حاوی کلسیم و منیزیم با قابلیت تجزیه‌پذیری است اما در ایران همچنان از نمک برای پاک‌سازی برف در جاده‌ها استفاده می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران افزود: 140 میلیون مترمکعب روان‌آب در شهر‌ها و حدود 280 میلیون مترمکعب در کوهستان‌ها در زمان بارندگی‌ها است که در جمع حدود 400 میلیون مترمکعب وارد جنوب تهران می‌شود.

کلانتری ادامه داد: با نمک‌پاشی 400 میلیون مترمکعب روان‌آب آلوده می‌شود و از آنجا که اراضی کشاورزی جنوب تهران با روان‌آب‌ها آبیاری می‌شوند این امر با نمک‌پاشی این محصولات آلوده می‌شوند.

وی با بیان اینکه برای جلوگیری از نمک‌پاشی باید تدابیر و اعتباراتی در نظر گرفت خاطرنشان کرد: 35 هزار هکتار اراضی جنوب تهران که اراضی حاصلخیز هستند با این اقدام از بین می‌روند بنابراین باید به سراغ روش‌های جایگزین رفت.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon