استقبال شهروندان برای راهاندازی گرمخانههای معتادان در نزدیکی محل سکونتشان
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه مردم تهران با افراد بیپناه شدهاند گفت: در برخی از مناطق همسایگان استقبالی را در راهاندازی گرمخانهها برای نگهداری این افراد نبش کوچههای ۶ متری داشتهاند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، احمد مسجدجامعی در حاشیه تهرانگردی این هفته خود از منطقه 12 و مددسرای بانوان این منطقه اظهار کرد: در دهه 80 و سال 83 و در جلسهای که با حضور رئیس جمهور وقت برگزار شد، رئیس جمهور در ابتدای جلسه عنوان کرد که میخواهد خبری را ارائه کند و از وزیر کشور میخواهد این موضوع را پیگیری کند.
وی تصریح کرد: خبر رئیس جمهور حاکی از آن بود که یکی از مراجع در آن مقطع با رئیس جمهور وقت تماس گرفته بود و از وی بابت فوت یک یا چند نفر از شهروندان در تهران به دلیل سرما انتقاد کرده بود و از رئیس جمهور خواسته بود به این موضوع به صورت جدی ورود پیدا کند.
مسجدجامعی ادامه داد: در همین ارتباط رئیس جمهور دستوری را به وزیر کشور داد و دو محل در مناطق 11 و 12 به صورت چادر برای استقرار افراد معتاد در نظر گرفته شد.
عضو شورای شهر تهران گفت: البته در این زمینه مقاومت های مردمی وجود داشت که در ادامه نیز با تلاش صورت گرفته مکانهای دائمی و مناسب برای این موضوع در نظر گرفته شد که بعدها این مکان و محلها توسط برخی افراد به اماکن ورزشی تبدیل شد!
مسجدجامعی گفت: در واقع در تمام دنیا چنین مراکزی وجود دارد و در منطقه 12 نیز مددسرای جدیدی برای بانوان پیشبینی شده است که البته مکان این مددسرا قبلا باشگاهی بوده است که در اختیار شهرداری منطقه قرار داشته است و شهرداری نیز طی یک یا دو ماه گذشته با مناسبسازی این مکان شرایط لازم را برای حضور بانوان معتاد فراهم کرده است.
وی گفت: مددسرای بانوان در منطقه 12، دومین مددسرا در سطح شهر تهران که اولین مددسرا ویژه این افراد در چیتگر پیشبینی شده است و انشاءالله دومین مددسرا نیز در منطقه فرحزاد راهاندازی خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد شورای شهر تهران بتواند در بودجه 98 شهرداری تهران اعتبارات خوبی برای گسترش این مراکز و حمایت از افراد آسیبدیده پیشبینی کند.
به گزارش تسنیم، سید نجمالدین محمدی مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران نیز در این باره اظهار کرد: شهرداری تهران هم اکنون 5 مرکز از جمله دو مرکز مادر و کودک و 3 مرکز شبانهروزی و روزانه برای زنان معتاد پیشبینی کرده است.
وی تصریح کرد: در منطقه 12 این نخستین مرکز برای زنان معتاد است که خوشحالیم این اتفاق با همکاری شهرداری منطقه برای این افراد راهاندازی شد.
محمدی با اشاره به استقرار شهروندان تهرانی برای راهاندازی این مراکز در نزدیکی محل سکونتشان گفت: مردم تهران با این افراد بیپناه مهربان شدهاند و شاهد استقبال آنها هستیم به طوریکه در نبش برخی از کوچههای 6 متری گرمخانهای دایر شده است.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه هم اکنون 18 گرمخانه مردان و زنان در شهر تهران راهاندازی شده است گفت: ظرفیت این مراکز در روزهای سرد سال به حدود 4 هزار نفر میرسد.
وی تصریح کرد: ما باید در هر منطقه یک گرمخانه دائم و در 22 گرمخانه فصلی و همچنین 4 گرمخانه ژنرال داشته باشیم.
محمدی اظهار امیدواری کرد که در سالهای آینده تعداد این گرمخانههای افزایش یابد.
انتهای پیام/