ادامه پیگیریهای تسنیم| اجرای دستور استاندار برای تعطیلی مدارس تخریبی کردستان امکانپذیر نیست
پس از پیگیریهای خبرنگار تسنیم، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان اعلام کرد که «اجرای دستور استاندار برای تعطیلی مدارس تخریبی، پرخطر و غیرایمن کردستان امکانپذیر نیست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، استاندار کردستان دوشنبه هفته گذشته در شورای آموزش و پرورش استان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با تأکید بر اینکه «مدارس تخریبی، پرخطر و غیرایمن استان تعطیل شوند، اعلام کرد: تا زمانی که این مدارس ایمنسازی میشوند، دانشآموزان آنها در مکانهای استاندارد و مناسب ساماندهی شوند».
خبرنگار تسنیم در سنندج در راستای پیگیری مطالبات و درخواست والدین و آگاهی از نتیجه دستور استاندار که آیا اجرا میشود یا خیر، موضوع را از طریق مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان پیگیری کرد، که مشروح گفتوگو از نظر خوانندگان محترم میگذرد.
رشید قربانی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که آیا دستور استاندار برای تعطیلی مدارس تخریبی، پرخطر و غیرایمن استان کردستان اجرایی خواهد شد، اعلام کرد: خیر، شاید امکان تعطیلی دو مدارسی وجود داشته باشد اما در کل اجرای دستور استاندار امکانپذیر نیست.
وی گفت: تصمیم ما این است، که در مناطق روستایی جهت جلوگیری از تحصیل دانشآموزان در مدارس تخریبی، منزل استیجاری یا مسجدی برای آنان پیدا و در نظر گرفته شود!؛ در سطح شهر نیز مدارس تخریبی تخلیه و مدارس یکشیفته، دو شیفته شود که این هم مقدور نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان تصریح کرد: نظر استاندار کردستان این بود که «مدارس تخریبی، پرخطر و غیرایمن» استان تعطیل شوند اما به این راحتیها هم نیست که تعطیل شود چراکه فضای لازم را نداریم و امکان دارد خانوادهها نیز در برابر تصمیم دوشیفته کردن مدارس عکسالعمل انجام بدهند.
به گزارش تسنیم؛ به گفته قربانی، سه هزار و 700 ساختمان متعلق به آموزش و پرورش در استان وجود دارد که 30 درصد از این ساختمانها دارای فضای غیراستاندارد هستند و 237 مدرسه پرخطر در کردستان وجود دارد که تخریب و نوسازی این تعداد مورد نظر نیازمند حدود 400 میلیارد تومان اعتبار است.
انتهای پیام/ش