بودجه کافی به ورزش بوکس استان مازندران اختصاص داده نشد

بودجه کافی به ورزش بوکس استان مازندران اختصاص داده نشد

رئیس هیئت بوکس مازندران نباید میان رشته‌های مختلف ورزشی تبعیض قائل شد، بچه‌هایی که به ورزش بوکس روی می‌آورند برخی‌ حتی پول خرید محافظ لثه را ندارند و انتظار داریم بودجه کافی به این ورزش اختصاص دهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بوکس ورزشی است که جوانان و نوجوانان با ضربات انرژی درونی خود را تخلیه می‌کنند که اگر بخواهیم این فضا را نیزاز آنان دریغ کنیم کار خوبی نیست یک فضا و جایگاه تخصصی برای آن وجود ندارد.

حافظ جعفری رئیس هیئت بوکس مازندران و عضو هیئت رئیسه فدراسون بوکس کشور با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم  مازندران از فراز و نشیب‌های این ورزش گفت که بخشی از پرسش و پاسخ های مربوط به این مسائل را خواهید خواند.

تسنیم:چه عاملی سبب شد که وارد ورزش بوکس شوید و یا به عنوان رئیس این هیئت منصوب شدید؟

جعفری: بوکس را از کودکی دوست داشتم ابتدای فعالیتم ابلاغ بنده به عنوان روابط عمومی هیئت بوکس ساری بود، شش ماه بعد دبیر هیئت و بعد یک سال به عنوان رئیس هیات ساری انتخاب شدم که همزمان عضو کمیته اجرایی بوکس مازندران هم بودم.

در سال 86 به عنوان رئیس هیئت بوکس مازندران انتخاب شدم و عضو کمیسیون انضباطی فدراسیون بوکس جمهوری اسلامی ایران و مدتی نیز به عنوان سرپرست تیم ملی جوانان را بر عهده داشتم. دور دوم در انتخابات شرکت کردم که از دور نخست یک رای بیشتر آوردم و در چهار سال اول ریاستم مسابقه کشوری برگزار شد که این امر در تاریخ ورزش بوکس بی‌سابقه بود. دور دوم به برخی مشکلات با فدراسیون برخوردیم و بعد استعفا دادم و دو سال کنار رفتم و زمانی که حسین‌زادگان به عنوان مدیرکل دستگاه ورزش انتخاب شدند دوباره دعوت به همکاری شدم.

تسنیم: در مازندران چند بوکسور ملی و مطرح در سطح کشور فعالیت دارند؟

جعفری: به طور سازمان یافته دو هزار و 500 بوکسور در استان فعالیت ورزشی دارند اما چهار نفر در بزرگسالان، 5 نفر در جوانان و چند نفر نیز در رده نوجوانان ملی پوشان استان هستند.

اختلاف سلیقه‌ها در استان قرار دارد که ما را آزار می‌دهد و در برخی شهرستان‌ها، مربیان ورزشکاران خود را برای مسابقات اعزام نمی‌کنند که این رفتار ها به دور از اخلاق ورزشی است.

تسنیم:مهم‌ترین نقد منتقدان به هیئت بوکس مازندران چیست؟

جعفری:هنوز برای ما نیز واضح و روشن نیست مجمع برگزار شد و هیچ حرفی برای گفتن نداشتند. منتقدین می‌گویند برای دانش‌آموزان اردوی 20 روزه بگذاریم اما به نظر بنده این کارصحیح نیست.

تسنیم: اوضاع سالن‌های ورزش بوکس در مرکز استان و شهرستان‌ها چگونه است؟

جعفری: رشته بوکس ورزشی است که جوانان و نوجوانان با ضربات انرژی درونی خود را تخلیه می‌کنند که اگر بخواهیم این فضا را نیز از آنان دریغ کنیم کار خوبی نیست. یک فضا و جایگاه تخصصی برای بوکس وجود ندارد. یک سالن که بخواهیم تمرین کنیم تا بچه‌ها اردو برگزار کنند نداریم.

در شهرستان‌ها نیز امکانات کافی نیست و بیشتر مسابقات با مشکل برمی‌خوریم. بوکس یک ورزش تخصصی مدال آوراست. همه رشته‌ها برای خود سالن تخصصی دارند چرا نباید یک سالن اختصاصی در مازندران داشته باشند. البته خانه بوکس در بابلسر در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

تسنیم: عملکرد هیئت‌های شهرستانی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

جعفری: مازندران در داوری و مربی‌گری ظرفیت بالایی دارد، برخی شهرستان‌ها مانند قائم‌شهر، آمل و بابل بوکس‌خیز هستند که قهرمانان زیادی داشتیم. البته نسل قدیم کنار رفتند و اکنون نسل جدید وارد بوکس شدند که ممکن است یک وقفه ایجاد شود. از طرفی در یک مدت کوتاه سه رئیس هیئت به عنوان سرپرست آمدند و رفتند که کمی کم کاری شد. البته زمان نداشند همچنین برخی‌ها می خواهند بوکس را به نام خود کنند.

نبود فضای ورزشی تخصصی کافی موجب می‌شود بچه‌ها استوپ بخورند از طرفی یکی دیگر از مشکلات ما این بود که ورزشکاران به سربازی می‌رفتند دو سال از بوکس فاصله می‌گرفتند که البته اکنون این مشکل برطرف شده و خود نیروی مسلح، مسابقات بوکس را برگزار می‌کند.

تسنیم:جایگاه بانوان در ورزش بوکس استان چگونه است؟

جعفری: کلاس مربی‌گری برای بانوان برگزار شد که در هیئت رئیسه نیز تصویب شد اما وزارتخانه موافق این امر نبود.

تسنیم:چه انتظاری از دستگاه ورزش و یا فدراسیون بوکس دارید؟

جعفری: نباید میان رشته‌های مختلف ورزشی تبعیض قائل شد، بچه‌هایی که به بوکس می آیند برخی‌ها حتی آنقدر پول ندارند که محافظ لثه برای خود بگیرند. انتظار داریم اینکه بودجه کافی به این ورزش اختصاص دهند. سالن اختصاصی در اختیار ورزشکاران قرار دهند. ورزش کردن نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد که اگر جوانان و نوجوانان جذب شوند قطعا تاثیرگذار است. بوکس مادر ورزش‌های رینگی است اگر برای بوکس اختصاص ندادند حداقل برای ورزش‌های رینگی اختصاص دهند.

تسنیم:بوکسورهای مازندرانی در سال 97 چه عناوین و مدال‌هایی را کسب کردند؟

جعفری: در مسابقات نونهالان در زاهدان با 6 مدال پنجم، در جوانان چهارم در بزرگسالان سوم در منطقه سه کشور اول را کسب کرد. در مسابقات قهرمانی جوانان کشور در رشت که بچه‌ها با تمام آمادگی با امتیاز مساوی چهارم شدند.

تسنیم:به نظر شماچه عواملی موجب اعتلای ورزش بوکس می‌شود؟

جعفری: رانت‌های سیاسی را وارد ورزش نکنیم از نقدهای پوچ و بی‌هدف که تنها تخریب افراد است دوری کنیم. اگر منتقدین مشکل یا انتقادی دارند شفاف بیان تا مسائل و مشکلات را حل و فصل کنیم. اجازه دهند کارمان را انجام دهیم ایرادهای بی‌جا نگیرند اجازه دهند بچه‌ها در اردوها و مسابقات شرکت کنند.

دست به دست هم دهیم برای اعتلای ورزش بوکس استان تلاش کنیم که در این میان خبرنگاران و اصحاب رسانه با تعامل بیشتر با هیئت‌های ورزشی می‌توانند به توسعه ورزش کمک کنند.

تسنیم: جایگاه بوکس مازندران در کشور چگونه است؟

جعفری: سال گذشته به عنوان هیئت برتر کشور انتخاب شدیم. در رده نوجوانان و جوانان شهرهای چالوس، نوشهر، آمل، قائم‌شهر، ساری و بابل خوب عمل کردند.

تسنیم: صحبت پایانی حافظ جعفری رئیس هیئت بوکس استان مازندران؟

جعفری: استان ما دارای استعدادهای خوب ورزشی است بایدتلاش کنیم با اتحاد و همدلی اختلافات را کنار بگذاریم و رشته‌های مختلف ورزشی به ویژه بوکس را در رده‌های مختلف سنی در استان پررنگ کنیم تا با پرورش و تربیت قهرمانان مختلف، پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران را در مسابقات و میادین مختلف جهانی وبین المللی به اهتزاز درآوریم.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon