درخواست دانشجویان از وزیرعلوم برای نظارت بر دانشگاه صدرا

درخواست دانشجویان از وزیرعلوم برای نظارت بر دانشگاه صدرا

جمعی از دانشجویان دانشگاه غیر‌انتفاعی صدرا در نامه‌ای به وزیر علوم خواستار نظارت جدی این وزارتخانه بر روند آموزشی این دانشگاه شدند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، جمعی از دانشجویان موسسه آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی صدرالمتالهین (صدرا) تهران در نامه‌ای به غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، خواستار توجه و رسیدگی وی به مشکلات دانشگاه شدند.

این دانشجویان در بخشی از نامه خود با اشاره به اقدامات خوب وزارت علوم در  ساماندهی بهتر شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم نظیر ساماندهی مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم بر عملکرد دانشگاهها تاکید کردند: در دوره مدیریتی خود به یک مسئله کمتر توجه کردید و آن مسئله دانشگاه‌های غیرانتفاعی و غیردولتی است که در سال‌های گذشته، بی‌رویه و بی‌حساب و کتاب با استفاده از رانت و جایگاه مسئولیتی برخی مسئولین ایجاد شدند. نظارت حلقه گم شده اینگونه موسسات است.

این دانشجویان تاکید کردند: با زحمات زیاد شما در جهت ساماندهی شورای گسترش آموزش عالی، این شورا در وزارت علوم  به یک وزارتخانه بدل شده و هیچ نظارت جدی بر ارائه مجوز به ایجاد رشته درسی جدیدی در دانشگاه ها وجود ندارد. نبود هیئت علمی، استاد تمام وقت و مدیر گروه در دانشگاههای غیرانتفاعی، امروز یک معضل جدی برای رشته‌های جدید تحصیلی است. اساتید و اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌های غیرانتفاعی از استاندارد تحصیلی  مناسب برخوردار نیستند و ایجاد رشته‌های جدید در مقطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های غیرانتفاعی معمولا از کیفیت لازم برخوردار نیست.

 

 دانشجویان دانشگاه صدرا با اشاره به مشکلات عدیده خود در دانشگاه خود ادامه دادند: در دانشگاه غیرانتفاعی –غیردولتی صدرا تهران نیز همه کیفیت آموزشی لازم قربانی نگاه‌های اقتصادی مسئولین دانشگاه شده است. مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه که مجوز جدید برای جذب دانشجو صادر شده است فاقد هیئت علمی تمام وقت، اساتید دارای مدارج علمی قابل قبول و مدیر گروه، صرفا برای یک گروه درسی است. معمولا یک مدیر گروه دو و یا حتی سه گروه را مدیریت می‌کند. ضمن اینکه در کنار مدیرگروهی در فضای اداری دانشگاه نیز مشغول به کار است.

دانشجویان موسسه آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی صدرالمتالهین (صدرا) تهران در ادامه نامه خود تصریح کردند: عدم رعایت استاندارد تعداد دانشجو در کلاس به ویژه در مقطع کارشناسی ارشد، عدم رعایت سقف هفته‌های آموزشی، استاندارد برگزاری هفته‌های آموزشی که  از 16 هفته به 12 هفته تقلیل پیدا کرده است از جمله این معضلات است. شورای گسترش بدون در نظر گرفتن داشتن خدمات، امکانات و هیئت علمی لازم برای یک رشته تحصیلی اقدام به صدور مجوز کرده است. در چندین رشته در مقاطع مختلف دانشگاه، شاهد هستیم که نه کارگاهی برای دروس عملی وجود دارد و نه امکاناتی برای آزمایشگاه، عدم پرداخت حق الزحمه اساتید لطمات زیادی به کیفیت  تدریس وارد می‌کند. پرداخت نشدن به وقت حق الزحمه اساتید و صرف وقت طولانی اساتید برای شکایت در دادگاه برای اعاده حقوقشان از مسئولین دانشگاه به معضل جدی تبدیل شده است.

این نامه می‌افزاید: دوشغله بودن کادر مدیریتی دانشگاه که قراردادهایشان به صورت تمام وقت است از جمله این مشکلات است. با این وجود مسئولین دانشگاه در کادر اداری دانشگاه‌های دیگر نیز حضور دارند. به عنوان مثال آقای سعید صبوری قمی رئیس دانشگاه صدرا، رئیس دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیر، عضو هیئت علمی همان دانشگاه و معاون عمرانی دانشگاه صدرا هستند!

دانشجویان این دانشگاه تاکید کردند: افزایش شهریه ثابت در هر سال تحصیلی بدون حساب و کتاب، محدود کردن کلاس‌های دانشجویان در دو روز و در فضایی بسیار محدود آن هم برای رشته‌های فنی و مهندسی در دانشگاه پیام‌نور واحد تهران غرب، بدون امکانات آزمایشگاهی،کارگاهی و رفاهی، برگزاری بعضی از کلاس‌ها در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب در 20کیلومتری دانشگاه و ...ده‌ها موارد دیگر که مجال پرداختن به آن در این موقعیت نیست از مشکلات این دانشگاه محسوب می‌شود.

این دانشجویان در پایان نامه خود از وزیرعلوم درخواست کردند نسبت به ورود و بررسی موضوعات این دانشگاه و تحقق شعار عدالتخواهی نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon