۲۳۰۰ طرح اشتغالزایی در لرستان اجرا میشود
رئیس هیئتمدیره بنیاد برکت گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ طرح اشتغالزایی در شهرستان دلفان، پلدختر، کوهدشت و رومشکان سال ۹۷ و ۹۸ اجرایی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، محمود عسگری آزاد ظهر امروز در آیین بهرهبرداری از 500 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور، تسهیلات محور و عملیات اجرایی 110 پروژه که در مکان فرمانداری دلفان برگزار شد اظهار داشت: برای اینکه مشکل بیکاری برطرف و اشتغالزایی ایجاد شود تجربیات زیادی در کشور وجود دارد ولی متأسفانه تاکنون مشکل اصلی این بوده که اشتغال را تنها در تخصیص بودجه میدیدند.
وی افزود: ما معتقدیم پول مشکل اشتغال را رفع نمیکند ضمن اینکه معتقدیم بدون پول نیز مشکلات اشتغال برطرف نمیشوند؛ در بنیاد برکت مطالعات مفصلی در راستای اشتغال صورت گرفت، درمجموع به چهار طرح رسیدیم که در حال حاضر آنها را اجرا میکنیم که اولین طرح، طرح آسمان بوده که محور آن توسعه سرمایه انسانی، اجتماعی، فیزیکی طبیعی و امکاناتی است که در مناطق مختلف وجود دارد که در قالب این طرح احیا میشوند، درواقع طرحهای اشتغال ما مبتنی بر حرکت مردم است.
رئیس هیئت بنیاد برکت عنوان کرد: طرح سحاب طرح دیگر بنیاد برکت است، زمانی سرمایههای محیط بهویژه سرمایههای انسانی احیا میشوند فرآیند ایجاد اشتغال آغاز میشود، این طرح هفت گام اصلی و 52 اقدام دارد تا درنهایت به اشتغال منجر شود این مسیر بهطور دقیق توسط بنیاد رصد و کنترل میشود و زمانی که اشتغال ایجاد شد گام بعدی تداوم و استمرار آن است.
وی بیان کرد: طرح سوم طرح مهتاب است که مدل هادی اشتغال برکت بوده یعنی اگر قرار است سرمایهها را توسعه دهیم چه شغلی پاسخگو است و راهنمای شغلی است، طرح آفتاب، طرح چهارم است که این طرح توانافزایی برای مشاغلی است که در روستا ایجاد میشود و در قالب این طرح تولیدات باید بستهبندی، فرآوری، برند سازی و بازاریابی شود درواقع این طرحها بنگاه محور است.
عسگری آزاد بابیان اینکه بنیاد برکت بر اساس این چهار محور کار را در استان شروع کرده است تصریح کرد: قرار است سال 97 و 98، دو هزار و 300 طرح اشتغالزایی در چهار شهرستان دلفان، پلدختر، کوهدشت و رومشکان اجرایی شود که تاکنون 540 طرح به نتیجه رسیده و هزار و 679 طرح آماده دریافت وام است و درمجموع 540 طرح نیز مورد برسی قرارگرفته است.
ی خاطرنشان کرد: این طرحها توسط تسهیل گر و مجریان اشتغالزایی هدایت و کنترل میشود، کاربر اساس مطالعه و مبانی علمی و کار مردمی است همچنین مسئله احیا ظرفیت و امکانات مجدد است اما نکته بسیار مهم در این شهرستان و استان همکاری همه است یعنی همه درگیر این موضوع هستند.
رئیس هیئت بنیاد برکت گفت: ما کار بدون آموزش و توانمندی انجام نمیدهیم حتی سادهترین کار نیز بدون آموزش صورت نمیگیرد و منابع را مستقیم به فرد نمیدهیم از سوی دیگر بروکراسی اداری در کار نیست و نکته حائز اهمیت عشق، علاقه و محبت بین تسهیل گران و مردم است.
انتهای پیام/ ع