اهواز| ۱۴۰۰ استعداد جوان در حوزه‌های علمیه سراسر کشور شناسایی شد

اهواز| 1400 استعداد جوان در حوزه‌های علمیه سراسر کشور شناسایی شد

رئیس دفتر حمایت از جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به این‌که یک هزار و ۴۰۰ استعداد جوان در حوزه‌های علمیه سراسر کشور شناسایی شده است، گفت: خوزستان باوجود استعداد خوب و ناب در چرخه شناسایی ورود نکرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، رئیس دفتر حمایت از جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور با آیت‌الله سید علی شفیعی، نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری دیدار کرد.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین فولادی اظهار داشت: وظیفه این مجموعه حمایت از ممتازان، استعدادهای برتر و استادان سطوح عالی و خارج است و خدمات مرکز نیز به صورت ویژه در اختیار این گروه قرار خواهد گرفت. در یک سال اخیر با نزدیک به 300 نفر از نخبگان و اساتید دیداری برگزار و وضعیت معیشتی و مشکلات آنها مورد بررسی و برطرف‌سازی قرار گرفت و در جهت تقدیر هدیه‌ای به آن‌ها و همسرانشان اهداء شد.

رئیس دفتر حمایت از جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور گفت: ویژه استعدادهای برتر و استادان سطوح عالی و خارج همراه با خانواده آن‌ها 10 اردوی مشهد‌مقدس و دیگر نقاط زیارتی و سیاحتی نیز برگزار شد. در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی ویژه اساتید بیمه با خدمات بالا فراهم شده است..

وی با اشاره به این‌که یک هزار و 400 نفر استعداد جوان در حوزه‌های علمیه سراسر کشور شناسایی شده است، عنوان کرد: استان خوزستان باوجود استعداد خوب و ناب در چرخه شناسایی ورود نکرده و به این دفتر معرفی نکرده‌اند.

فولادی اظهار داشت: برای این طرح در سطح کل خوزستان 16 نفر معرفی شده‌اند که از این میان 12 نفر آن زن و مابقی برادر هستند. باتوجه به ظرفیت نخبگان جوان و اساتید سطح عالی استان، پیگیری برای فرصت مجدد جهت با مرکز مدیریت حوزه‌های کشور انجام شده است.

رئیس دفتر حمایت از جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به این‌که مرکز مدیریت حوزه علمیه خوزستان باید فعال و پیگیری کند، خطاب به آیت‌الله شفیعی گفت: اگر افراد فاضل و آینده‌داریی می‌شناسید با معرفی به مرکز خدمات حوزه علمیه خوزستان پیگیر امور آنها خواهیم بود.

وی در تبیین خدمات ویژه استعدادهای برتر و استادان سطوح عالی و خارج افزود: تسهیلات ویژه‌ای نسبت به دیگر طلاب اختصاص داده می‌شود که نظیر اعطای وام، خدمات درمانی، اردوهای زیارتی و سیاحی، سرکشی از منازل و رفع مشکلات آنها خواهد بود.

ضرورت برداشتن گام‌های محکم در حمایت از جامعه نخبگانی حوزه علمیه

در ادامه آیت‌الله سید علی شفیعی با اشاره به این‌که استان خوزستان از جهات مختلف مورد محرومیت است، اظهار داشت: مسائل مربوط به حوزه‌های علمیه را از مدیریت حوزه علمیه استان نمی‌شنویم بلکه از امام جمعه‌های شهرستان‌ها اطلاع پیدا می‌کنیم.

وی بر حمایت و پشتیبانی از طرح حمایت از جامعه نخبگانی ویژه استعدادهای برتر و استادان سطوح عالی و خارج تأکید و بیان کرد: خاصیتی در خوزستانی‌ها وجود دارد که خودنما نیستند در واقع بدون تبلیغ و سر و صدا فعالیت می‌کنند. این طرح بسیار مبتکرانه و خیلی خوب است اما در این زمینه باید با قدرت گام برداشت چراکه موانع کارهای خوب، بزرگ‌تر است و باید چاره‌جویی کرد.

آیت‌الله شفیعی گفت: اگر بر روی حمایت از جامعه نخبگانی از نظر تاریخی و علمی کار کرد، نتیجه خواهد داشت. شیخ طوسی هشت دینار به طلاب شهریه می‌داد اما به نخبگان دوازده دینار می‌داد. این حمایت از نخبگان دوباره در حال احیا است که بعد از زمانی نه چندان دور آثار آن آشکار خواهد شد.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon