قم| فرهنگ صلح و سازش با ارائه روح دین به مردم زنده می‌ماند


قم| فرهنگ صلح و سازش با ارائه روح دین به مردم زنده می‌ماند

رئیس دادگستری استان قم گفت: برای زنده نگه‌داشتن فرهنگ صلح و سازش، لازم است که روح دین به جهانیان عرضه شود زیرا تنها ظاهر دین برای ترویج فرهنگ صبرمیسر نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حمزه خلیلی ظهر امروز در اولین همایش استانی صبر باهدف ترویج فرهنگ صلح، بخشایش و رضایت که در سالن همایش اصناف استان قم برگزار شد، با اشاره به چند خاطره قضایی در رابطه با آثار سازش بر زندگی افراد اظهار داشت: هرچند که ما در بسیاری از موارد حق مداخله نداشته و باید در چارچوب اختیارات عمل کنیم اما به‌عنوان یک مسلمان بر خود واجب میدانم که در بعضی از پرونده‌ها ورود کرده و با قانع کردن شاکی پرونده را با صلح و سازش مختومه کنم.

وی با تأکید بر لزوم ارتباط تنگاتنگ تشکیلات قضایی با شهروندان افزود: لازم است که دیوان عالی کشور در مورد ارتباط با مردم به‌صورت ماهوی رسیدگی کند.

خلیلی خاطرنشان کرد: اگر شهروندان به این موضوع اعتقاد قلبی و خالص داشته باشند که فرهنگ ما فرهنگ دینی و قرآنی است هیچ‌گاه برای مسائلی که با یک عذرخواهی حل می‌شود به دادگستری مراجعه نخواهند کرد.

وی با تأکید بر اینکه توأم دانستن احکام و روح دین بسیاری از مشکلات را برطرف خواهد کرد، تصریح کرد: هنگامی‌که به نماز امر می‌شود باید در کنار آن توجه داشته باشیم که نماز از فساد جلوگیری می‌کند در غیر این صورت نماز اثر خالص بر قلب انسان نمی‌گذارد.

رئیس دادگستری استان قم افزود: روزه گرفتن امری واجب از جانب پروردگار برای پاکیزگی دل قرار داده‌شده اما زمانی مؤثر است که روح انسان تازه شود.

وی خاطرنشان کرد: برای زنده نگه‌داشتن فرهنگ صلح و سازش لازم است که دین باروح دین به جهانیان عرضه شود زیرا تنها ظاهر دین برای ترویج فرهنگ صبرمیسر نخواهد بود.

در این همایش حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عبدالمجید یزدی نیز گفت: یکی از مسائلی که حضرت علی(ع) در بستر شهادت بسیار به آن سفارش کردند، مسئله صلح و سازش است.

 معاون فرهنگی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم نیز با تأکید بر سفارش اسلام بر لزوم ایجاد صلح و بخشایش میان مسلمانان، خاطرنشان کرد: حتی در مورد پرونده‌های قتل نیز خداوند به صلح و گذشت سفارش کرده است.

یزدی با تأکید  بر اینکه انفاق کردن معامله انسان باخدا به شمار می‌رود تصریح کرد: صدقه دادن سلامت نفسانی جهان را در بردارد و همان‌طور که جسم انسان را از هفتاد نوع بلا حفظ می‌کند، روح انسان را نیز از ناملایمت ها و خدشه‌ها مصون می‌دارد.

گفتنی است در انتهای این همایش از فعالان در عرصه بخشش و رضایت تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/  ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon