۳۷۴ مدرسه مشارکتی در استان اردبیل احداث شد
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: تاکنون در سطح استان اردبیل بیش از ۳۷۴ مدرسه با یک هزار و ۴۹۹ کلاس درس به صورت مردمی و مشارکتی احداث شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آموزشگاه خیرساز زندهیاد قربان موذن قرهلر با حضور خیرین، مسئولان استانی در این حوزه و اهالی این روستا با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال به بهرهبرداری رسیده و برای تحصیل دانشآموزان واگذار شد.
مشارکت خیرین زمینهساز توسعه فضاهای آموزشی در اردبیل شده است
فرماندار شهرستان اردبیل در این آئین اظهار داشت: خیرین با اقدام خیرخواهانه و خداپسندانه خود زمینهساز اشاعه و ترویج فرهنگ خیرخواهی در جامعه خواهند بود و زمینه برای ترویج چنین فعالیتهایی را فراهم میکنند.
جواد زنجانی احداث مدارس مشارکتی با نام خیرین را زمینهساز ایجاد انگیزه برای حضور بیشتر افراد خیرخواه در امور مدرسهسازی دانست و گفت: باید نام این خیرین به عنوان انسانهای وارسته همیشه در خاطرها ماندگار باشد تا این امر زمینهساز اقدامات و فعالیتهای خیرخواهانه در سطح استان شود.
وی خیرین را کمکحال دولت در توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی دانست و بیان کرد: تلاش و مشارکت خیرین در توسعه فضاهای آموزشی زمینه را برای کاهش مشکلات در این حوزه فراهم اورده است.
فرماندار شهرستان اردبیل تصریح کرد: خیرین نقش اساسی در احداث فضاهای آموزشی دارند و ما قدردان این افراد نیکاندیش و بزرگوار هستیم و در قالب برگزاری برنامهها و جشنوارههای خیرین مدرسهساز تلاش میکنیم از این افراد تجلیل کنیم.
زنجانی با بیان اینکه خیرین در احداث فضاهای آموزشی کمک اساسی به دولت کردهاند، افزود: خیرین مدرسهساز استان اردبیل در دنیا زبانزد خاص و عام هستند که اقدامات خیرخواهانه این خیرین فراموش نمیشود.
36 پروژه نیمهتمام آموزشی در اردبیل تکمیل میشود
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل نیز در این آئین اظهار داشت: تاکنون در سطح استان اردبیل بیش از 374 مدرسه با یک هزار و 499 کلاس درس به صورت مردمی و مشارکتی احداث شده و برای تحصیل دانشآموزان در اختیار آموزش و پرورش قرار داده شده است.
دولت لطفی با قدردانی از خیرین مدرسهساز استان اردبیل در توسعه فضاهای آموزشی تصریح کرد: امسال 36 پروژه ناتمام و در دست احداث هستند که تلاش میشود با کمک خیرین و اختصاص اعتبارات دولتی تا آغاز سال تحصیلی آتی تکمیل و به چرخه تعلیم و تربیت وارد شوند.
وی بیان کرد: 43 کلاس درس در قالب 13 مدرسه و پروژه آموزشی در مناطق کمبرخوردار استان امسال تکمیل و برای تحصیل دانشآموزان در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است و تلاش و جدیت بر این است تا پروژههای نیمهتمام را نیز هر چه زودتر تکمیل کرده وبه بهرهبرداری برسانیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل با اشاره به احداث مدرسه خیرساز در روستای قرهلر مشگینشهر گفت: این آموزشگاه سهکلاسه با 181 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 200 میلیون تومان به بهرهبرداری رسیده است.
تلاش خیرین اردبیلی برای جبران تمامی کمبودهای امکانات و تجهیزات مدارس
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل نیز در این آئین با اشاره به اینکه هیچ کاری برتر از امر مدرسهسازی نیست، اظهار کرد: مدرسهسازی عبادتی بزرگ و فرهنگی است که سالها اجر آن در زندگی فرد باقی خواهد ماند.
جواد قرآننویس افزود: خیرین در کنار ساخت مدرسه اهتمام لازم در برقراری و جبران تمامی کمبودهای امکانات و تجهیزات مدارس دارند و بر این باورند که وجود امکانات و تجهیزات در هر مدرسهای حق تمامی دانشآموزان است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو اردبیل نیز با قدردانی از خانواده خیر مدرسهساز روستای قرهلر بیان کرد: آموزش و پرورش ناحیه دو از لحاظ فضای فیزیکی مدارس به علت قدمت زیاد و فرسوده بودن فضاهای آموزشی در رنج بوده و نیازمند مشارکت بیشتری از طرف خیرین است.
انتهای پیام/ش