آلمان پیشنهاد برگزاری همه پرسی دوم برگزیت را مطرح کرد

آلمان پیشنهاد برگزاری همه پرسی دوم برگزیت را مطرح کرد

وزیر دادگستری آلمان که از اعضای بلند پایه حزب سوسیال پیشنهاد برگزاری همه پرسی دوم درباره برگزیت را مطرح کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل" ، در آستانه رای گیری پارلمان انگلیس درباره توافق برگزیت ، "کاترینا بارلی"، وزیر دادگستری آلمان و نامزد سوسیال دموکرات ها در انتخابات پارلمانی اروپا درباره یک برگزیت سخت هشدار داده و هر گونه مذاکرات مجدد درباره توافق برگزیت را رد کرد.

وی در این باره تاکید کرد که توافقی که مورد مذاکره قرار گرفته است یک نتیجه خوب است. مذاکرات مجدد در این باره از نظر محتوایی ممکن نیست و این توافق درست است. وی افزود هیچ چاره دیگری نیست که کشوری که اتحادیه اروپا را ترک می کند امتیازات عضویت در این اتحادیه را از دست بدهد.

بارلی همچنین از برگزاری همه پرسی دوم درباره برگزیت در انگلیس سخن گفته و این راهکار را پیشنهاد داده و گفت: در اولین رای گیری درباره این مسئله در انگلیس عواقب برگزیت برای هیچ کس قابل پیش بینی نبود.

وی این امیدواری را داد که "ترزا می"، نخست وزیر انگلیس اکثریتی را برای رویکرد خود در قبال برگزیت در پارلمان دریافت کند. به گفته وی یک برگزیت سخت در هر صورت عواقب فاجعه باری برای انگلیس و همچنین اتحادیه اروپا دارد.

"زیگمار گابریل"، وزیر امور خارجه سابق آلمان هم در مقاله ای در روزنامه "تاگس اشپیگل" از همه احزاب و طرف ها درخواست کرد که همه اقدامات را انجام دهند تا انگلیس را به صورت تنگاتنگ تر در کنار اتحادیه اروپا نگه دارند.

وی تاکید کرد که برای این منظور باید بعد از تصمیم گیری درباره توافق برگزیت در پارلمان انگلیس همچنان با لندن مذاکره شود. این مذاکرات در همه جای اروپا و نه تنها در لندن باید انجام گیرد.

   مذاکره‌کنندگان برگزیت در اروپا و انگلیس بالاخره چندی پیش به توافقی در این باره دست یافتند، اما هیجانات و نگرانی‌ها درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا همچنان ادامه دارد. اروپا و لندن با نگرانی در انتظار رأی پارلمان انگلیس به این توافق هستند که البته امیدی به آن هم نمی‌رود.

"ترزا می" نخست وزیر انگلیس در تلاش است تا پیش‌نویس توافق برگزیت با رهبران اروپایی را به‌تصویب پارلمان برساند.

رهبران اتحادیه اروپا لندن را برای پذیرفتن توافق برگزیت تحت فشار قرار داده‌اند. اکثر رهبران اروپایی بر این مسئله تأکید کرده‌اند که هیچ گونه مذاکرات مجددی درباره برگزیت اتفاق نخواهد افتاد.

توافق برگزیت برای تصویب نهایی نیاز به 320 رأی مثبت از 650 نماینده پارلمان خواهد داشت. هنوز سرنوشت نهایی توافق برگزیت به‌درستی مشخص نیست. سناریوهایی که ممکن است طی روزهای آینده رخ دهد شامل این موارد است: توافق برگزیت در نهایت موفق به کسب حمایت پارلمان خواهد شد، بریتانیا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد یا حتی یک همه‌پرسی دیگری درباره برگزیت برگزار شود.

مجلس نمایندگان انگلیس در روز سه شنبه درباره توافق برگزیت رای گیری خواهد کرد. خروجی این رای گیری کاملا نامشخص است. "ترزا می"، نخست وزیر انگلیس در ماه دسامبر رای گیری درباره این توافق در پارلمان کشورش را از ترس شکست آن به تعویق انداخت.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon