آسیب‌های قضایی در استان مرکزی شناسایی شد

آسیب‌های قضایی در استان مرکزی شناسایی شد

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: آسیب‌های قضایی در استان به خوبی شناسایی شده است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام قاسم عبداللهی شامگاه شنبه در آیین تجلیل از قضات برتر استان مرکزی اظهار داشت: استان مرکزی با یک میلیون و 540 نفر جمعیت، 8 دادگستری، 14 حوزه قضایی شهرستان و 3 حوزه قضایی بخش با 225 نفر نیروی قضایی از دادیاری تا مابقی دارد.

وی تصریح کرد: آسیب‌ها در استان به خوبی شناسایی شده، در ارتباطات مردم با یکدیگر و با تشکیلات، مردم استان اهل مدارا و اهل احترام را می‌پسندند، حجم کار در این حوزه بسیار بالا است و برخی از شعب ما بالای 250 پرونده دارند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: مردم دوست دارند حرفشان شنیده شود، از سویی قضات ما به سبب کمبود وقت و حجم بالای کار خیلی فرصت ندارند که بخواهند با مردم صحبت کنند و این گله‌مندی مردم را به دنبال دارد، مسئله دیگری که مطرح می‌شود بحث نفوذ در دستگاه قضاست که وقتی این موضوع را ریشه‌ای مورد بررسی قرار دادیم مشخص شد بخشی به سبب برداشت‌های ارباب رجوع بوده که دستگاه قضا نفوذپذیر است و عمدی در کار نبوده است.

عبداللهی ادامه داد: اگر قرار است از مجموعه قضایی آسیب‌زدایی داشته باشیم باید زمینه‌ها را فراهم کنیم نه این که تنها سخت‌گیری کنیم بلکه باید تسهیل امور را هم مد نظر داشته باشیم.

وی عنوان کرد: یکی از آسیب‌های ما پایین بودن درآمدها است که همکاران را تحت فشار قرار داده، اما این افراد با بلندی و مناعت طبع مشغول به خدمت هستند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی اضافه کرد: قوه قضائیه، دولت و نظام در راس اگر قرار است آسیب‌زدایی داشته باشند باید رفع حاجت کنند، مواردی که گفته شد خود ایجادکننده آسیب هستند، آسیب‌ها را جمع‌بندی کردیم و تصمیماتی هم گرفته شد، اما دست استان بسته است که حداقل‌ها را هم نمی‌تواند کمک کند، مجموعه قوه قضائیه و همه معاونت‌ها باید دست به دست هم دهند و با دسته‌بندی آسیب‌ها و سرمایه‌گذاری روی این موضوعات کار شود.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon