وزارت کار: مشکلی در تشخیص خبرنگاری به عنوان شغل سخت و زیان آور نداریم

وزارت کار: مشکلی در تشخیص خبرنگاری به عنوان شغل سخت و زیان آور نداریم

معاون تنظیم روابط کار وزارت تعاون، کار گفت: با توجه به اینکه سخت و زیان‌آور بودن حرفه خبرنگاری در آئین نامه مشاغل سخت و زیان آور گنجانده شده، وزارت کار در تشخیص خبرنگاری به عنوان شغل سخت و زیان آور مشکلی ندارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  اسد بابایی، نایب رئیس خانه مطبوعات اعلام کرده است که وزارت کار می‌خواهد خبرنگاری را از مشاغل سخت و زیان‌آور حذف کند.

نایب‌رئیس خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور با بیان اینکه وزارت کار می‌خواهد خبرنگاری را از مشاغل سخت و زیان‌آور حذف کند، گفت: البته بحث و بررسی‌ها در کمیسیون‌های معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه دارد.

اسد بابایی با اشاره به اینکه رسانه‌ها و مطبوعات کشور از لحاظ اقتصادی با مشکلات متعددی مواجه هستند، اظهار داشت: با توجه به این‌که رسانه‌های مکتوب با گران شدن قیمت کاغذ و زینک با مشکلات عدیده‌ای گرفتار شده‌اند به‌خودی‌خود این امر موجب تضعیف رسانه‌های مکتوب می‌شود و این مهم احتمال تعطیلی نشریات با سابقه در کشور را افزایش می‌دهد و فعالیت حداقلی این نشریات با شرایط فعلی نیز دور از انتظار نیست.

نایب‌رئیس خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور ادامه داد: هزینه‌های دفتری و ضعف اقتصادی سازمان‌ها و حذف آگهی بعضی از وزارتخانه‌ها و نهادها از جمله مهم‌ترین عوامل تضعیف رسانه‌هاست.

بابایی تصریح کرد: وزارت کار می‌خواهد خبرنگاری را از مشاغل سخت و زیان‌آور حذف کند البته بحث و بررسی‌ها در کمیسیون‌های معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه دارد، با این حساب می‌توان گفت خبرنگاران بر لبه تیغ حرکت می‌کنند و اگر مسئولان مربوطه اطلاع داشته باشند خبرنگاران برای تهیه گزارش به مناطق مختلف پرخطر و صعب‌العبور سفر می‌کنند آن‌وقت خود به سخت و زیان‌آور بودن شغل خبرنگاری اذعان می‌کنند.اما خود مسئولان وزارت کار خلاف این موضوع را می گویند.

همچین محمد سلطانی فر، معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: اگرچه قرار گرفتن شغل خبرنگاری در حیطه مشاغل سخت مورد پیگیری این وزارتخانه و خبرنگاران است ولی هنوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این امر را نپذیرفته است.

حاتم شاکرمی، معاون تنظیم روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می گوید از نظر این وزارتخانه، خبرنگاری جزو مشاغل سخت و زیان آور است.

وی گفت: بر اساس آئین نامه مشاغل سخت و زیان آور، حرفه خبرنگاری در این گروه لحاظ شده است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به هیچ عنوان نسبت به این امر دیدگاه مغایری ندارد.هیأت های تطبیق قوانین نسبت به این آیین نامه و ضرورت اجرای آن نیز اشراف کامل دارند.

معاون تنظیم روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با توجه به اینکه سخت و زیان آور بودن حرفه خبرنگاری در آئین نامه مشاغل سخت و زیان آور گنجانده شده و ضرورت اجرای آن به هیات های تطبیق اطلاع رسانی شده است، وزارت کار در تشخیص خبرنگاری به عنوان شغل سخت و زیان آور مشکلی ندارد.

شاکرمی اضافه کرد: خبرنگارانی که متقاضی استفاده از مزایای آئین نامه سخت و زیان آور هستند، باید ابتدا درخواستی را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه دهند که این وزارتخانه در تعریف مصادیق خبرنگاری تفاوت دیدگاه داشته و همین امر موجب می شود تا تقاضای برخی خبرنگاران برای استفاده از آیین نامه، مورد تایید قرار نگیرد.اگر تعریف مصادیق خبرنگاری از سوی وزارت فرهنگ انجام شود، بدون تردید وزارت تعاون نسبت به اینکه خبرنگاری جزوی مشاغل سخت است تردید ندارد.

 انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon