بیش از ۳ هزار طرح زودبازه و صنعتی در گلستان تسهیلات حمایتی دریافت کردند
استاندار گلستان گفت: تاکنون بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ طرح زودبازه و یکهزار واحد صنعتی و تولیدی در استان گلستان تسهیلات دریافت کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سید مناف هاشمی امشب در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور اظهارداشت: همه تلاش ما این بوده از ظرفیت دولت استفاده کنیم و در حوزه رونق تولید دومین استان پرداخت کننده هستیم.
وی افزود: سابقه تاریخی و عقبماندگی در شرق و شمال گلستان سبب شده اقتصاد بر پایه کشاورزی بوده اما با این وجود 33 هزار هکتار زهکشی انجام شده اما کافی نیست.
استاندار گلستان با اشاره به سفر 2 روزه رئیس جمهور به استان، گفت: تفاهم نامههایی که در این سفر دنبال میکنیم که اهمیتش از بودجههای مصوب هم بیشتر است و همه نمایندگان و مدیران استان در حال تلاش هستند تا عقب ماندگیهای گلستان را جبران کنیم.
مصوبات سفر نخست رئیس جمهور در گلستان به صورت کامل اجرایی شود
نورمحمد تربتینژاد نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه اظهار کرددر سفر استانی سال 93 مصوبات زیادی داشتیم که برخی انجام، برخی کلنگ زنی و برخی هنوز آغاز نشده، من تقاضا دارم همان مصوبات سال 93 پیگیری و اجرا شود و اگر مقدور نیست دولت قولی ندهد.
وی یادآور شد: اگر مصوبات سفر رئیس جمهور به گلستان در سال 92 انجام شود استان متحول خواهد شد.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گلستان استاتی کشاورزی است، اظهار کرد: میانگین جمعیت روستایی استان گلستان 48 درصد است و استانی شاخص برای کشاورزی هستیم و 80 نوع محصول متنوع کشاورزی در استان داریم.
تربتی نژاد درباره پروژه نیمهتمام پتروشیمی گلستان هم گفت: احداث پتروشیمی گلستان در سال 84 تصویب شده و با 92 هزار عضو همچنان نیمه تمام مانده است.
وی خاطرنشان کرد: گلستان با مشکل آب کشاورزی روبه رو بوده و این در حالی است که در حوزه غلات و تولیدات کشاورزی در ردههای اول تا سوم کشور قرار داریم و از لحاظ آب کشاورزی نیاز به حمایت داریم.
انتهای پیام/ح