ترویج معارف قرآنی از جمله رویکردهای مرکز خدمات حوزههای علمیه است
معاون منابع انسانی و مالی مرکز خدمات حوزههای علمیه گفت: یکی از رویکردهای مرکز خدمات حوزههای علمیه کارهای قرآنی بوده و آنچه که مورد تاکید است امور قرآنی مخصوص پرسنل مرکز خدمات است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلام حسام افروز ظهر امروز در نشست خبری نخستین المپیاد قرآن کریم، عترت و نماز که در سالن جلسات مرکز خدمات حوزههای علمیه برگزار شد، اظهار داشت: جوانان ما امروز احترام به قرآن را حفظ میکنند، نباید نسبت به سخنان کسانی که جامعه را سست جلوه میدهند خوشبین باشیم و نسبت به وضع جامعه مأیوس شویم.
وی با تاکید بر اینکه حکومت اسلامی برگرفته از قرآن کریم است، بیان کرد: نباید قرآن صرفاً در طاقچهها باشد و باید نسبت به آن انس داشته باشیم و جوانان عمیقتر از گذشته به قرآن بپردازند.
معاون منابع انسانی و مالی مرکز خدمات حوزههای علمیه عنوان کرد: آنچه که مربوط به طلاب است، چندین المپیاد بوده که انجام شده و رویکرد مرکز خدمات برای خانوادههای طلاب رویکرد فرهنگی است و امروز به طور جدی به مفاهیم قرآن و نهج البلاغه پرداخته میشود.
افروز با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط مرکز خدمات حوزههای علمیه ادامه داد: این مرکز فرهنگی و دینی سازمانی است که تحت نظارت دفتر رهبر انقلاب فعالیت کرده و طلاب حوزههای علمیه را تحت پوشش خود قرار میدهد.
وی تصریح کرد: یکی از رویکردهای مرکز خدمات حوزههای علمیه کارهای قرآنی بوده و آنچه که در این جلسه مطرح میشود امور قرآنی مخصوص پرسنل مرکز خدمات است.
معاون منابع انسانی و مالی مرکز خدمات حوزههای علمیه عنوان کرد: در سطح استانها و شهرها مسابقات قرآنی برگزار شده که همه شرکت کنندگان در قم و در المپیاد قرآن کریم، عترت و نماز حضور پیدا میکنند.
افروز با بیان اینکه موضوعی که در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باید به آن توجه داشت، برگشتن و عمل کردن به باطن قرآن کریم است، بیان کرد: مسیحیان، یهودیان و کلیمیان تنها به ظاهر کتب آسمانی خود میپردازند، اما ما باید تمامی زوایای زندگی دنیوی و اخروی خود را در باطن قرآن جستجو کنیم.
وی خاطرنشان کرد: تعداد حافظان قرآن کریم و فعالان عرصههای دینی نسبت به سالهای گذشته چندین برابر بیشتر شده و مراسم معنوی اربعین حسینی نمونه بارز رشد چشمگیر تجمعات مذهبی است.
انتهای پیام/ز