استان مرکزی در بحث قبولی در کنکور رتبه یازدهم کشور را دارد
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: استان مرکزی در بحث قبولی در کنکور در مجموع کل گروهها رتبه ۱۱ کشور را دارد.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مجتبی حیدری ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به وضعیت استان در بحث کنکور اظهار داشت: یکی از شاخصهای کمی که براساس آن در کنار شاخصهای دیگر، آموزش و پرورش هر استان را میسنجند، جایگاه آن استان در کنکور است.
وی افزود: در کنکور سال 97 تعداد 21 هزار و 402 نفر در استان به منظور شرکت در کنکور ثبت نام کردند که تعداد قبولیهای استان در کنکور سال 97، هفت هزار و 477 نفر بوده است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان مرکزی تصریح کرد: درصد قبولی استان در کنکور سال 97 معادل 34.9 بوده، درحالی که درصد قبولی میانگین کشوری 32.4 بوده است.
حیدری بیان کرد: استان در گروه ریاضی سال گذشته رتبه 15 را داشت که در کنکور سال 97 این رتبه به 10 رسیده است، در گروه تجربی هم از رتبه 14 کشور به رتبه 12 ارتقاء یافتهایم، در گروه انسانی رتبه 10 را که داشتهایم حفظ کرده و در گروه زبان هم با حفظ رتبه در جایگاه هفتم کشور قرار داریم، اما در گروه هنر از رتبه 24 به رتبه 21 ارتقاء پیدا کردهایم، درمجموع رتبه استان در تمام گروهها در کنکور امسال 11 بوده است.
وی ادامه داد: در رتبهبندی امسال 10 استان بالاتر از استان مرکزی قرار دارند که استان یزد با کسب رتبه نخست کشور 25 سال است که نخستین رتبه کشوری را در کنکور کسب میکند، به منظور ارتقاء جایگاه در سه سال اخیر در استان سیاست توسعه متوازن را در پیش گرفتهایم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان مرکزی عنوان کرد: در کنکور سال 97 میزان قبولی زنان 32.7 و میزان قبولی مردان 36 درصد بوده است.
حیدری با اشاره به این که امروزه یکی از مولفههای تاثیرگذار در کنکور رقابت برای دانشگاههای برتر است گفت: 42 نفر از شرکتکنندگان کنکور 97 استان در رشته پزشکی در دانشگاه دولتی روزانه قبول، 18 نفر در دانشگاه تهران و 9 نفر در دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شدند.
وی اضافه کرد: با توجه به این که سوابق تحصیلی امتحانات نهایی تاثیر 30 درصدی در کنکور دارد، باید به کنکور هم به عنوان یک بحث فرادستگاهی نگاه شود.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: ایجاد پایگاه کنکور برای مناطق محروم را با همه تنگناها درنظر داشتیم چراکه در برخی از مناطق محروم، دانشآموزان به آزمونهای آزمایشی و منابع کنکور دسترسی ندارند که این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد و در حوزه کنکور لازم است که همه نهادهای ذیربط در کنار آموزش و پرورش باشند.
انتهای پیام/ ت