پیش بینی کاهش ۲ میلیون بشکه ای مصرف روزانه نفت عربستان تا ۲۰۳۰

پیش بینی کاهش 2 میلیون بشکه ای مصرف روزانه نفت عربستان تا 2030

وزیر انرژی عربستان پیش بینی کرد مصرف داخلی نفت این کشور با افزایش قیمت سوخت ۱.۵ تا ۲ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۳۰ کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، وزیر انرژی عربستان سعودی انتظار دارد مصرف داخلی انرژی 1.5 میلیون تا 2 میلیون بشکه معادل های نفتی در روز تا 2030 پایین بیاید ، دلیل آن هم اقدامات سال قبل این کشور برای افزایش قیمت بنزین و برق است .
خالد الفالح همچنین گفت عربستان سعودی قصد دارد مناقصه هایی برای حداقل 12 پروژه انرژی تجدید پذیر در سال جاری به راه اندازد که بخشی از طرح این کشور برای متنوع کردن ترکیب انرژی است .
او در مورد جزئیات این مناقصه ها صحبتی نکرد ولی گفت فعالیت های سرمایه گذاری، تولید و توسعه را در سراسر زنجیره ارزش ترغیب می کنند .
هدف عربستان توسعه حدود 60 گیگا وات ظرفیت انرژی تجدید پذیر در ده سال آینده است که شامل 40 گیگاوات برق خورشیدی فتوولتائیک، 3 گیگاوات برق متمرکز خورشیدی و 16 گیگا وات برق بادی می شود .
عربستان سعودی اعلام کرده در حال معامله با سافت بانک ژاپن برای توسعه برق خورشیدی است و می‌خواهد تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر را تقویت و نیروگاههای گاز سوز را حذف کند .
این کشور که روزانه 700 هزار بشکه نفت برای برق در گرم ترین ماه های سال از مه تا اوت می سوزاند، قیمت بنزین و برق را برای شهروندانش بالا برد تا مصرف داخلی را مهار و صادرات را افزایش دهد .
فالح گفت:« از زمان اجرایی شدن اصلاحات متوجه افزایش علاقه عمومی به صرفه جویی در انرژی و تغییر رفتار شده‌ایم». وی اضافه کرد تقاضای بنزین 8% در 2018 در مقایسه با 2017 کاهش یافته و تقاضای برق هم پایین آمده است .
او ادامه داد:« ما انتظار داریم تلاش های ما برای صرفه جویی در انرژی به همراه اصلاح قیمت انرژی، مصرف داخلی را 1.5 تا 2 میلیون بشکه در روز معادل های نفتی تا 2030 پایین بیاورد» .
«طی دهه آتی سوخت مایع در تاسیسات ما صفر می شود در حالی که سهم ظرفیت گاز از 50 درصد حال حاضر به حدود 70 درصد می رسد».
وزارت انرژی عربستان برای توسعه ظرفیت برق تجدیدپذیر با صندوق ثروت ملی عربستان، صندوق سرمایه عمومی کار خواهد کرد .
فالح گفت:« صندوق سرمایه گذاری عمومی و شرکای منتخبش 70 درصد کل ظرفیت انرژی تجدیدپذیر را با هدف تسریع بومی سازی توانایی تولیدمان توسعه می‌دهند» .
شرکت نفت آرامکو منابع گاز بیشتری را در کشور شناسایی کرده و برای توسعه گاز مایع غیر متعارف که در شرق میدان غوار کشف شده کار خواهد کرد .
منابع غیر متعارف منابعی هستند که نیازمند شیوه‌های پیشرفته برای استخراج می باشند مانند آنچه در صنعت گاز شیل دیده می شود .
هدف عربستان صادرات گاز تا 2030 است .

انتهای پیام/72

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon