۶۵ درصد فاضلاب شهری کرمانشاه وارد محیط زیست میشود
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه تنها ۳۵درصد فاضلاب شهری کرمانشاه مدیریت میشود، گفت: ۶۵ درصد از فاضلابهای شهری کرمانشاه به محیط زیست وارد میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، فریدون یاوری در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت 29 دیماه روز هوای پاک در سالن جلسات ادارهکل محیط زیست استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در سطح استان کرمانشاه هفت شهرستان کرمانشاه، پاوه، بیستون، اسلامآبادغرب، گیلانغرب، قصرشیرین و سرپلذهاب مجهز به سیستم تصفیه فاضلاب هستند.
یاوری با اشاره به اینکه برای حفظ محیط زیست در استان به فرهنگسازی نیاز داریم، بیان کرد: برای فرهنگ سازی به رسانههای گروهی و برنامهریزیهای اساسی نیاز است که نگاه مردم در حفاظت از محیط زیست ارتقا یافته و مشارکت افراد و گروهها در این زمینه مطلوب شود.
مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه 60 محیط بان در استان کرمانشاه در حال خدماتدهی هستند، بیان کرد: محیط زیست به عنوان یک دستگاه حاکمیتی باید بتواند نیازهای خود را تامین و دیدگاههای خود را در مواقع مختلف اعمال کند اما متاسفانه کمبود اعتبارات مشکلات زیادی را برای این نهاد ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه 300هزار هکتار از مناطق حفاظت شده کرمانشاه توسط محیط بان کنترل و صیانت میشود که کمبود نیرو در این زمینه نگران کننده است، عنوان کرد: استان کرمانشاه پتانسیلهای محیط زیست فراوانی دارد که باید به خوبی از آنها نگهداری کرد و از مردم انتظار میرود در زمینه حفاظت از محیط زیست و حفظ ارزشمند منابع طبیعی بکوشند.
وی استان کرمانشاه را به عنوان یکی از غنیترین استانهای غربی از نظر تنوع زیست محیطی و اقلیم، دارای زیست بومهای مختلف است، بیان کرد: خوشبختانه گونه ای از حیوانات نادر که در استان کرمانشاه در حال انقراض باشد، وجود ندارد.
یاوری با بیان اینکه تالاب هشیلان با مساحت تقریبی 450 هکتار یکی از تالابهای بینظیر در غرب کشور است، عنوان کرد: اختلاف محیط زیست با جامعه محلی در منطقه تالاب هشیلان تعریف تالاب است که باید جوامع محلی خود در حفظ محیط زیست منطقه تلاش کنند.
مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به نقش رسانهها برای فرهنگ سازی در مورد ارزش و جایگاه محیط زیست، یاداوری کرد: تا زمانی که حفظ محیط زیست به یک دغدغه جمعی تبدیل نشود، در زمینه محیط زیست موفق نخواهیم بود، بنابراین همکاری و ارتیاط محیط زیست و رسانهها نقش راهبردی و کلیدی برای هدایت اذهان عمومی و حساس کردن آنها نسبت به محیط زیست دارد.
انتهای پیام/ ت