برلین: لندن پیشنهادات مورد توافق با پارلمان خود درباره برگزیت را ارائه دهد

برلین: لندن پیشنهادات مورد توافق با پارلمان خود درباره برگزیت را ارائه دهد

سخنگوی دولت آلمان از دولت انگلیس خواست که پیشهادات سریع و مورد توافق با پارلمان خود را درباره یک برگزیت منظم ارائه دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان از دولت انگلیس پیشنهادات سریع و مورد توافق در لندن برای خروج منظم از اتحادیه اروپا را درخواست کرد.

یک سخنگوی دولت آلمان در این باره اظهار داشت که دولت آلمان انتظار دارد که دولت انگلیس به زودی روی پیشنهاداتی توافق کند که توسط اکثریت پارلمان این کشور مورد حمایت قرار دارد.

ترزا می، نخست وزیر انگلیس پیش از این در پارلمان این کشور اعلام کرده بود که می خواهد دوباره با اتحادیه اروپا درباره طرحی موسوم به Backstop  یا «پشتیبان» یکی از راه‌های پیشنهاد شده برای حل معضل مرزهای ایرلند که با اجرای آن از بازگشت «مرز سخت» یا همان مرز فیزیکی بین دو ایرلند جلوگیری شده و بریتانیا موظف می‌شود برای مدتی محدود در چارچوب مقررات گمرکی اتحادیه اروپا عمل کند مذاکره کند.

ترزا می این هفته می خواهد در مذاکرات با نمایندگان پارلمان این کشور چگونگی دستیابی به حداکثر حمایت از یک طرح در پارلمان را مورد بررسی قرار دهد. بعد از آن وی می خواهد به اتحادیه اروپا برود.

توافق برگزیت انگلیس با اتحادیه اروپا سه شنبه گذشته از طرف پارلمان انگلیس رد شد.

توافق ترزا می با اتحادیه اروپا درباره برگزیت از ابتدا با انتقادات بسیار گسترده داخلی مواجه شد و شکست آن در پارلمان، از همان ابتدا محرز به نظر می‌رسید. از میان 432 رأی مخالف که به این توافق داده شد، 118 رأی مخالف از آن نمایندگان حزب حاکم بود که این، میزان نامحبوب بودن توافق برگزیت ترزا می را نشان می‌دهد. این رأی‌گیری، بزرگترین شکست یک دولت مستقر انگلیس در تاریخ این کشور به شمار می‌رود.

یکی از مهم‌ترین انتقادات به این توافق، مسئله مرز میان جمهوری ایرلند و ایرلند شمالی بود. جمهوری ایرلند عضو اتحادیه اروپاست و قرار است عضو این اتحادیه باقی بماند. ایرلند شمالی اما جزیی از خاک بریتانیاست.

پس از جنگ‌های خونین داخلی میان دو ایرلند، قرارداد بلفاست در سال 1998 امضا و بر مبنای آن قرار شد برای جلوگیری از درگیری، مرزی میان این دو کشور نباشد. حالا با خروج بریتانیا و به تبع آن ایرلند شمالی از اتحادیه اروپا، مشخص نیست که مرز میان دو کشور چگونه خواهد شد.

طرح «پشتیبان» می‌تواند از وقوع آتش درگیری دوباره میان دو ایرلند جلوگیری کند. اما این طرح تنها یک راه‌حل موقت برای مرز تجاری میان بریتانیا و ایرلند شمالی است. اتحادیه اروپا همواره تاکید کرده که هیچ تغییری را در توافق منعقدشده با بریتانیا نمی‌پذیرد.

در این میان "آنگرت کرامپ کارن بایر"، رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان هم این گونه اقدامات ترزا می را ناکافی دانسته و تاکید کرده است که اظهارات می منطبق با آن چیزی نیست که در اروپا تحت عنوان اینکه انگلیس باید درباره آنچه می خواهد شفاف سازی کند انتظار می رود. وی افزود: نخست وزیر انگلیس بار دیگر بر مذاکراتی تاکید می کند که از نظر ما تمام شده است.

رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان همچنین تصریح کرد که توپ مانند قبل در زمین انگلیس قرار دارد. پارلمان انگلیس باید اعلام کند که چه می خواهد. این پارلمان تا به حال تنها اعلام کرده است که چه نمی خواهد. این به نفع همه است که بدترین گزینه ممکن یعنی یک خروج سخت اتفاق نیفتد.

رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان از جمله سیاستمدارانی است که چندی پیش در نامه ای به مجله تایمز همراه با دیگر سیاستمداران و چهره های معروف آلمانی از انگلیس خواسته بود در انگلیس باقی بماند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon