افزایش چشمگیر اخراج‌های پناهندگان از آلمان به دیگر کشورهای اروپایی در سال ۲۰۱۸

افزایش چشمگیر اخراج‌های پناهندگان از آلمان به دیگر کشورهای اروپایی در سال 2018

یک روزنامه آلمانی با استناد به اطلاعات وزارت کشور از افزایش چشمگیر میزان اخراج‌های پناهجویان از آلمان به دیگر کشورهای اروپایی در سال ۲۰۱۸ خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، بر اساس یک گزارش رسانه‌ای بین ژانویه تا پایان نوامبر سال 2018 بیش از 8 هزار پناهجو از آلمان به دیگر کشورهای اروپایی اخراج شده اند که در سال 2017 تعداد این اخراج ها کمتر بود.

به این ترتیب آلمان در سال گذشته تعداد بی سابقه‌ای از پناهجویان را به دیگر کشورهای اروپایی اخراج کرده است.

روزنامه "زوددویچه سایتونگ" با استناد به اطلاعات وزارت کشور آلمان نوشت که از ژانویه تا پایان نوامبر سال 2018 حدود 8658 پناهجو از آلمان به دیگر کشورهای اروپایی اخراج شده‌اند که آمار بالای بی‌سابقه‌ای را نشان می‌دهد. این تعداد اخراج بسیار بیشتر از همه اخراج‌ها در سال 2017 بوده است. در کل سال 2017 حدود 7102 اخراج پناهندگان به دیگر کشورهای اروپایی وجود داشته است.

این گونه اخراج ها با اتکا به پیمان دوبلین اتحادیه اروپا انجام شده که بر اساس آن همان کشوری مسئول پذیرش پناهجو است مه آن پناهنده اولین بار به آن کشور وارد شده است.

هدف اصلی این گونه اخراج‌ها ایتالیا بوده است و تقریبا از هر سه اخراج یک نفر به این کشور فرستاده می شود.

مسئله چگونگی تقسیم پناهندگان همچنان مسئله‌ای بحث برانگیز در اتحاددیه اروپا است. در حالی که بسیاری کشورهای اروپایی از جمله یونان و ایتالیا خواستار اصلاح قانون دوبلین هستند اما برخی از دیگر کشورهای اروپایی هم با آن مخالفند.

چندی پیش در سایه این مناقشات یکی از بزرگترین رسوایی های اتحادیه اروپا در قبال مسئله پناهندگان شکل گرفت.

 امدادگران قایق نجات آلمانی "سی‌ــ‌واچ" قبل از کریسمس 32 نفر را در دریای مدیترانه از مرگ نجات دادند. در روزهای پایانی ماه دسامبر سال گذشته میلادی (2018) نیز قایق نجات دیگری به‌نام "سی‌ــ‌آی" 17 پناهجوی دیگر را نجات داد.

این دو قایق به‌خاطر شرایط بد دریا اجازه یافتند به سواحل مالت نزدیک شوند، اما اجازه ورود به ساحل این کشور را نیافتند.

 در آن زمان مالت، ایتالیا و اسپانیا اعلام کردند که  حاضر نیستند این پناهجویان را بپذیرند.

آلمان و هلند هم اعلام کردند در صورتی که دیگر کشورهای اروپایی نیز اعلام همکاری کنند، حاضرند این پناهجویان را بپذیرند.

مناقشات بر سر پذیرش این پناهجویان در حالی ادامه داشت که این پناهندگان همچنان در کشتی‌های نجات در شرایط بد و فاجعه باری به سر می بردند. بالاخره بعد از بیش از دو هفته انتظار این پناهدگان اجازه ورود به مالت را پیدا کردند.

برخی سازمان‌های حقوق بشری این موضع گیری اتحادیه اروپا را در این وضعیت شرم آور توصیف کرده و انتقاد شدیدی به اتحادیه اروپا وارد کردند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon