انتقاد عبدالله ناصری از مواضع متناقض روحانی درباره فیلترینگ: جدی نمی‌گیریم!

انتقاد عبدالله ناصری از مواضع متناقض روحانی درباره فیلترینگ: جدی نمی‌گیریم!

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره مواضع اخیر روحانی درباره فیلترینگ گفت: این حرف‌ها مانند تمجید آقای احمدی‌نژاد از اندیشه‌های مرحوم بازرگان است.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، چند روز گذشته حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور که در جمع مدیران ارشد وزارت ارتباطات سخن می‌گفت، با انتقاد از فیلترینگ، اظهار داشت: باید قبول کنیم که اشتباه  کردیم  فکر کردیم! اگر بگوییم استفاده از فلان امکان ممنوع بوده و فیلتر است همه به آن گوش می‌کنند. دیدیم که پس از فیلتر هر امکانی، فیلترشکن آن ایجاد شد و هر چه تلاش کردیم به طور روزانه فیلترشکن‌های جدید ارایه شد و در نتیجه، زیان و آسیبی که بویژه به جوانان و فرزندان ما از ناحیه استفاده از فیلترشکن‌ها وارد شد، بیشتر از زمانی است که به طور عادی مثلاً از همان نرم‌افزاری که فیلتر کردیم،  استفاده می‌کردند.

این سخنان در حالی بیان می‌شد که رئیس‌جمهور در زمان فیلتر برخی نرم‌افزارها، موضعی اتخاذ نکرده بود. روحانی در یک گفتگوی تلویزیونی سال گذشته نیز در پاسخ این پرسش که قرار بود دست شما روی دکمه فیلتر نرود، گفته بود: در فیلتر شدن، ما دنبال بهانه نبودیم که فیلتر کنیم بلکه باید از اخلاق و ایمان مردم حراست شود و همچنین از کسب‌وکار مردم در این حوزه حراست شود.

اظهارات اخیر روحانی با واکنش روزنامه آرمان مواجه شد و برای راستی‌آزمایی سخنان روحانی به سراغ عبدالله ناصری فعال سیاسی  شناخته شده اصلاح‌طلب رفته است.

ناصری در این مصاحبه با بیان اینکه رئیس‌جمهوری در مقام عالی‌ترین فرد اجرایی کشور و رئیس شورای عالی امنیت ملی، باید از ابتدا که مباحثی مانند فیلترینگ مطرح می‌شد جلوی این مسیر را می‌گرفت، می‌گوید: واقعیت این است که اکنون جامعه مدنی نمی‌تواند به راحتی این سخنان را صد درصد باور کند. سخنان روحانی در وزارت ارتباطات خوب بود و کاملا با مواضع، شعارها و وعده‌های انتخاباتی او همخوانی داشت، اما نمی‌دانم چند درصد جامعه می‌تواند این سخنان را با رویدادهای انجام شده مطابقت دهند.

عبدالله ناصری درباره مواضع اخیر روحانی درباره فیلتر گفت: این حرف‌ها مانند تمجید آقای احمدی‌نژاد از اندیشه‌های مرحوم بازرگان است! زیرا واقعا کسی این مواضع را جدی نمی‌گیرد.

وی مواضع روحانی را پر افت و خیز و متناقض توصیف کرده و می‌گوید: آقای روحانی توجه داشته باشد که تغییر مداوم مواضع و افت و خیزها در رفتار و گفتار و مواضع ضد و نقیض، گاهی پذیرش آن برای جامعه مدنی سخت می‌کند. اما مواضع منطبق بر مطالبات جامعه مدنی، در آینده حتما به‌نفع روحانی خواهد بود تا بتواند الگوی مرحوم هاشمی را پس از 88 پیش بگیرد.

ناصری در این مصاحبه تاکید می‌کند: در ارتباط با همین بحث فیلترینگ که ایشان روز یکشنبه مطرح کردند، مروری که در فضای مجازی داشتم و دیدگاه‌ها را خواندم، متأسفانه فضا بر نپذیرفتن این موضوع موج می‌زد. بالاخره جامعه مدنی وعده‌های انتخاباتی ایشان را به یاد دارند و او توانسته بود پیروز شود اما بسیاری از وعده‌های انتخاباتی خود را پیگیری نکرد و جامعه مدنی و فعالان سیاسی و رسانه‌ای را به انتقاد واداشت. اگر ما مبنا را بگذاریم به پذیرش عرف اجتماعی و اجماع جامعه مدنی، بسیار بیش از آنکه سخنان روحانی درباره فیلترینگ را جدی بگیرند و احسنت بگویند، بیشتر شوخی تلقی کردند! یعنی باید در تار و پود جامعه مدنی، تلقی جدی بودن و دغدغه‌مندی را متصور بود. این جدی گرفتن یک اراده سنگینی برای تحقق یافتن می‌خواهد. آقای روحانی چنین انگیزه و خواستی را ندارد. آقای روحانی سخنی را مطرح کرده که خودش به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی می‌توانست جلوی آن (فیلترینگ) بایستد و با نهادهای بالا دستی در این باره رایزنی کند و حل و فصل نماید تا به لحاظ سیاسی و اجتماعی هم دولت و هم به حاکمیت هزینه کمتری وارد شود.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب این اظهارات اخیر روحانی را با اقدامات احمدی نژاد در این ایام مقایسه کرده و تاکید می‌کند: بحث آقای روحانی درباره فیلترینگ و مشکلات آن را به نظر باید از سوی اپوزیسیون شنیده شود تا رئیس‌جمهوری. این حرف‌ها مانند تمجید آقای احمدی‌نژاد از اندیشه‌های مرحوم بازرگان است! زیرا واقعا کسی این مواضع را جدی نمی‌گیرد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon