مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه درباره مددجویان کمیته امداد و بهزیستی
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۸ کل کشور آخرین مصوبات این کمیسیون را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی مفتح، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 98 کل کشور، در نشست خبری امروز و در تشریح مصوبات اخیر کمیسیون متبوعش اظهار داشت: در جلسات قبل ذکر شد که کمیسیون تلفیق مصوبهای مبنی بر ورود مواد اولیه ماشین آلات واحدهای تولیدی، بذر، کود، سم و اینگونه موارد داشت که بدون انتقال ارز مجاز شده بودند.
وی افزود: روز گذشته آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی در جلسه کمیسیون حضور یافت و گزارشی در این زمینه به اعضای کمیسیون ارائه و اعلام کرد که این اقدام خارج از کنترل و اطلاع بانک مرکزی عمل میکند. این کار ممکن است در سیاستگذاریهایی که بانک مرکزی باید برای ارز کشور انجام دهد، لطمه وارد کند و ممکن است اتفاقاتی رخ دهد که بانک مرکزی از آنها مطلع نباشد.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس تصریح کرد: پس از گزارش رئیس بانک مرکزی، مجدد رأیگیری شد و مصوبه قبلی کمیسیون تلفیق رد شد، بنابراین مجوزی که قبلاً کمیسیون تلفیق درباره آزاد شدن واردات بدون انتقال ارز تصویب کرده بود، کان لم یکن اعلام میشود و امکان ورود مواد مذکور بدون انتقال ارز به کشور وجود ندارد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 98 کل کشور عنوان کرد: در مصوبهای دیگر در کمیسیون مقرر شد 200 ریال به ازای هر متر مکعب آب شرب که در زمان درآمد تصویب شده که روی قبوض آب مشترکین دریافت شود، چیزی حدود 96.5 میلیارد تومان برآورد میشود که درآمد ایجاد کند. این درآمد برای آبرسانی شرب روستاها و عشایر براساس شاخص جمعیت و کمبود آب شرب سالم توزیع شود تا از این منبع بتوانیم بهتر و سریع تر آب شرب سالم بهداشتی برای روستائیان و عشایر تأمین شود.
مفتح ادامه داد:طبق مصوبه کمیسیون تلفیق وزارت نیرو مجاز شد که برای مشترکان پر مصرف کنتور هوشمند نصب کند و هزینه آن را به صورت اقساطی از مشترکان دریافت کند تا به اصلاح الگوی مصرف کمک شود.همچنین مقرر شد مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی برای یک بار در حد الگوی مصرف از پرداخت هزینه صدور پروانه ساختمانی، عوارض شهرداری و دهیاری و همچنین هزینه انشعاب آب، برق و گاز معاف باشند.
وی افزود: کمیسیون تلفیق مصوب کرد که مبلغ 100 میلیارد تومان از محل فروش فرآورده های نفتی در بازارچه های مرزی به نرخ فوب خلیج فارس برای تکمیل زیرساختهای مورد نیاز در مراسم اربعین هزینه شود.این رویه به این صورت است که 50 درصد از این مبلغ در استان ایلام، 25 درصد در استان خوزستان و 25 درصد در استان کرمانشاه برای تکمیل زیرساخت های مراسم اربعین هزینه شود.
نماینده تویسرکان در مجلس تصریح کرد: در مصوبهای دیگر کمیسیون مقرر شد؛ عوارض ارزش افزودهای که در شهرستان تهران اخذ میشود به نسبت 88 درصد برای نقاط شهری و 12 درصد برای نقاط روستایی تقسیم شود. براساس قانون موجود ارزش افزودهای که اخذ میشود 70 درصد در نقاط شهری و 30 درصد در نقاط روستایی هزینه میشود اما برای شهرستان تهران به دلیل کمتر بودن تعداد روستاهای آن به 88 و 12 درصد تبدیل شد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 98 کل کشور با بیان اینکه طبق مصوبه کمیسیون مقرر شد؛ معافیتهایی که درباره درآمدهای مالیاتی و یا عوارض ورود کالای گمرکی ایجاد شده به صورت جمعی خرجی در حسابها منعکس شود تا امکان کنتزل آن برای مسئولان وجود داشته باشد، عنوان کرد: براساس مصوبهای دیگر کمیسیون مقرر شد؛ عوارض ارزش افزوده که از واحدهای تولیدی گرفته میشود به دلیل احکام، زمان مصرف آنها، محل پرداخت عوارض ارزش افزوده واحدهای تولیدی در محل تولید آن واحد محسوب شود.
مفتح ادامه داد: به موجب دیگر مصوبه کمیسیون تلفیق، درآمدی مصوب شده بود، از فروش کالاهایی که پسماند آنها منجر به مخرب محیط زیست میشود، عوارض دریافت شود که در زمان بررسی هزینهها مقرر شد این عوارض که حدود 1000 میلیارد تومان پیشبینی میشود در اختیار سازمان شهرداریها و دهیاریها قرار گیرد تا با نظارت سازمان حفاظت از محیطزیست و با مشارکت بخش خصوصی برای ایجاد تأسیسات تبدیل پسماند به مواد و انرژی هزینه شود.
انتهای پیام/