از ظرفیت دانشگاه‌های استان قم در اجرای طرح‌ها و پروژه‌ها استفاده شود


از ظرفیت دانشگاه‌های استان قم در اجرای طرح‌ها و پروژه‌ها استفاده شود

رئیس دانشگاه قم با تأکید بر بهره گرفتن از ظرفیت دانشگاه‌ها در اجرای طرح‌ها گفت: اگر یک دانشگاهی مزیتی دارد که می‌تواند کار کند می‌تواند سه یا چهار طرح ارائه دهد و هرکدام از طرح‌ها موردقبول قرار گرفت اقدام به عملیاتی کردن آن داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عسکر دیرباز عصر امروز در نشست صمیمی استاندار با روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان که در سالن امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در برگزاری این نشست‌ها باید اهم مشکلات استان مطرح و با توجه به توانمندی‌های هر دانشگاه، پژوهشگاه و پارک تقسیم‌کار صورت بگیرد و هر مشکلی به یک دانشگاهی واگذار شود.

رئیس دانشگاه قم با اشاره به برخی مسائل و مشکلات استان گفت: بسیاری از پروژه‌های استان مثل منوریل هزینه بسیاری شده اما همین‌طور مانده است و باید برای آن چاره‌ای اندیشیده شود.

دیرباز با تأکید بر بهره گرفتن از ظرفیت  دانشگاه‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌ها ابراز کرد: اگر یک دانشگاهی مزیتی دارد که می‌تواند کار کند می‌تواند سه یا چهار طرح ارائه دهد و هرکدام از طرح‌ها موردقبول قرار گرفت اقدام به عملیاتی کردن آن داشته باشیم.

به گفته رئیس دانشگاه قم اگر مسائلی که در استان هست را به ترتیب اولویت مشخص کنیم می‌توان برای آن‌ها راه‌حل ارائه داد.

دیرباز با اشاره به شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان گفت: این شورا کارگروه‌های متعددی دارد، آنچه در این کارگروه‌ها به تصویب برسد می‌تواند جنبه اجرایی داشته باشد باید اساتید دانشگاه‌ها در این کارگروه‌ها حضورداشته باشند و در راستای حل مسائل استان یاری‌رسان باشند.

وی با تأکید بر اینکه باید زمینه‌های ورود اساتید دانشگاه‌ها به مسائل استان را فراهم کنیم،خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حل مشکلات و آسیب‌های جامعه استفاده شود، درنتیجه به نظر می‌رسد تشکیل شورایی در این زمینه ضروری به نظرمی رسد.

رئیس دانشگاه قم در پایان تأکید کرد: این شورا به کمک مسئولان دانشگاه راه‌اندازی شود می‌تواند در راستای حل مشکلات دانشگاه قرار بگیرد، همچنین از ظرفیت حوزه علمیه قم هم می‌توان استفاده ملی و فراملی برد و از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری کرد.

در ادامه نشست، رئیس پارک علم و فناوری استان قم اظهار داشت: در سطح کشور اهداف بلندی مشخص و برای آن دو بال نظام اجرایی و نظام نوآوری و فناوری را مشخص کرده‌ایم که باید به سمت توسعه و پیشرفت برویم.

سید حسین اخوان افزود: به نظر می‌آید اگر قرار باشد از ظرفیت دانشگاه‌ها در تصمیم‌گیری‌ها استفاده شود نیاز به دبیرخانه خیلی قوی دارد در دوران استانداران قبلی هم حرف‌های خوبی زده‌شده اما عملیاتی نشده است.

وی با تأکید بر اینکه اگر سهم استان قم در اهداف ملی مشخص نشود نمی‌توانیم سهممان را در این اهداف مشخص کنیم، خاطرنشان کرد: اگر شاخصی برای ارزیابی عملکرد نداشته باشیم نمی‌توانیم مشخص کنیم که در راستای این اهداف حرکت می‌کنیم یا نه.

اخوان با اشاره به اینکه رتبه‌ استان قم در چند سال گذشته در زمینه علم و فناوری از هفدهم به رتبه دوازدهم ارتقاءیافته است، افزود: در جشنواره شیخ بهایی 6 شرکت به سطح ملی ورود پیدا کردند که موفقیت قابل‌توجهی برای استان بوده است.

وی با اشاره به وجود 200 شرکت و واحد فناور در سطح استان افزود: همچنین نزدیک به 300 نخبه ملی از استان داریم که عملکرد بسیار خوبی است، البته ما با جایگاهی که می‌توانیم داشته باشیم فاصله‌داریم و این محقق نخواهد شد مگر اینکه از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کنیم.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon