۱۰۰۰ نیروی متخصص از کرمانشاه برای بازسازی عتبات عالیات اعزام شدند
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمانشاه گفت: از ابتدای فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تاکنون ۱۰۰۰ نیروی متخصص و مجرب در قالب بیش از ۵۰ گروه به عتبات عالیات اعزام شدهاند.
بهمن صحرایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به زمان تشکیل ستاد بازسازی عالیات در این استان اظهار داشت: ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان کرمانشاه در سال 84 تشکیل شد و مردم از آن سال تاکنون کمکهای زیادی به بازسازی عتبات عالیات داشتهاند.
وی با اشاره به استقبال گسترده مردم استان کرمانشاه برای کمک به بازسازی عتبات عالیات گفت: از ابتدای فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه تاکنون 1000 نیروی متخصص و مجرب در قالب بیش از 50 گروه به عتبات عالیات اعزام شدهاند.
رئیس ستاد بازسازی و عتبات عالیات استان کرمانشاه افزود: از استان کرمانشاه علاوه بر ارسال کمکهای نقدی و همچنین نیروهای متخصص کار برای بازسازی عتبات عالیات میزان قابل توجهی مصالح ساختمانی نیز ارسال شده است.
وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه از نظر کمکهای نقدی و غیرنقدی و اعزام نیرو برای بازسازی در کشور از استانهای برتر محسوب میشود عنوان کرد: اکنون نیز ثبتنام علاقهمندان برای حضور داوطلبانه برای بازسازی عتبات عالیات ادامه دارد و افراد زیادی در نوبت قرار دارند.
صحرایی درباره طرحهای در حال انجام در عتبات عالیات گفت: طرح ساخت صحن حضرت زهرا(س) ویژه ایرانیان در حرم امام علی(ع) در نجف اشرف از جمله طرحهای در حال ساخت است که دارای 220 هزار مترمربع مساحت و معماری ویژه است و در مراحل پایانی قرار دارد و فاز نخست آن امسال به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه در کربلا با وجود محدودیتهای موجود طرح فاصلهسازی ستونهای اطراف حرم در حال انجام است افزود: با اتمام این طرح از نظر گردش و زیارت زائر سهولت ایجاد میشود که این طرح بهزودی به بهرهبرداری میرسد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه با اشاره به اینکه ساخت حد فاصل بین خیمهگاه و تلزینبیه با 6000 مترمربع در حال انجام است بیان کرد: طرح بازسازی گنبدها در کاظمین انجام و سامرا نیز به طور کامل بازسازی شده است و طرح ساخت صحن حضرت زینب(س) و طرح گسترش حرم امامین عسکریین(ع) در حال اجرا است.
صحرایی با اشاره به اقدامات استان کرمانشاه در بازسازی عتبات عالیات گفت: تأمین روشنایی بینالحرمین، بازسازی سقاخانه بینالحرمین، ساخت چندین در طلاکاری شده حرم قمربنیهاشم(ع)، مشارکت در ساخت گنبد طلاکاری شده در کاظمین و بازسازی تل زینبیه از جمله اقدامات مردم کرمانشاه در عتبات عالیات است.
وی از اجرای طرح ساخت نیمضریح مقام حضرت زینب(س) در کربلا توسط استان کرمانشاه خبرداد و اظهار کرد: کارگاه آن در مسجد جامع کرمانشاه مستقر و بعد از مدتی کارگاه ساخت آن به حسینیه مسجد معتضدی کرمانشاه منتقل شد.
ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه با اشاره به اینکه این طرح چهار متر ارتفاع داشت و با کمکهای مردمی امسال به بهرهبرداری رسید عنوان کرد: در سالروز ولادت حضرت زینب(س) نیم ضریح مقام این حضرت در کربلا در طی یک مراسم پرشور در میان جمع عاشقان اهلبیت(ع) نصب شد.
صحرایی با بیان اینکه 90 درصد مصالح مورد استفاده برای بازسازی عتبات عالیات در داخل ایران تهیه میشود، افزود: با توجه به معماری ویژه اشیا و سنگهای تزئینی به کار برده شده در ساخت حرمین مختص ایران است و در داخل کشور تهیه میشود.
وی با بیان اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات مجموعهای مردم نهاد و شکل گرفته از درون خود مردم است بیان کرد: هیچگونه بودجهای از طرف دولت عراق یا ایران به این ستاد تزریق نمیشود و تمام هزینهها توسط نذورات و کمکهای مردمی و اعزام نیروهای مجرب ایرانی تأمین میشود.
وی با اشاره به اینکه علاقهمندان میتوانند برای اطلاعات بیشتر به سایت www.atabat.ksh مراجعه کنند گفت: شماره # 5 *110 * 780 * برای کمکهای مردمی به ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه تعیین و شماره حسابهایی نیز در این زمینه و برای کمک به هرکدام از حرمین به صورت مجزا در نظر گرفته شده است.
صحرایی درباره شماره حسابهای ویژه عتبات عالیات عنوان کرد: شماره 1-5275783-10 نزد بانک رسالت، 1-88888888-11-5812 نزد بانک قرضالحسنه مهر ایران، 1-345149-42-2810 نزد بانک انصار ویژه کمکهای مردمی بازسازی عتبات عالیات است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه افزود: شماره حسابهای 0110363184000 ویژه اربعبن، 0106064141007 ویژه عتبات، 0306087406004 ویژه نجف اشرف و شماره حساب 0106064040006 ویژه سامرا نزد بانک ملی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/ش