تهران| لایحه اصلاح قانون مطبوعات در مرحله نهایی تصویب در مجلس است
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید به لزوم احیا مصونیت جامعه رسانهای گفت: لایحه اصلاح قانون مطبوعات در مرحله نهایی تصویب در مجلس است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، محمدعلی وکیلی امروز در نخستین همایش ملی «رسانه، چهل سالگی انقلاب و خدمات دولت تدبیر و امید» با اشاره به بلوغ انقلاب اسلامی اظهار داشت: 40 سالگی انقلاب اسلامی دستاوردی برای بشریت است که سهم رسانه و مطبوعات در آن غیرقابل انکار است.
وی بیان کرد: در شرایط کنونی پسامدرن حقیقت آن چیزی است که جامعه از آن تلقی پیدا میکند و این باور افکارعمومی را رسانه میسازد که مأموریت پیوند با انقلاب اسلامی دارد و سهم رسانه در بُرد انقلاب بُردی فرامرزی است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضعف رسانههای امروز در افزود: سهم دشمنان انقلاب در بُرد مأموریت انقلاب بیش از سهم دوستانش است که گاهی میتوان از این تضاد بینالمللی برای پیشبرد انقلاب بهره گرفت اما متأسفانه امروز رسانهای که حامل این مأموریت به این مقیاس باشد نحیف و ضعیف شده است.
وکیلی با اشاره به صدور مجوز بیش از 10 هزار مجوز برای رسانهها در مجلس شورای اسلامی و هیئت نظارت تصریح کرد: به لحاظ کمیّت این امار سبب افتخار است اما به لحاظ کیفیت کاملاً قابل نقد و آسیبپذیر است، تیراژها اُفت فاحشی دارد و دیدن گیشه روزنامهها زیبنده نظام جمهوری اسلامی در شرایط فعلی نیست.
تعارض دستگاههای نظارت بر مطبوعات مشکلات قانون فعلی مطبوعات است
وی گفت: امروز با موضوع قیمت گوشت و روغن و محصولات دامی متولی دارد که با اندکی افزایش فریاد میزنند، 3.5 میلیارد دلار با قیمت ارز 400 تومان به حوزه دارو یارانه داده میشود اما جامعه رسانهای آنقدر نجیب است که دردهای خود را فراموش کند و به دردهای ملت میپردازد.
نماینده مردم تهران، ری و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لایحه اصلاح قانون مطبوعات مراحل نهایی تصویب در مجلس را میگذراند تصریح کرد: با وجودی که نماینده قوای حاکمیتی و فراقوهای همگی به عنوان هیئت نظارت بر مطبوعات، روند نظارت و صدور مجوزها را بررسی میکنند اما در برخی مواقع بازپرس بدون توجه به لغو ما خودش اجازه انتشار میدهد و موضوع را تبرئه میکند.
مصونیت جامعه رسانهای باید احیا شود
وکیلی با تأکید بر احیا مصونیت جامعه رسانهای افزود: جایگاه روابط عمومی برای ادارات باید تبدیل به کاشفان حقیقت و نه ناقلان حقیقت شود و چراغ نظارت افکارعمومی توسط یک خبرنگار باید تابیده شود و این وظیفه خبرنگار است که اقدامات و فعالیتها دیده نشده را شفاف بیان کند اما آیا در شرایط کنونی خبرنگاران از مصونیت برخوردار هستند؟
وی همچنین خاطرنشان کرد: اگر قلمهای خبرنگار نشکند و نلرزد جامعه قدرتمند میشود و آسیبهای قدرت به حداقل میرسد، باید لکنت زبانها برداشته شود که قلم راندن با ایهام و ابهام زیبنده 40 سالگی انقلاب نیست.
انتهای پیام/ح