سرپرست تأمین اجتماعی: ۱۰ میلیون بسته حمایتی دادیم؛ ۱۰ میلیون نفر دیگر هم مدعی هستند


سرپرست تأمین اجتماعی: 10 میلیون بسته حمایتی دادیم؛ 10 میلیون نفر دیگر هم مدعی هستند

سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت:حدود ۱۰ میلیون نفر بسته حمایتی دادیم و در مقابل به همین تعداد هم از ما سوال شده است که چرا بسته حمایتی دریافت نکرده‌اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدحسن زدا در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه افتتاح پروژه‌های تامین اجتماعی به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و دهه فجر، بیمارستان خوی با 50 تختخواب مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه تامین اجتماعی دارای 42 میلیون بیمه شده است گفت: حدود 14 میلیون نفر بیمه شده اصلی هستند و 213 هزار نفر از تامین اجتماعی مقرری بیکاری دریافت می‌کنند که رقم آن 370 میلیارد تومان است و یک میلیون و 200 هزار کارگر تحت پوشش داریم. ضمن اینکه 556 شعبه در 222 شعبه اقماری و همچنین 219 کارگزاری، خدمات تامین اجتماعی را به بیمه‌شدگان ارائه می‌کنند. براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته ما به این سمت پیش خواهیم رفت که 65 سرویس سازمان تامین اجتماعی به بیمه‌شدگان را تا دو ماه آتی به صورت غیرحضوری به شهروندان ارائه کنیم.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: با تصمیمات صورت گرفته در این سازمان، رویکرد ما این است که خدماتی به مردم تقدیم کنیم که آثار مثبتی در تصمیم‌گیری‌ها و ارکان سازمانی داشته باشد که این موضوع نیز نتیجه زحمات مرحوم دکتر نوربخش در سازمان تامین اجتماعی است. سازمان تامین اجتماعی 371 مرکز درمانی ملکی دارد که در قالب 76 بیمارستان، 5 کلینیک، 289 مرکز درمانی می‌باشد که تاکنون در سال جاری 138 میلیون بار مراجعه به مراکز ملکی تامین اجتماعی شده است.

زدا در ادامه نشست خبری با اشاره به مراکز درمانی این سازمان گفت: مراکز درمانی تامین اجتماعی 10 هزار تخت فعال دارد و همچنین تامین اجتماعی سهم عمده‌ای در درمان کشور داراست و دومین تامین کننده درمان و اولین خریدار آن در کشور است و 522 هزار عمل جراحی در مراکز تامین اجتماعی صورت گرفته است که 86 هزار از آن اعمال جراحی بزرگ بوده است.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی در مقایسه با تامین اجتماعی در سال 75 و سال 96، گفت: در سال 57،‌ افراد تحت پوشش تامین اجتماعی 7 میلیون نفر بودند که در سال 96 به 42 میلیون نفر رسیده است. در آن زمان 19 درصد افراد نسبت به جمعیت کشور بیمه بودند ولی در سال 96، این نسبت به 53 درصد رسید و همچنین در سال 57، تعداد بیمه‌شدگان اصلی یک میلیون و 700 هزار نفر بودند و در سال 96 به 14 میلیون نفر رسید و مستمری بگیران 90 هزار نفر بودند که به 3 میلیون نفر رسیدند و حداقل دریافتی مستمری 630 هزار تومان بود که هم اکنون به یک میلیون و 300 هزار تومان رسیده است.

وی افزود: نسبت پشتیبانی برای پرداخت حق بیمه 20 نفر بود که در حال حاضر به 5.14 رسیده است و تعداد کارگاه‌های تحت پوشش 180 هزار بوده که به میلیون و 200 هزار کارگاه رسیده است و تعداد بیمارستان‌ها 22 مرکز بوده که هم اکنون به 77 مرکز رسیده است.

زدا در ادامه در خصوص زمان پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: دولت در این خصوص باید تصمیم بگیرد که میزان عیدی چقدر است ولی ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد در صورت اعلام رقم از سوی دولت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی با حقوق بهمن ماه پرداخت شود که البته از قبل تمهیدات لازم اندیشیده شده که در این زمینه مشکلی پیش نیاید.

وی همچنین در خصوص بیمه خبرنگاران گفت: خبرنگارانی که در خبرگزاری‌ها و سایت‌های دارای مجوز مشغول فعالیت هستند باید نسبت به تامین بیمه آنها اقدام شود و خبرنگاران آزاد نیز می‌توانند از طریق بیمه هنرمندان اقدام به تحت پوشش قرار گرفته بیمه کنند و از سوی دیگر بیمه حرف و بیمه مشاغل آزاد نیز هست که خبرنگاران می‌توانند در این خصوص اقدام کنند.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی در خصوص بیمه بازنشستگان تامین اجتماعی بیان کرد: با بیمه آتیه‌سازان حافظ قرارداد بیمه تکمیلی آنها منعقد شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

زدا در ادامه در خصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: همسان سازی حقوق را برای نخستین بار از کانون بازنشستگان پیگیری کردیم و جلساتی در این خصوص برگزار شد و گروه‌های مختلف نظرات متفاوتی را در این بخش داشتند و دبیرخانه‌ای در این خصوص تشکیل شده و بار مالی برای این اقدام وجود دارد که باید تامین شود و حدود 12 هزار میلیارد تومان نیاز است که امیدواریم هر چه سریعتر بار مالی آن تامین شود.

زدا درباره آخرین وضعیت توزیع بسته‌های حمایتی به بیمه‌شدگان تامین اجتماعی گفت: براساس لیست تهیه شده 2 میلیون و 600 هزار بازنشسته و 6 میلیون و 150 هزار بیمه شده بسته حمایتی خود را دریافت کردند. ضمن اینکه از آمار بیمه‌شدگان تامین اجتماعی که بالغ بر 13 میلیون نفر هستند افرادی که واجد شرایط بودند انتخاب و طی یک همپوشانی در نهایت 6 میلیون و 150 هزار نفر بسته حمایتی خود را دریافت کردند.

وی در ادامه با اشاره به اعلام سامانه و شماره‌ تلفن برای پیگیری بسته‌های حمایتی و همچنین اعتراضات گفت: ما جمعا به حدود 10 میلیون نفر بسته حمایتی دادیم و در مقابل به همین تعداد هم از ما سوال شده است که چرا بسته حمایتی دریافت نکرده‌اند که کار مشکلی است و چنانچه افرادی در این پروسه دچار زحمت شدند عذرخواهی می‌کنیم و این در حالیست که تعداد تماس‌های صورت گرفته در روزهای اخیر بسیار زیاد بوده است.

زدا در خصوص پروژه‌هایی که در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به بهره‌برداری خواهند رسید گفت: افتتاح فاز سوم پالایشگاه خلیج فارس از مهمترین برنامه‌های ما است چرا که 49 درصد از سهام پالایشگاه را سازمان تامین اجتماعی دارد و ظرفیت تولید آن به بیش از 40 میلیون لیتر می‌رسد و بیش از 4 میلیارد یورو در این بخش سرمایه‌گذاری شده است.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی در ادامه با اشاره به معوقات داروخانه‌ها و مراکز درمانی بیان کرد: درباره داروخانه‌ها تصمیم جدی گرفتیم که دیگر مبالغ را از ستاد ترخیص ندهیم و در واقع پول را در اختیار استان‌ها قرار بدهیم و مدیر استان تصمیم بگیرد که برای داروخانه و مراکز خصوصی پرداخت‌ها انجام شود.

وی در ادامه با اشاره به بدهی‌های دولت به تامین اجتماعی گفت: اصل بدهی‌ دولت تا سال 94 حدود 80 هزار میلیارد تومان بوده است و صحبت‌هایی مطرح شد بابت سود این پول که چگونه پرداخت شود و در ادامه تفاسیر مختلفی صورت گرفته و قرار بر این شده که در کمیسیون تلفیق کارگروهی تشکیل شود و درباره نحوه بازپرداخت بدهی تا پایان آذر 98 تصمیم‌گیری شود و اگر میزان بدهی طبق مدل محاسباتی ما باشد حداقل 150 هزار میلیارد تومان مطالبات ما وجود دارد و باید در آن کارگروه به این موضوع رسیدگی شود.

زدا در خصوص میزان مطالبات داروخانه‌ها از مراکز درمانی طرف قرارداد نیز بیان کرد: مکانیزم پرداخت را تغییر دادیم و پول را در اختیار استان‌ها قرار دادیم و از این بابت ارقام هر استان از طریق هر استان پرداخت می‌شود.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه کارفرمایان حدود 12 میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی بدهکار هستند گفت: مایل به اجرای هر ساله قانون بخشودگی جرایم نیستیم زیرا کارفرمایان دیگر پول جاری را پرداخت نمی‌کنند.

وی درباره اختلافات با وزارت بهداشت و مباحثی که بر سر اتمام بخش درمان مطرح شده است گفت: اختلافی وجود نداشته و نظر سازمان این است که باید مکانیزم‌های کنترل هزینه داشته باشیم تا به طرح تحول کمک کنیم. وقتی دفترچه ما به چک سفید امضا تبدیل می‌شود و کنترل هزینه‌ای وجود ندارد قاعدتا مشکلاتی بوجود می‌آید و مطالبه ما از وزیر بهداشت این بود که اول مکانیزم‌ها را مشخص کند تا به عنوان تامین اجتماعی بیشتر حمایت کنیم. در حال حاضر تمهیدات لازم فراهم شده است و در چند استان از جمله استان مازندران کار در حال انجام است و هزار و 200 میلیارد تومان بابت پزشک خانواده پرداخت کرده‌ایم و اوج آرزوی ما در این بخش همین نظام ارجاع است.

زدا همچنین در خصوص ادامه طرح تحول سلامت نیز گفت: ما در این زمینه همانند گذشته با وزارت بهداشت همکاری خواهیم داشت.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی در خصوص فرآیند توزیع بسته‌های حمایتی در آینده گفت: در این زمینه دولت اگر به ما اعتبار بدهد آن را اجرا خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره فساد در سازمان تامین اجتماعی گفت: از فساد سازمان یافته در تامین اجتماعی بی اطلاعم و آن را تکذیب می‌کنم. فساد سازمان یافته نداریم و ادله ما تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی است و هم اکنون سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات برای رصد این مسائل در تامین اجتماعی مستقر شده‌اند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon