تکرار سریال آبگرفتگی معابر در کرمانشاه؛ معابر و منازل زیر باران غرق شدند

تکرار سریال آبگرفتگی معابر در کرمانشاه؛ معابر و منازل زیر باران غرق شدند

آبگرفتگى معابر ناشی از عدم کارایی شبکه جمع‌آورى آب‌های سطحی شهر کرمانشاه که پس از هر بارندگی به وقوع می‌پیوندد عبور و مرور را مختل کرده و سبب بازگشت فاضلاب به داخل برخی منازل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، در چند سال گذشته با آغاز بارندگی‌های فصلی و نزول رحمت الهی از آسمان، خیابان‌ها و بعضی محله‌های کلانشهر کرمانشاه شاهد سریال تکراری آبگرفتگی‌های معابر هستند که گاهی سبب بروز دردسرهایی از جمله ترافیک سنگین، اختلال در رفت و آمد عابران و آبگرفتگی منازل مردم می‌شود.

گنجایش شبکه جمع‌آوری و هدایت آبهای سطحی شهرهای استان کرمانشاه پایین است و در برخی موارد وجود خارجی ندارد و و یکی بودن این شبکه با شبکه فاضلاب بر مشکلات افزوده است تا در فصلهای پاییز، زمستان و بهار شهروندان کرمانشاهی شاهد آبگرفتگی خیابانها و کوچه‌ها باشند که این آبگرفتگی به منازل مردم در برخی محله‌ها کشیده می‌شود.

بارانهای تند و سیل‌آسا در برخی محله‌های شهر کرمانشاه از جمله شهرک سجادیه، شهرک جهاد، شهرک ظفر، خیابان شریعتی، جعفرآباد و بسیاری از میدانها و خیابانهای این شهر آبگرفتگی ایجاد مى‌کند و بارش‌های تند و سیلابی اغلب سبب غافلگیری مردم در معابر عمومی می‌شود به گونه‌ای که گاهی شهروندان مجبور هستند ساعتی را زیر بارانگیر خانه‌ها و مغازه‌ها ماندگار شوند.

مدیرکل هواشناسى استان کرمانشاه از بارش سنگین و گسترده باران خبرداد و گفته است که موج جدید بارش‌ها تا اواسط هفته ادامه دارد و وزش باد نسبتاً شدید، باران سنگین و گسترده و گاهی رعد و برق در سطح استان کرمانشاه پیش‌بینی می‌شود.

براساس پیش‌بینی هواشناسی بارندگی سبب آبگرفتگی معابر عمومی خواهد شد و از شب گذشته که بارندگی شروع شده است آبگرفتگی معابر در بسیاری از نقاط گزارش شده و با گفت‌وگو با مردم می‌توان دریافت که وضعیت آبگرفتگی در بسیاری از مناطق وجود دارد.

خانم عسکری یکی از شهروندان کرمانشاهی که در میدان غدیر زندگی می‌کند درباره آبگرفتگی معابر به خبرنگار تسنیم گفت: منزل من در بافت فرسوده و قدیمی شهر قرار دارد و هنگام بارش شدید باران آبگرفتگی و سیلاب کوچه به درون منزل من جاری می‌شود.

وى با بیان اینکه توانایى مالى تعویض منزلم را با نوساز ندارم افزود: با هر بارندگی، قسمتى از خانه‌ام دچار آبگرفتگى مى‌شود و تاکنون در طول سال‌هاى متمادى دوبار به دلیل ورود سیلاب کوچه، سازمان آتش‌نشانى آب‌هاى وارد شده به منزلم را پمپاژ کرده است و پس از هر آبگرفتگى، بیشتر وسایل ضرورى زندگى مانند وسایل برقى دچار سوختگى شده و این تنها گوشه‌اى از خسارت‌هاى وارد شده به منزلم است.

خانم عباسی شهروند دیگری که در ایستگاه اتوبوس میدان آزادى منتظر است گفت: منزل من در خیابان شریعتی کوچه بن بست پروانه قرار دارد که دارای مقداری سراشیبی است و تجمع فاضلاب قدیمی محله در پایین کوچه قرار دارد که با هر بارش تند باران فاضلاب کوچه از درون زیرزمین منزل من طغیان کرده و زندگی مرا به هم می‌ریزد.

وی بیان کرد: تاکنون چندین بار به اداره فاضلاب مراجعه کرده‌ام و متأسفانه هیچ اقدام مؤثرى انجام نشده که اگر مسئولان بتوانند این فاضلاب قدیمی را به درون کانال بزرگتر و جدیدی زه‌‌کشی کنند موقع بارندگی مشکلات اینجنینی ایجاد نمی‌شود.

شیخی دانش‌آموزی که به کلاس کانون زبان مراجعه کرده بود گفت: منزل ما در ایستگاه اول شهرک ظفر و مدرسه‌ام ایستگاه سوم است؛ زمان بارش باران و آبگرفتگی زیاد خیابان‌ها، مجبور مى‌شوم با عبور از کوچه‌هاى این شهرک دیرتر به مدرسه برسم و این مشکل در فصل زمستان بیشتر است. 

آقای الیاسی راننده مسیری شهرک ظفر، با بیان اینکه خودروى شخصى‌اش در بارندگى و آبگرفتگی معابر، مدتی پیش درون سیلاب گیرکرده بود عنوان کرد: پس از باران به کمک مردم توانستم خودرو را از میان گل‌ولاى بیرون بکشم و چنانچه شهرداری از ابتدای ساخت محله ظفر در  خیابان‌ها کانال جمع‌آوری آبهای سطحی می‌گذاشت وضعیت به این بدی نمی‌شد.

اسماعیل زارعی شهروند دیگری که دارای مغازه صافکاری ماشین در شهرک سجادیه است و در این رابطه گفت: این شهرک به دلیل قرار گرفتن در ابتدای شهرکهای رسالت، بسیج و کیهانشهر و بیمارستان بیستون بسیار پرتردد است و موقع آبگرفتگی و لغزندگی خیابان، اکثر خودروها در این مسیر دچار حادثه می‌شوند.

خانم پیری که در مطب یکی از پزشکان شهر منتظر بود بیان کرد: محل سکونت من در شهرک جهاد، کوچه شهید نعمتی است که این خیابان موقع باران دچار آبگرفتگی بسیار زیادی می‌شود به گونه‌ای که برای رد شدن از عرض خیابان باید مسیر طولانی را طی کرد تا به قسمتی که تجمع آب کمتر است رسید. 

وی خاطرنشان کرد: به دلیل نداشتن کانال سطحی انباشت آب درون خیابانهای این شهرک بسیار زیاد است به طوری که وسایل نقلیه سواری تا نیمه درون آب فرو می‌روند و تردد اتوبوس‌ها نیز بسیار سخت است.

براساس سخنان مدیریت بحران شهرداری کرمانشاه 40 نقطه در این شهر شناسایی شده که مشکل آبگرفتگی دارد ولی اعتبار برطرف کردن این مشکل وجود ندارد تا داستان تکراری آبگرفتگی در شهر کرمانشاه ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon