طرح سپاس با محوریت ۱۶۰۰ دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران در کرمانشاه اجرا میشود
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه گفت: به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۱۶۰۰ دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران استان کرمانشاه در طرح سپاس انجام میشود.
حجتالاسلام هادی عسکری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه خانوادههای شهدا و ایثارگران در واقع ولی نعمت ما هستند، اظهار داشت: به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب بیش از 1600 دیدار را برای این دور از طرح سپاس در استان کرمانشاه هدفگذاری کردهایم که امید است به بهترین شکل محقق شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با اشاره به اینکه اکنون ملاک برنامه ششم توسعه و مصوبات تنظیم شده بیشتر دیدار علما، یگان و دستگاههای مختلف برای آشنایی با الگوهای بیادعا است گفت: طرح سپاس برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری است که ایشان میفرمایند مسئولان بنیاد شهید با ادارات بهزیستی و کمیته امداد تفاوت دارد و آن هم این است که مسئولان این ادارات خدمتگذارند اما بنیاد شهید سپاسگزار هستند.
وی عنوان کرد: زندگی و تداوم انقلاب اسلامی مرهون گذشت و ایثار ایشان بوده و ما وظیفه قدردانی از این افراد و صیانت از کیان انقلاب اسلامی با پشتوانه ایثارگران را برعهده داریم که کاری بسیار سخت و مشکل است، اما به دعای خیر ایثارگران در این مسیر پرمخاطره موفق میشویم.
عسکری با بیان اینکه یکی از ویژگیهای برجسته و قابل تأمل ما در انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) حضور اثرگذار مردم در پایداری انقلاب اسلامی است عنوان کرد: مسئولان موظفند رسیدگی به مشکلات خانواده شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را در دستورکار قرار دهند زیرا شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران توانستند با رشادت و دلاوریهای خود جمهوری اسلامی ایران را برای همیشه بیمه کنند.
وی با اشاره به اینکه برخی از خانوادههای شهدا هیچ گونه مطالبه و توقعی از بنیاد شهید ندارند و در عین زندگی فقیرانه در یک فضای آرام و معنوی به سر میبرند افزود: در یکی و دو هفته گذشته به همراه نماینده ولیفقیه استان به منزل پدر شهید مجید و امیر کریمی رفتیم که مطالبه این خانواده بحث حجاب و اینکه چرا بیحجابی در جامعه در حال گسترش باست بود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با بیان اینکه هر دو نفر فرزند این خانواده در یک روز در دو جبهه شرهانی و ابوغریب در اسفندماه سال 65 به شهادت رسیدند بیان کرد: 90 درصد خانوادههای شهدای استان کرمانشاه از بنیاد شهید هیچگونه مطالبه مادی ندارند.
وی با بیان اینکه پدر شهید واعظی در شهرستان سنقروکلیایی که تک فرزند پسر خود را تقدیم اسلام کرده تاکنون هیچ دریافتی از بنیاد شهید نداشته است گفت: زمانی که ما برای بازدید به منزل ایشان رفته بودیم با اینکه پای ایشان به دلیل کهولت سن مشکل پیدا کرده بود و در طبقه فوقانی منزل زندگی میکند بعد از پیشنهاد بنده برای درخواست واکر یا ویلچر از بنیاد شهید، گفت ماهی یک میلیون تومان از اجاره مغازه دارم این کمک ها را به افراد نیازمند بدهید.
عسکری با اشاره به اینکه رسالت اصلی و محوری بنیاد شهید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است بیان کرد: فرهنگی که مبدأ آن عاشورا بوده و نگاه به آینده نیز ظهور دولت کریمه مهدوی بوده اما این فرهنگ اکنون برای همگان به درستی تبیین نشده است.
وی با اشاره به اینکه اگر این فرهنگ در جامعه به درستی تبیین و الگوگیری شود در بسیاری از معضلات اجتماعی گرهگشایی ایجاد می شود عنوان کرد: فرهنگ ایثار و شهادت همواره در بحرانیترین زمانها گرهگشا بوده و با وجود عده اندک نیروهای رزمنده کربلا شعاع تاریخی وسیعی از مردم در حال تغذیه از این فرهنگ شهادت هستند زیرا کار برای خدا بوده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با بیان اینکه در دفاع مقدس ما تجربه کردیم که با دستان خالی و تنها با شعار الله اکبر در مقابل دشمنانی که هم ثروت، قدرت نظامی، نیروهای ورزیده و آموزشدیده تکاور، حمایت جهانی اقتصادی و اطلاعات داشتند پیروز نهایی شویم گفت: اعتقاد و روحیه شهادتطلبی نیروهای انقلابی توانست بر تجهیزات سختافزاری و ثروت قدرت مادی دشمنان غلبه کند.
وی با اشاره به اینکه همه ما وظیفه داریم ارزشها در جامعه فراموش نشود عنوان کرد: عصاره فرهنگ ایثار و شهادت احیاء و ترویج ارزشها در جامعه و حاکمیت اسلام و قرآن است.
وی با بیان اینکه بنیاد شهید در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدام به برگزاری شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان نموده است بیان کرد: این شورا به ریاست استاندار و هر سه ماه یکبار تشکیل جلسه میدهد و تاکنون مصوبات مهمی را در برداشته است.
انتهای پیام/ ت