اراک| پیگیری مطالبات مردم مهم‌ترین فعالیت‌ ستاد امر به معروف در کشور است


اراک| پیگیری مطالبات مردم مهم‌ترین فعالیت‌ ستاد امر به معروف در کشور است

مدیرکل نظارت، بازرسی و ارزیابی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: پیگیری حقوق و مطالبات مردم از مهم‌ترین فعالیت‌های ستاد امر به معروف در کشور و استان‌ها است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام محمدحسین توانایی ظهر امروز در در همایش نقش امر به معروف و نهی‌ از منکر در ارتقا سلامت و کاهش تخلفات اداری با اشاره به تاریخچه تاسیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از نهادهای عمومی غیردولتی در سال 1372 بعد از سخنرانی مقام معظم رهبری در رابطه با اهمیت امر به معروف و نهی از منکر تاسیس شد، تا سال گذشته به ریاست آیت‌الله جنتی اداره می‌شد و امسال آیت‌الله صدیقی نماز جمعه موقت تهران ریاست آن را برعهده دارد.

وی افزود: این ستاد دارای ساختار اداری و اجرایی است، وظایفی  برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد، قانون عاملان امر به معروف و نهی از منکر در سال 94 به تصویب مجلس رسید و شورای نگهبان آن را تایید کرد، در ماده 16 این قانونی وظایفی  برای عاملان این ستاد تعریف شده است.

مدیرکل نظارت، بازرسی و ارزیابی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تصریح کرد: اسناد بالا دستی آن قرآن کریم، سخنان اهل بیت(ع)، اصل هشتم قانون اساسی، سخنان بنیان‌گذار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری است، این ستاد هم اکنون با دو رویکرد به دنبال گسترش فعالیت‌های خود در سطح کشور است، رویکرد نخست مربوط به پیگیری مطالبات مردمی است.

حجت‌الاسلام توانایی بیان کرد: رویکرد نخست به این معنا است که مردم ایران ولی‌نعمت ما بوده و این انقلاب حاصل خون شهدا و جانبازان این کشور است و حق بسیار زیادی نسبت به این که مسئولان به خواسته‌های آنها بهترین پاسخ را دهند، دارند.

وی عنوان کرد: پیگیری حقوق و مطالبات مردم یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های ستاد در کشور و استان‌ها است، مردم باید بدانند که ستاد امر به معروف و نهی از منکر پشتیبان آنها چه در مسائل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و غیره است، ستاد به تبعیت از حقوق مردم به دفاع از آنها پرداخته  گوش شنوایی برای دریافت مطالبات مردمی و انتقال آن به مسئولان است.

مدیرکل نظارت، بازرسی و ارزیابی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند بر روی ستاد امر به معروف و نهی از منکر که یک نهاد عمومی و غیردولتی و متعلق به مردم است حساب ویژه‌ای باز کنند، زیرا در اصل این ستاد یک ستاد هماهنگ کننده دستگاه‌ها برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌ها اداری و مردم برای دریافت مطالبات خود از دولتمردان است.

حجت‌الاسلام توانایی ادامه داد: رویکرد دوم ستاد به فضای مجازی و رسانه بازمی‌گردد، اهمیت این مسئله بر کسی پوشیده نیست، مقام معظم رهبری می‌فرمایند که اگر مسئولیت رهبری را برعهده نداشتم قطعا مسئول فضای مجازی را برعهده می‌گرفتم، دلسوزان نظام وظیفه دارند به هر شکل که می‌توانند دستاوردهای انقلاب اسلامی را در این 40 سال برای دیگران و جامعه جهانی بازگو کند.

وی بیان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی همه در تلاش هستند که این اهداف و عملکرد را زیر سوال ببرند، بر همین اساس نیاز است که عاملان به معروف و نهی از منکر در هرجایی که هستند تلاش کنند که ظرفیت فضای مجازی برای ترویج معروف‌ها و هشدار دادن نسبت به منکرات و تخلفات اداری و اجتماعی استفاده کنند.

مدیرکل نظارت، بازرسی و ارزیابی ستاد امر به معروف و نهی از منکر اضافه کرد: ستاد مرکزی در امر به معروف در تهران ائمه جمعه هر استان هم ریاست ستاد شهرستانی آن را برعهده دارد، دفتر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هم اکنون در همه استان‌ها دایر است.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon