روایت متفاوت تسنیم از نشست صمیمی فرمانده سپاه همدان با رسانه‌ها


روایت متفاوت تسنیم از نشست صمیمی فرمانده سپاه همدان با رسانه‌ها

نشست صمیمی فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان در آستانه دهه مبارک فجر و چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی‌ با حضور اصحاب رسانه استان همدان برگزار و مطالب قابل‌توجهی مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، در ابتدای این نشست سردار مظاهر مجیدی، گزارشی از اقدامات سپاه و بسیج در 40 سال گذشته را بیان کرده و اشاره‌ای هم به برنامه‌های دهه فجر داشت.

وی، سپس فرصت را به مدیران مسئول، سرپرستان و نمایندگان رسانه‌ها سپرد تا دیدگاه‌های خود را در مورد مسائل جامعه و نیازهای استان مطرح کنند، فرصتی که البته بسیار کم بود تا جایی که موجب اعتراض حاضران شد.

حجازی، سرپرست روزنامه اطلاعات در استان همدان که به عنوان نخستین فرد از جامعه رسانه‌ای استان صحبت می‌کرد با اشاره به وضعیت معیشت مردم گفت: چهل‌سالگی بلوغ انقلاب است، اما سخت شدن شرایط اقتصادی کام مردم را تلخ کرده و انتظار می‌رود که بسیج اصناف در این حوزه ورود کرده و گرهی از مشکلات بگشاید.

وی بیان کرد: اینکه سپاه در خدمت‌رسانی به روستاها به‌طور جدی ورود پیداکرده، جای خوشحالی ، اما این موضوع به خوبی اطلاع‌رسانی نشده و مغفول مانده است.

صادقیان از روزنامه محلی سپهر غرب هم گفت: انقلاب اسلامی موج‌های متعددی داشته که از سال 42 آغازشده و تا امروز ادامه یافته است، اما متأسفانه از نظر محتوایی در انقلاب به ویژه دهه فجر کم کار شده است.

وی افزود: عمده برنامه‌ها استمراردهنده ارزش‌های ابتدایی انقلاب نبوده به‌طور مثال نتوانسته‌ایم فعالیت‌های هنری را با ارزش‌های انقلابی مطابقت دهیم و این هشداری است که باید جدی گرفته شود.

صادقیان تصریح کرد: بیشتر اداره‌ها برنامه محتوایی برای دهه فجر ندارند درحالی‌که بیشتر آن‌ها پایگاه بسیج دارند و حتی برخی اداره‌ها پرچم جمهوری اسلامی را هم در طول دهه در ورودی آن نصب نمی‌کنند.

وی اعلام کرد: بسیج اصناف و آموزش و پرورش هم در این حوزه کم کار کرده و می‌طلبد که هر اداره و نهاد یک پرچم به نام یک شهید بر سر درب خود نصب کند.

متولی، سرپرست روزنامه ایران در همدان هم از جزئیات صندوق‌های قرض‌الحسنه سئوال کرده و مؤذنیان از روزنامه محلی هگمتانه هم از برنامه‌های سپاه در فضای مجازی و رویکرد سپاه در حوزه نشاط اجتماعی سئوال کرد.

مظاهری، نماینده روزنامه جمهوری اسلامی هم با تأکید بر لزوم استفاده از مشارکت مردم در دهه فجر گفت: در سفری که چند سال پیش به ترکیه داشتم مشاهده کردم که مردم پرچم کشور خود را بر سر درب منازلشان نصب کرده‌اند.

زند اسرار از هفته‌نامه آمادانا هم در مورد واگذاری اردوگاه ابوذر به بخش خصوصی سئوال کرد که سردار مجیدی آن را رد کرد و گفت: شاید رستوران آن به بخش خصوصی واگذارشده باشد، اما بیشتر برای اردوهای آموزشی استفاده می‌شود و هرچند مدیریت آن با سپاه نیست، اما اگر مسئله‌ای رخ دهد، ورود پیدا می‌کنیم.

الماسی از نشریه محلی چشم‌انداز همدان هم با گلایه از عملکرد مسئولان گفت: دشمنان قسم‌خورده‌اند تا نگذارند مردم طعم شیرین 40 سالگی انقلاب را بچشند و ذائقه آنها تلخ شود.

وی افزود: مردم 40 سال است پای انقلاب ایستاده‌اند، اما دولت در برخی زمینه‌ها مانند پدیده حقوق‌های نجومی ضعیف ورود کرده است و باید کمک کرد تا چهل‌سالگی انقلاب در وضعیت ظاهری شهر با نصب چراغ و پرچم مشخص شود.

الماسی مطرح کرد: بیان دستاوردهای انقلاب از صدا و سیما و رسانه‌ها و ورود مؤثر به فضای و پاسخگویی به شبهات دشمن از کارهایی است که می‌توان در مقابله با توطئه‌های دشمنان انجام داد.

فاضل همدانی از پیشکسوتان عرصه رسانه در استان همدان هم از دامن زدن برخی مسئولان به مشکلات جامعه گلایه کرد و گفت: نظام خوبی داریم، اما دولت‌مردان ما نوکر مردم نیستند و بر مردمی که انقلاب را به دست آنها سپرده‌اند، آقایی می‌کنند.

وی بیان کرد: باید آستین‌ها را بالا بزنیم و مسئولانی که نسبت به خواسته‌های مردم بی‌تفاوت هستند را از نظام اداری استان خارج سازیم زیرا مردم وضعیت معیشت مناسبی ندارند.

فاضل همدانی از کمی فرصت جلسه هم اندیشه هم اظهار نارضایتی کرد و گفت: حرفه‌ ما همیشه در دلمان می‌ماند و نمی‌توانیم مطالب را بیان کنیم.

شهابی، سرپرست خبرگزاری فارس در استان همدان هم از توجه سپاه به حوزه پژوهش سئوال کرد و گفت: بسیاری از افراد بی‌خانمان شاید نتوانند در گرم خانه مستقر شوند و اگر توان کاری کرد تا مسجد در این حوزه ورود پیدا کند، خدمت به مردم است.

پورعبدالله از خبرگزاری ایسنا هم پرداختن به ناگفته‌های عملیات کربلای 4 و 5 را برای تبیین موضوع در جامعه خواستار شد.

حاصلی از پایگاه خبری نافع هم از برنامه سپاه برای تربیت جوان انقلاب سئوال کرد و یاری، سرپرست روزنامه همشهری در استان همدان هم از سختی معیشت، کم توجهی به جانبازان در جامعه و ناتوانی در مقابله با توطئه‌های دشمن در فضای مجازی صحبت کرد.

معظمی، پدر شهید و از پیشکسوتان عرصه رسانه در استان هم با تأکید بر توجه به مسئله معیشت مردم گفت: بر اساس روایات، فقر از هر دری وارد شود عزت از در دیگر خارج می شود و اگر به مشکلات مردم توجه شود،90 درصد مسائل سیاسی و فرهنگی جامعه برطرف می‌شود.

فریدونی سرپرست روزنامه کیهان در همدان هم کمک گرفتن از ظرفیت بسیج رسانه و حقوقدانان را در مواردی که از خبرنگاران شکایت می‌شود، خواستار شد و بر کمرنگ بودن اطلاع‌رسانی از برنامه‌های بسیج و سپاه انتقاد کرد.

وی افزود: این خبرهای امیدبخش باید در رسانه‌ها مطرح شود تا ناامیدی از بین مردم برچیده شود و سپاه هم حمایت مادی از رسانه‌ها را داشته باشد.

نماینده خبرگزاری تسنیم هم با دعوت از سردار مجیدی برای حضور در دفاتر خبری رسانه‌های مختلف هم افزود: این کار فرصت تعامل بیشتر مجموعه سپاه و بسیج با رسانه‌ها را فراهم می‌کند.

وی افزود: در حوزه فضای مجازی به حضور اثرگذار نیاز است و اقدامات انجام شده، بیشتر جنبه تدافعی داشته تا تهاجمی و منویات مقام معظم رهبری در این حوزه به خوبی محقق نشده است.

خبرنگار تسنیم مطرح کرد: محتواسازی و استفاده از توان قشرهای مختلف مردم در حوزه فضای مجازی امروز باید موردتوجه قرارگیرد.

قول سردار مجیدی برای حضور در دفتر رسانه‌ها/ از خبرنگاران بسیجی حمایت می‌کنیم

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان هم در پاسخ به مطالبات و پیشنهادات اصحاب رسانه استان گفت: ایجاد بنگاه‌های اقتصادی کوچک زودبازده با هدف کمک به معیشت مردم انجام‌شده و اگر بتوان زنجیره تولید، توزیع و تأمین را به خوبی تعریف کنیم، جای امیدواری است که بتواند کمکی به این حوزه داشته باشد و برپایی نمایشگاه تولیدات این بنگاه‌ها هم در آینده نزدیک در دستور کار قرار دارد .

سردار مجیدی با تأکید بر لزوم تقویت محتوا بیان کرد: سازمان بسیج در این حوزه با تهیه کتاب‌های آموزشی ورود کرده و در حوزه اجرایی هم قرار شده بیش از هزار و 200 پایگاه بسیج، جشن انقلاب را برگزار کنند.

وی از برگزاری نمایشگاه در چهار ضلع پیاده راه امام خمینی(ره) از 12 تا 22 بهمن، محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی و تالار قرآن برای بیان دستاوردها و ارزش‌های انقلاب خبر داد12 و گفت: 12 سخنران کشوری هم برای حضور در برنامه‌های دهه فجر و حسینیه‌ها و مساجد پیش‌بینی‌شده است.

مجیدی در مورد برنامه های سپاه در حوزه فضای مجازی هم بیان کرد: ساختار فضای مجازی در سپاه‌های استان دیده شده و در حال برنامه‌ریزی برای آن، جذب نیرو و آموزش آن‌ها هستیم.

وی افزود: در حوزه نشاط اجتماعی،اولویت با برطرف کردن مشکلات اقتصادی است نه اینکه با برخی برنامه‌ها، نشاط نسبی ضعیف در جامعه ایجاد کنیم.

سردار مجیدی برای دلجویی از رسانه‌ها و جبران کمبود وقت در جلسه هم‌اندیشی هم قول داد تا برنامه بازدید از رسانه‌ها را در دستور کار خود قرار داده و از همه رسانه‌ها بازدید کند، اقدامی که در یک سال و چند ماه گذشته پس از انتصاب وی کمتر مورد توجه قرارگرفته است.

وی اعلام کرد: از طرح‌های پژوهشی خوبی حمایت‌شده و در حوزه مسجدمحوری هم اقدامات خوبی انجام‌شده و قرار است میز خدمت در مساجد راه‌اندازی شود تا مدیران کل در کنار مردم حاضر یافته و کار مردم را به‌طور مستقیم پیگیری کنند که نیاز به همکاری دستگاه‌های دیگر دارد.

مجیدی در مورد برنامه‌های این مجموعه برای تربیت جوان انقلابی هم گفت: رهبری بر تربیت 8 میلیون جوان مؤمن انقلابی پای کار تأکید داشته‌اند و طرح‌های هشت‌گانه بسیج برای رسیدن به این موضوع است، البته تربیت تنها در کلاس درس حاصل نمی‌شود و حضور جوانان در اردوهای جهادی یا مناطق زلزله هم فرصتی برای شکوفایی استعدادهای آن‌هاست.

وی در مورد نقش استان در عملیات کربلای 4 و 5 هم گفت: استان همدان با سه گردان غواصی ورود پیدا کرد و به فرمانده ما اعلام شد که به عقب برگردد نه اینکه نتوانستند وارد شوند و شهادت رزمندگان مانع پیش‌روی شده باشد.

مجیدی اعلام کرد: در کربلای 5 هم استان خوش درخشید و در مراحل مختلف نقش مؤثری داشت و نزدیک به هزار شهید را تقدیم نظام کرد.

وی تأکید کرد: آماده شدن در کمتر از 15 روز برای کربلای 5 از نظر نظامی قبال توجه است و جز با اعتقاد و انگیزه درونی رزمندگان کربلای 4 حاصل نشد، هرچند فرصت نشده در این حوزه خوب صحبت کنیم، اما در یادواره‌ها تلاش می‌کنیم تا این کار انجام شود.

مجیدی گفت: دفتر حمایت از رزمندگان هم برای حمایت از اعضای بسیج آماده است و از خبرنگارانی که عضو بسیج باشند، حمایت می‌کند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon