۲۵ میلیون نفر از کاربران فضای مجازی ‌ایران را جوانان‌ تشکیل می‌دهند


25 میلیون نفر از کاربران فضای مجازی ‌ایران را جوانان‌ تشکیل می‌دهند

رئیس پلیس فتای زنجان با اشاره به اینکه ۲۵ میلیون نفر از کاربران فضای مجازی در کشور جوانان هستند، گفت: ۲۰ میلیون کاربر در شبکه‌های اجتماعی داخلی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، علی‌اصغر آدینه‌لو امروز در ستاد سازماندهی امور جوانان استان زنجان با اشاره به اینکه همه واقف به این موضوع هستند که در اوج فناوری و اطلاعات قرار داریم به طوری که با تبادل و تعامل اطلاعات دهکده جهانی عملا محقق شده است، اظهار داشت: با اینکه فضای مجازی در کشور ما از لحاظ بهبود فضای کسب و کار مناسب بوده ‌اما فضای منفی ایجاد شده بسیار بیشتر، خود را نشان داده است.

وی 25 میلیون نفر از کاربران فضای مجازی در ایران را جوانان عنوان کرد و گفت: 45 میلیون نفر کاربر از تلگرام، 25 میلیون نفر کاربر از اینیستاگرام و 20 میلیون نفر کاربر در شبکه‌های اجتماعی داخلی حضور دارند.

به گفته رئیس پلیس فتای زنجان میزان استفاده از فضای مجازی باید روزانه به طور متوسط 4 ساعت باشد این در حالی است که در کشور ما میزان استفاده از این فضا 7.5 ساعت است که بیشترین مطالب که جست و جو می‌شود مربوط به اخبار و اطلاعات است.

آدینه‌لو با اشاره به اینکه نظر کارشناسان این است که جوانان در این فضا نباید بیشتر از دو ساعت حضور داشته باشند، افزود: حضور در این فضا سبب بروز مشکلات جسمی از جمله فشار بر گردن می‌شود، موضوعات کم خوابی، مشکلات روحی روانی و اعتیاد به این فضا یا تغییر سن ازدواج در بین مردم که سن ازدواج بسیار بالا و بسیار پایین آمده است، طلاق عاطفی و شکاف بین نسلی بین دو قشر استفاده کننده از این فضا و نسلی که از آن استفاده‌ای نمی‌کنند از جمله اثرات مخرب فضای مجازی است.

وی با اشاره به اینکه این به دلیل خیانت‌های انجام گرفته در این فضا  بنیان خانواده متزلزل می‌شود، گفت: بحث فضای مجازی در کشور ما بیشتر از لحاظ فرهنگی تبدیل به دغدغه شده است این در حالی است که در کشورهای اروپایی این موضوع تبدیل به دغدغه عملیات تروریستی است.

وی تصریح کرد: استفاده از این فضا برای کسب و کارهای اینترنتی بسیار مناسب است بر اساس زیر ساخت‌های موجود جوانان و نوجوانان کشور ما عملا در حال گرایش به کسب و کارهای اینترنتی هستند البته برخی از این کارها غماربازی و شرط بندی اینترنتی است که اصلا مناسب  ایران ما نیست.

رئیس پلیس فتای زنجان یکی از آفت‌های اینیستاگرام را خود بیزاری عنوان کرد و افزود: افراد با استفاده از این فضا از وجود، تیپ و فرم بدن خود بیزار می‌شوند.

وی خاطر نشان کرد: ضریب نفوذ اینترنت در سال 90 در حدود 5 درصد بوده است که در حال حاضر این ضریب به 75 درصد رسیده است و اینترنت موبایلی و همراه به دلیل همیشه در دسترس بودن بیشترین کاربرد را دارد.

به گفته آدینه‌لو هر سال جرائم اینترنتی 50 درصد افزایش می‌بابد که بیشتر مربوط به جرائم مالی، کلاهبرداری و جرائم اخلاقی است که بیشترین علت آن جلب اعتماد شاکی است و بیشتر این جرائم علیه دختران و زنان است که سبب سو استفاده و اخازی از آنان از لحاظ می‌شود.

وی افزود: نبود سواد کافی مجازی، سواد کاذب مجازی و عدم شناخت درست این فضا است که تبدیل به آفتی برای جامعه شده و در حال ایجاد بحران هویتی است  که در آن فرهنگ، نظام، انقلاب و تمدن اصیل کشوری کنار گذاشته شده و از فرهنگ غرب طبعیت می‌شود و موجب غرب‌گرایی در جوانان و نوجوان می‌شود.

آدینه با اشاره به نظر کارشناسان که سن نوجوانی در کشور افزایش یافته است، گفت: طی سال‌های گذشته زندگی‌ها سنتی و سخت بود افراد زودتر به بلوغ فکری و جسمی می‌رسیدند و نقش آفرینی داشتند اما در حال حاضر سن نوجوانی به 27 سال افزایش یافته است نوجوانان امروزی در عوض نقش‌پذیر بودن بیشتر ریسک پذیر شده‌اند که علت اصلی آن در ارتباط با نوع زندگی و فرزند سالای خانواده‌ها است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon