قم| گسترش فرهنگ پژوهش و تقویت زیرساخت‌ها در صدر برنامه‌های حوزه علمیه قرار گیرد


قم| گسترش فرهنگ پژوهش و تقویت زیرساخت‌ها در صدر برنامه‌های حوزه علمیه قرار گیرد

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: مدیران پژوهشی باید سه رکن گسترش فرهنگ پژوهش، تقویت زیرساخت‌های پژوهش و تربیت نیروی انسانی موردنیاز را در صدر برنامه‌های حوزه‌های علمیه  قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین جواد مروی ظهر امروز در آئین اختتامیه پنجمین جشنواره علامه حلی با اشاره به رسالت حوزه‌های علمیه اظهار داشت: رسالت حقیقی حوزه‌های علمیه شناخت، تبیین و تبلیغ مذهب و همچنین پاسخگویی به شبهات و مشکلات فکری جامعه است.

وی یکی از ارکان تحقیق و پژوهش را تبیین رسالت‌های حوزه علمیه دانست و افزود: با توجه به رکن حقیقی پژوهش در تبیین رسالت‌های حوزه علمیه مدیران پژوهشی باید سه رکن گسترش فرهنگ پژوهش، تقویت زیرساخت‌های پژوهش و تربیت نیروی انسانی موردنیاز را در صدر برنامه‌های حوزه‌های علمیه  قرار دهند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه تصریح کرد: با توجه به نظر و سابقه سابقون حوزه‌های علمیه نسبت به پژوهش و تأثیر آن در جامعه باید برای اندیشمندان جوان حوزه‌های علمیه مسیر پژوهش ترسیم و تسهیل شده تا بتوانیم شاهد تولد اشخاصی مانند علامه امینی در حوزه‌ها باشیم.

وی با تأکید بر زنده شدن روحیه پژوهش در بین طلاب حوزه‌های علمیه بیان کرد: برنامه‌ریزی‌ها باید  برای سوق پژوهش به سمت نیازهای فکری روز جامعه بوده و متولیان پژوهش‌های حوزه علمیه در ابتدای کار برنامه‌ریزی لازم برای شناخت درست جامعه و امت توسط طلاب را داشته باشند.


مروی ادامه داد: نکته بعدی در حوزه پژوهش وظیفه متولیان پژوهش در انتشار پژوهش‌ها در جامعه است تا آورده پژوهشگران در جامعه عرضه‌شده و در کنار افزایش اعتمادبه‌نفس پژوهشگران جوان جامعه نیز از نتایج این پژوهش‌ها برخوردار شود.

وی پژوهشگران جوان طلبه  را رهبران حقیقی آینده خواند و تأکید کرد: مهم‌ترین امتیاز روحانیت شیعه حفظ انقلاب و نظام در چهل سال گذشته بوده و باید طلاب جوان با آشنایی با متون مختلف و چالش‌های روبه‌رو و توکل به ذات اقدس حق ازنظر علمی و پژوهش غنی شوند.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon