۴۰ رشته زیست فناوری در کشور تدریس میشود
نماینده ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: مهمترین نیاز کشور توسعه فناوریهای نوین و تبیین آن برای دانشآموزان نسل امروز است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، رضا صباغ فرشی عصر امروز در آئین افتتاحیه دومین کار سوق دانشآموزی قطب پنج کشور با موضوع «مهندسی ژنتیک» در سالن همایش خوارزمی پژوهش سرای دانشآموزی شاهرود اظهار داشت: 40 رشته زیستفناوری در دانشگاههای کشور تدریس میشود که آشنایی دانش آموزان با این رشتهها ضروری است.
وی با بیان اینکه دانش آموزان با آشنایی با این رشتهها میتوانند آینده شغلی خود را رقم بزنند خاطرنشان کرد: لازمه انتخاب رشته استعداد و علاقه دانشآموزان است.
فرشی یکی از مهمترین نیازهای اساسی کشور توسعه فناوریهای نوین دانست و خاطرنشان کرد: تبیین فناوریهای نوین برای دانشآموزان نسل امروز امری ضروری است.
وی با بیان اینکه علم باید به ثروت تبدیل شود تصریح کرد: باید زیستفناوریهای جدید و کاربرد آنها را به دانش آموزان معرفی و برای آنها نقشه راه مشخص و تبیین شود.
مدیر آموزشوپرورش شاهرود نیز در این آئین فلسفه ایجاد کار سوقها را افزایش بهرهوری سیستم آموزشی آموزشوپرورش عنوان کرد و گفت: استعدادهای زیادی در بین دانشآموزان وجود دارد و آموزشوپرورش میتواند بستر ساز شکوفایی باشد.
سید محمد موسوی به اهداف کار سوقها اشاره کرد و گفت: این رشتهها میتواند با توسعه خلاقیت و فرهنگ مشارکت به یادگیری پایدار دانش آموزان کمک کند.
وی با بیان اینکه سیستم آموزشی به سمت معلم و دانشآموز است افزود: این کار سوقها ارتباط را دو سویه و به سمت همفکری و تعامل پیش میبرد.
مدیر آموزشوپرورش شاهرود اظهار داشت: مهمترین دغدغه آموزشوپرورش یادگیری است که انجام و عملیاتی کردن این رویکرد این مهم را محقق میکند.
انتهای پیام/ش