وینفرد شفر: جلسات هماندیشی داوران و مربیان باید ادامهدار باشد/ شرایط فوتبال آلمان شبیه به ایران است
وینفرد شفر، سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: به نظرم بهترین راه و کمک این است که جلسات بین داوران و مربیان ادامهدار باشد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، وینفرد شفر، سرمربی تیم فوتبال استقلال در جلسه هماندیشی مسئولان کمیته داوران با مربیان، سرپرستها و کاپیتانهای تیمهای لیگ برتر اظهار داشت: ابتدا از همه حضار تشکر میکنم. من روز گذشته بازی بایرن مونیخ با لورکوزن را نگاه میکردم، هر دو مربی بعد از بازی فقط در مورد داور صحبت میکردند. همینطور در بازی بارسلونا و والنسیا نیز همین شرایط بود. این اتفاق شاید در همه جای دنیا بیفتد و یک چیز طبیعی است، اما نکته مهم احترامی است که دو طرف باید به یکدیگر بگذارند.
وی ادامه داد: بعد از اینکه سیستم VAR هم در فوتبال آلمان استفاده شد، بسیاری میگویند کاهشی در اشتباهات داوری رخ نداده است. روز گذشته لواندوفسکی هم شاید فقط پنج سانتیمتر در آفساید بود و فقط داور میتوانست این صحنه را با VAR تشخیص دهد. من با توجه به تجربهای که دارم فکر میکنم بهترین راه و کمک این باشد که این جلسات بین داوران و مربیان ادامهدار باشد. شرایطی که در فوتبال آلمان وجود دارد شبیه به ایران است و وقتی تیمی میبازد بیشتر مانورها در تلویزیون و مصاحبهها روی اشباهات داوری است و به نظرم این چیز خوبی نیست.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در خاتمه تصریح کرد: کار داوری بسیار مشکل است و این خوب نیست وقتی تیمی شکست میبازد علیه داور صحبت کند. شاید متوقف کردن فضا مجازی هم سخت باشد و تعدادی در این فضا پول خرج کنند تا علیه کسی که مقابل آنها قرار دارد، مطلب منتشر شود. فوتبال ایران در داوری سابقه و پیشینه خوبی در جام جهانی و المپیک دارد و داوران ایرانی مسابقات مهمی را در این مسابقات قضاوت کردهاند.
شفر در ادامه یادآور شد: فصل گذشته اتفاقی برای سرور جپاروف افتاد و این بازیکن صحنهای در بازی برایش رخ داد که داور آن صحنه را خطا نگرفت و گذشت، اما زمانی که مربی یک تیم دیگر در مورد آن صحنه صحبت کرد، فدراسیون بعد از اظهارنظر آن مربی جپاروف را محروم کرد. در حالی که همان باشگاهی که در مورد جپاروف صحبت کرد بازیکنش یک خطای شدید انجام داد، ولی چون ما در مورد آن صحنه صحبت نکردیم و عکسالعملی نشان ندادیم آن بازیکن دچار هیچ محرومیتی نشد.
سرمربی تیم استقلال ادامه داد: نکته دیگری که میخواهم بگویم این است. در یک بازی ما دو تیم مرتکب 10 خطا شدند و در یک برنامه تلویزیونی که داوری این مسابقه کارشناسی میشد تمام 10 خطای ما را نشان دادند، اما فقط پنج خطای حریف پخش شد. من خودم این صحبت را در تلویزیون هم مطرح کردم. زمانی که چنین اتفاقاتی میافتد مثل بحث جپاروف و کارشناسان داوری، شاید هواداران و رسانهها و بازیکنان احساس کنند برخورد متفاوت است و تیم دیگری مجاز است بیشتر خطا کند. این مشکل را من در آلمان هم دیدهام. در 15 - 20 سال بیشتر داوران میگفتند درآمد کمی در فوتبال آلمان داریم، اما فدراسیون این کشور درآمد داوران را افزایش داد و جلسات و تمرینات بیشتری هم برای آنها در نظر گرفتند، مانند همین کاری که اکنون اینجا انجام میشود.
وی همچنین تصریح کرد: ما هم الان به همین سمت حرکت میکنیم تا داوران هم درآمد بیشتری داشته باشند و هم جلسات و کلاسهای بیشتری تا اشتباهات به حداقل برسند. فکر میکنم بهترین نکته هم این است که مربیان و داوران همیشه با هم جلسه داشته باشند و در مورد مسائل مختلف با هم صحبت کنند. من مطمئنم هیچکس فکر نمیکند داوران عمداً مرتکب اشتباه شوند، چون کار آنها بسیار سخت است.
انتهای پیام/