۶۰ درصد دبستانی‌ها در کلاس‌های بالای ۲۶ نفر درس می‌خوانند

60 درصد دبستانی‌ها در کلاس‌های بالای 26 نفر درس می‌خوانند

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: ۶۰ درصد کلاس‌های دوره ابتدایی با تراکم بالای ۲۶ نفر است که ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی را شامل می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضوان حکیم‌زاده در نشست خبری به بهانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: پوشش تحصیلی دوره پیش دبستانی از 20.02 درصد به 70 درصد رسیده و در مناطق دوزبانه و محروم شاخص پوشش از مناطق برخوردار بالاتر است، درحالی که میانگین کشوری 70.01 درصد است اما در سیستان و بلوچستان 10 درصد بالاتر از میانگین و در خوزستان پوشش 100 درصدی داریم.

وی افزود: تعداد دانش آموزان ابتدایی عشایری سال 57 در مدارس 78 هزار و 982 نفر بود که هم‌اکنون به 187 هزار و 497 نفر رسیده همچنین تعداد دانش‌آموزان دختر عشایری نیز از 31 هزار و 595 نفر به 88 هزار و 649 نفر رسیده است.برای جذب دانش‌آموزان عشایر بسیار تلاش و  حتی مدارس تک دانش‌آموزه دایر شده است تا به هر طریقی دانش‌آموزان جذب شوند.

نرخ پوشش تحصیلی از 80 درصد به 98 درصد رسید

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: نرخ پوشش تحصیلی دوره ابتدایی در سال 57 حدود 80 درصد بود اما امروز به 98.13درصد رسیده است همچنین تعداد کل دانش‌آموزان دختر به پسر در سال جاری 48 درصد بود در حالی که در اوایل انقلاب  38 درصد بود.

نرخ گذر از دوره ابتدایی به متوسطه اول؛ 96 درصد

وی درباره نرخ گذر از دوره ابتدایی به متوسطه اول بیان کرد:‌ این نرخ سال 57 حدود 73.9 درصد بود که هم‌اکنون به 96.4 رسیده است.

60 درصد دانش‌آموزان دبستانی در کلاس‌های بالای 26 نفر درس می‌خوانند

حکیم‌زاده درباره تراکم دانش‌آموزان در کلاس‌های درس گفت: بر اساس مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش، تراکم هیچ کلاس ابتدایی نباید بالاتر از 26 نفر باشد هم‌اکنون 180 هزار کلاس درس در دوره ابتدایی با تراکم کمتر از 25دانش‌آموز داریم و 60 درصد کلاس‌های دوره ابتدایی با تراکم بالای 26 نفر است  که 4 میلیون و 800 هزار دانش‌آموز ابتدایی را شامل می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش درباره طرح بازی و یادگیری و ایجاد اتاق‌های اسباب بازی عنوان کرد: بازی و یادگیری از جمله روش‌های آموزشی محسوب می‌شود. این طرح در مرحله اول و در 10 استان و هر استان 100 مدرسه شامل مدارس دولتی و غیردولتی، دخترانه و پسرانه اجرا می‌شود.

اعتباری برای کودکان بازمانده از تحصیل نداریم

حکیم‌زاده در ادامه با اشاره به جذب 30  هزار کودک بازمانده از تحصیل به مدارس گفت: اگر کودکی به علت فقر و آسیب‌های اجتماعی از تحصیل باز بماند اعتباری برای رسیدگی به آن نداریم و سایر دستگاه‌ها باید تلاش کنند برهمین اساس سال 92 طرح انسداد مبادی بیسوادی با همکاری وزارتخانه‌های رفاه و کشور آغاز شد و در حال اجراست.

وی گفت: با همکاری آموزش و پرورش و وزارتخانه‌های کشور و امور خارجه، کارت حمایت تحصیلی، جایگزین مدارک هویتی شد و  توانستیم 5 هزار و 500 دانش‌آموز فاقد مدارک هویتی را در مدارس ثبت‌نام کنیم و در  مجموع 450 هزار دانش‌آموز اتباع خارجی در مدارس مشغول به تحصیل هستند که 320 هزار نفرشان در دوره ابتدایی هستند. این تعداد دانش‌آموز به حداقل 15 هزار معلم نیاز داشتند اما بدون اخذ مجوز استخدام، آموزش اتباع را نیز در دستورکار قرار دادیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره تکالیف نوروزی نیز گفت: امسال طرح عید و داستان با تغییری جزئی در شیوه‌نامه اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon