نتیجه بررسی مدارک مشاوران خانواده قوه قضائیه مشخص شد
مرکز امور مشاوران قوه قضائیه نتایج اولیه درباره بررسی مدارک متقاضیان تأسیس مراکز مشاور خانواده را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری تسنیم، این جذب از بین دانشآموختگان رشتههای مطالعات خانواده، مشاوره، روانپزشکی، روانشناسی، مددکاری اجتماعی، حقوق و فقه و مبانی حقوق اسلامی صورت خواهد پذیرفت و مراکز مشاوره خانواده با ارائه خدمات مشاورهای به متقاضیان طلاق توافقی، دعاوی خانواده یا انجام مواردی که از سوی مراجع قضایی ارجاع میشود اقدام میکنند.
در این طرح بناست که 941 مرکز مشاوره خانواده در سراسر کشور تأسیس شود که حضور حداقل سه عضو مشاور روانشناسی، مددکاری و حقوقی و مذهبی در هریک از آنها الزامی است و برای تأمین این نیروها باید تقریبا برای 3 هزار نفر پروانه صادر شود.
نتایج بررسی مدارک از آدرس http://register.azmoon187.ir/login_result.aspx قابل رؤیت است.
پیش از این مومنی رئیس مرکز امور مشاوران و وکلای قوه قضائیه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در پاسخ به این سؤال که آیا در این رابطه جذب عمومی هم صورت میگیرد یا به همین جذب اختصاصی بسنده خواهد شد، گفت: اگر نیروهای مورد نیاز از طریق جذب اختصاصی تأمین نشود آنوقت فراخوان جذب عمومی برگزار میکنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا به نظر شما جذب اختصاصی قضات بازنشسته و اعضای هیأت علمی فرصت داشتن شغل و درآمد را از فارغالتحصیلان بیکار حقوق و روانشناسی نخواهد گرفت، با انتقاد از جو به راهافتاده در کشور در عدم استفاده از افراد با تجربه به بهانه بازنشستگی افزود: این مشاوران قرار است کار مهمی را در زمینه صلح و سازش بین زوجین متقاضی طلاق صورت دهند که نیاز به تجربه دارد.
رئیس مرکز امور مشاوران و وکلای قوه قضائیه در رابطه با اینکه چرا در ثبت نام مشاوره خانواده ممنوعیتی برای قضات یا اعضای هیأت علمی که وکیل هم هستند قائل نشدهاید نیز با بیان اینکه مشاوره خانواده و عضویت در هیأت علمی شغل محسوب نمیشوند، گفت: اعلام ممنوعیت ثبتنام در ابتدا صحیح نبود، پرونده افراد بررسی میشود و اگر وکیل یا کارشناس باشند جذب نمیشوند.
انتهای پیام/