معاون استاندار گیلان: اجازه تغییر ‌کاربری واحدهای صنعتی را نمی‌دهیم


معاون استاندار گیلان: اجازه تغییر ‌کاربری واحدهای صنعتی را نمی‌دهیم

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار گیلان با تأکید بر احیاء مجدد صنایع تعطیل شده استان گفت:‌ استانداری گیلان با هرگونه تغییر کاربری صنعتی در این استان مخالف است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ سید محمد احمدی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: احیاء و راه‌اندازی مجدد واحدها و صنایعی که به هر دلیلی در استان گیلان تعطیل شده‌اند در دستور کار استانداری گیلان قرار دارد بنابراین اجازه هرگونه تغییر کاربری و استفاده مسکونی از آن‌ها صادر نمی‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار گیلان عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین محورهای توسعه استان گیلان حوزه فعالیت‌های صنعتی است به‌طوری‌که تعداد این واحدها از 70 واحد صنعتی در اوایل انقلاب اسلامی هم‌اکنون به 3 هزار و 800 واحد رسیده است.

احمدی ارزش سرمایه‌گذاری انجام شده در واحدهای صنعتی گیلان را 7 هزار و 200 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر صنایع گیلان به دلایل متعددی با حداکثر ظرفیت خود مشغول به کار نیستند به همین علت تسهیل و رفع موانع تولید در دستور کار استانداری قرار گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه انجام پروژه‌های عمرانی در اشتغالزایی و رونق اقتصادی گیلان نقش به‌سزایی دارند ابراز داشت: فعالیت‌های صنعتی بر مبنای شاخص جمعیتی طرح‌ریزی و اجرایی می‌شود به‌طوری که با رشد جمعیت شهرنشینی شاهد استقرار هر چه بیشتر واحدهای صنعتی در شهرها هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار گیلان تصریح کرد: جمعیت گیلان به‌عنوان سومین استان متراکم کشور در اوایل پیروزی انقلاب حدود یک میلیون و 500 هزار نفر بود در حالی‌که امروز این تعداد جمعیت به بالای 2 میلیون و 500 هزار نفر رسیده است.

احمدی با بیان اینکه در اوایل پیروزی انقلای 30 درصد از جمعیت گیلان در شهرها و 70 درصد در روستاها ساکن بودند اظهار داشت: با تغییر سبک زندگی و استقرار واحدهای صنعتی و یکسری از مسائل دیگر هم‌اکنون 63 درصد از مردم گیلان در شهرها و 37 درصد در روستاها ساکن هستند.

وی از وجود 420 هزار هکتار اراضی باغی و شالیزاری در گیلان سخن گفت و خاطرنشان کرد: 238 هزار هکتار از اراضی استان گیلان زمین‌های کشاورزی و شالیزاری محسوب می‌شوند که به دلیل وجود خرده مالکی تولید برنج آن‌طور که باید و شاید برای روستائیان صرفه اقتصادی لازم را ندارد.

احمدی تجهیز و نوسازی مزارع شالیزاری گیلان را از اهداف و اولویت‌های استانداری گیلان خواند و افزود:‌ در حال حاضر 83 هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلام تجهیز و نوسازی شده‌اند و ادامه این عملیات در کنار احداث شبکه‌های آبیاری در دستور کار دستگاه‌های اجرایی ذیربط قرار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار گیلان تصریح کرد: سالانه 3 میلیون تن محصولات کشاورزی به ارزش تقریبی 15 هزار میلیارد تومان در گیلان تولید می‌شود به طوری‌که طبق برآوردهای انجام شده 27 درصد از اشتغال استان به این حوزه اختصاص دارد.

احمدی از تولید سالانه 480 هزار تن تولیدات دامی و طیور در گیلان خبر داد و اظهار داشت:‌ این محصولان شامل گوشت قرمز،‌ گوست سفید، مرغ، تخم‌مرغ و سایر فرآورده‌ها است و برای استقرار صنایع تبدیلی گیلان نیز بیش از هزار و 35 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده است.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon