بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار کرمانشاهی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند

بیش از یک میلیون و 200 هزار کرمانشاهی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت: اکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت استان کرمانشاه تحت پوشش خدمات بیمه سلامت هستند.

کیومرث مظفری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه،با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی اظهار داشت: اکنون بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت استان کرمانشاه تحت پوشش خدمات بیمه سلامت هستند و این افراد می‌توانند با مراجعه به بیمارستا‌نها 10 درصد هزینه و در مراجعه سرپایی به مراکز درمانی 30 درصد هزینه را پرداخت ‌کنند و حق بیمه آنها رایگان است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه امسال بیش از 1000میلیارد ریال اعتبار به استان کرمانشاه اختصاص یافت گفت: بخش قابل توجهی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت شد و در مراکز دانشگاهی علاوه بر تسویه مطالبات 7 ماهه، نسبت به پرداخت 70درصد علی‌الحساب آبان ماه و کل مطالبات مراکز غیردولتی دانشگاهی تا پایان مرداد ماه اقدام شد.

وی با اشاره به اینکه 70 درصد مناطق زلزله‌زده تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند افزود: در حوزه بهداشت و درمان اقدامات مناسبی در این استان انجام شده و ما مشکلات کرمانشاه به‎ویژه آسیب‌های زلزله را درک کرده و برای برطرف کردن آن تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از راه‌اندازی سامانه ارتباطی سازمان بیمه سلامت با مردم با شماره 1666 خبرداد و گفت: سامانه ارتباطی بیمه سلامت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به مردم استان کرمانشاه از جمله مناطق زلزله‌زده است و با بیان هرگونه ابهام، سؤال، انتقاد و پیشنهاد همکاران بیمه سلامت را در ارائه بهتر خدمات یاری خواهند رساند.

مظفری با اشاره به اینکه سازمان بیمه خدمات درمانی با هدف خدمت به جمعیت روستایی و عشایر کشور در سال 1373 به موجب ابلاغ قانونی تاسیس و در سال 1391 با مصوبه بالادستی نام آن به سازمان بیمه سلامت تغییر یافت گفت: حوزه اصلی وظایف این سازمان ایجاد چتر بیمه درمان برای طیف وسیعی از جامعه بود که فاقد هرگونه پوشش بیمه درمان بودند که جمعیت روستائیان و عشایر کشور و شهرنشینان فاقد بیمه درمانی را نیز شامل می‌شد. 

وی با بیان اینکه در کنار این طیف وسیع، پوشش کارکنان دولت و سایر اقشار نیز از وظایف این سازمان تعیین شد بیان کرد: اهداف تشکیل این سازمان، توسعه کمی و کیفی خدمات بیمه سلامت، دستیابی به پوشش فراگیر خدمات سلامت، کاهش سهم مردم، رفع همپوشانی بیمه‌ای، بسط و گسترش اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در حوزه بیمه شدگان روستایی است.

مدیر بیمه سلامت استان کرمانشاه با بیان اینکه کمتر از سه سال پس از تاسیس سازمان (خدمات درمانی)، نخستین طرح عظیم کشوری با هدف پوشش بیمه‌ای خدمات بستری روستاییان و عشایر توسط سازمان بیمه خدمات درمانی در کشور به اجرا درآمد افزود: تاکنون بیش از 700 هزار نفر از روستائیان و عشایر استان با دریافت کارتهای بیمه، مشمول مزایای این طرح شدند.

وی با اشاره به اینکه در سال  1381 دومین طرح عظیم کشوری با هدف مشابه در شهرها اجرا شد گفت: در استان کرمانشاه بیش از  240 هزار  نفر از ساکنین شهرها که فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای بودند با دریافت کارت بستری شهری، تحت پوشش این بیمه قرار گرفتند.

مظفری با بیان اینکه سومین طرح عظیم کشوری با هدف پوشش بیمه بستری و سرپایی و با صدور دفترچه خویش‌فرما در استان به اجرا درآمد بیان کرد: در سال 1384 بزرگترین طرح کشوری در حوزه بیمه‌های درمانی  با هدف پوشش تمامی خدمات بستری و سرپایی برای روستاییان وعشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر به اجرا درآمد.

وی با بیان اینکه این طرح در قالب نظام ارجاع و سطح‌بندی خدمات و با محوریت پزشک خانواده شروع شد افزود: تاکنون بیش از 640 هزار  نفر از جمعیت روستایی وعشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر استان تحت  پوشش اداره کل بیمه سلامت کرمانشاه قرار گرفته است.

 مدیر بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه این طرح مکمل طرح اولیه در حوزه روستایی بوده و موجب افزایش خدمات سرپایی سطح یک در محل روستاها به خدمات بستری شده است عنوان کرد: در سال  1387  طرح گسترده پنجم با صدور دفترچه ایرانیان آغاز شد و بیمه‌شدگان نیازمند می‌توانستند تنها با پرداخت 15 درصد حق بیمه مصوب، دفترچه را دریافت و از مزایای آن در خدمات بستری و سرپایی بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه در صورتی که نیازمندی این افراد بر حسب ضوابط ابلاغی احراز می‌شد از پرداخت 15 درصد حق سرانه نیز معاف شده و بدون حق بیمه تحت پوشش قرار می‌گرفتند گفت: با اجرای این طرح تعداد  288 هزار نفر از ساکنین شهرهای استان تحت پوشش بیمه درمانی قرار گرفته و با اخذ دفترچه از خدمات بستری و سرپایی مورد نیاز بهره‌مند شدند. 

مظفری با بیان اینکه در سال 1393 بزرگترین طرح بیمه درمانی در حوزه شهری با عنوان بیمه سلامت همگانی رایگان شروع شد که با حذف حق سرانه مصوب دفترچه های ایرانیان موجبات پوشش جمعیت کثیر شهری را فراهم کرد بیان کرد: در شرایط کنونی بیش از 370 هزار نفر از ساکنین شهرهای استان تحت پوشش این طرح هستند.

مدیر بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به مهمترین طرحهای بیمه سلامت استان کرمانشاه در جهت خدمت‌رسانی به جمعیت روستایی گفت: در سال 1376 برای 700 هزار نفر برای روستاییان  و عشایر، در سال 1384 تعداد 64 هزار دفترچه برای این قشر وساکنین شهرهای زیر 20 هزار نفر  صادر شده است.

وی عنوان کرد: عقد قرارداد همکاری با تمامی 14 شبکه بهداشتی ودرمانی دانشگاه علوم پزشکی و 110مرکزبهداشتی درمانی روستایی در استان به منظور تأمین بودجه شبکه‌ها جهت ارائه خدمات به روستاییان و پرداخت هزینه‌های ماهیانه پزشکان و ماماهای شاغل در طرح روستایی و هزینه‌های دارویی و پاراکلینیک در قالب سرانه مصوب از دیگر برنامه‌های خدماتی بوده است.

مظفری افزود: همچنین عقد قرارداد با 345 مؤسسه درمانی شامل بیمارستان، داروخانه، مرکز جراحی محدود، آزمایشگاه، رادیولوژی، فیزیوترپی، مطب تخصصی و فوق تخصصی  جهت ارایه خدمت در سطح 2و3 به روستاییان اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه پذیرش هزینه ترمیم دندان 6 (رایگان) در مورد افراد زیر 14 سال در جمعیت روستایی بیان کرد: معافیت از سیستم ارجاع به سطوح 2و3 درمان(تخصصی وفوق تخصصی) برای بیماران خاص وصعب العلاج روستایی، پذیرش هزینه‌های درمانی بستری و سرپایی نوزادان روستایی حتی پیش از دریافت دفترچه با دفترچه مادر، صدور دفترچه بیماران خاص روستایی بدون نیاز به مراجعه روستاییان به اداره کل در سراسر استان از دیگر اقدامات این سازمان بوده است.

مدیربیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره صدور دفترچه المثنی روستایی در سراسر استان بدون نیاز به مراجعه روستاییان به اداره کل گفت: بررسی و صدور دفترچه‌های تمام شده در کمتر از 3 ماه، ارائه خدمات تایید داروهای گران قیمت در سراسر استان بدون نیاز به مراجعه روستاییان به اداره کل، تعویض دفترچه‌های روستایی استان در سراسر کشور، عدم اخذ هرگونه حق سرانه بیمه بابت صدور دفترچه‌های روستایی و صدور دفترچه‌های بیمه درمان به صورت رایگان از خدمات ارزنده به مردم بوده است.

وی با اشاره به اینکه بهره‌مندی از پرداخت حداقل فرانشیز(پرداخت از جیب)درسطوح 2و3 درمان برای روستاییان با بهره گیری از سیستم ارجاع، صدور دفترچه های روستایی با اعتبار  5  ساله جهت سهولت در استفاده از دفترچه‌ها و به حداقل رساندن مراجعات روستاییان جهت تمدید دفترچه ها عنوان کرد: شعب صدور دفترچه به تعداد  33 دفتر پیشخوان در سراسر استان به منظور ایجاد دسترسی و به حداقل رساندن زمان تردد روستاییان جهت اخذ دفترچه گسترش داشته است.

مظفری با اشاره به پذیرش هزینه تسهیلات زایمانی در مراکز بهداشتی روستایی افزود:  بیش از 240 هزار خدمات تعویض و تمدید و المثنی دفترچه در سال 1396 به روستاییان از طریق 33 دفتر پیشخوان طرف قرارداد در استان ارائه شد.

وی بیان کرد: در سال 1375 سرانه هزینه درمانی پرداختی بازای هر نفر روستایی  فقط 9136 ریال بوده که با 376 برابرافزایش در سال 1396 به سه میلیون و 433هزار و 142 ریال افزایش یافته است.

مظفری با اشاره به اینکه کل هزینه های درمانی روستاییان اعم از سرپایی و بستری در سال 1375صرفا 3800 میلیون ریال بوده است گفت: درسال 1384 و با شروع طرح ارتقا بیمه روستایی و صدور دفترچه برای روستاییان این رقم به 64485 میلیون ریال و در سال 1396 به 1847549 میلیون ریال افزایش داشته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان افزود: به این ترتیب هزینه‌های پرداختی توسط اداره کل بیمه سلامت در حوزه روستایی در سال 84 به 17 برابرو در سال 96 به 487 برابر هزینه سال 75 افزایش یافته است.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon