باغبان درخت تناور داستان انقلاب

باغبان درخت تناور داستان انقلاب

شهریار عباسی معتقد است: زنده‌یاد فردی کارش را خیلی خوب انجام داد، کاش مانده بود و حاصل این درخت تناور را از نزدیک می‌دید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، قرار است از خدمات زنده‌یاد امیر حسین فردی به عنوان «چهره برتر و ماندگار ادبیات انقلاب» همزمان با اختتامیه هجدهمین دوره جشنواره شهید غنی‌پور تجلیل شود. شهریار عباسی، نویسنده و از برگزیدگان دوره سیزدهم جایزه شهید غنی‌پور، با بیان اینکه انتخاب زنده‌یاد «امیرحسین فردی» به عنوان چهره برتر و ماندگار ادبیات انقلاب اسلامی، مناسب‌ترین انتخاب است، گفت: وی در زمینه ادبیات داستانی خیلی زحمت کشید و در واقع با تشکیل حلقه داستان‌نویسان در مسجد جوادالائمه (ع) و تأسیس و بنیانگذاری و ادامه راهی که قبل از انقلاب اسلامی آغاز شده بود، به عنوان یک ا ز مطرح‌ترین چهره‌های ادبیات داستانی انقلاب اسلامی مطرح است.

نویسنده رمان تازه منتشر شده «بازیگوش» افزود: آقای فردی در کیهان بچه‌ها هم خیلی تلاش کرد و آثار ادبی وی در زمینه ادبیات انقلاب قابل توجه و با ارزش است. دغدغه مهم نوشتن آن هم نوشتن در حوزه ادبیات انقلاب اسلامی، ادبیات دفاع مقدس و ادبیات متعهد نیز از نکاتی مهمی است که از وی چهره‌ای شایسته و خوشنام در این زمینه بر جای گذاشته که فراموش نشدنی است.

عباسی ادامه داد: من خیلی توفیق ارتباط شخصی با زنده‌یاد فردی نداشتم، اما هرآنچه در مورد این مرد بزرگ شنیده‌ام، حاکی از خلق نیکو، روحیه جذب همه‌جانبه افراد و  بزرگ منشی ایشان بوده است که ما این روزها سخت به‌ آن نیازمندیم.

مؤلف کتاب «دختر لوتی» یادآور شد: زنده‌یاد فردی زمانی به داستان انقلاب و دفاع مقدس توجه نشان داد که خیلی به آن توجه نمی‌شد و حواس برخی دوستان به موضوعاتی دیگر غیر از داستان و آن هم داستان انقلاب بود. به نظر من وی را می‌توان از اولین کسانی دانست که با حساسیت و دقت فراوان به این حوزه پرداخت و عامل و حامل این پیام بود که یکی از مهمترین راه‌های شناخت فرهنگ انقلاب از مسیر داستان و داستان‌نویسی متعهد با موضوع انقلاب و دفاع مقدس و ادبیات متعهد دست یافتنی است؛ به همین جهت توجه ویژه آقای فردی به ادبیات و به‌خصوص داستان، داستان‌نویسی و داستان‌خوانی ستودنی است. شنیده‌ام که وی هیچ فرصتی را برای توجه به این موضوع مهم از دست نمی‌داد و مثلاً در بین دو نیمه بازی فوتبال یا یک دور همی دوستانه هم می‌گفت بیایید با هم یک داستان بخوانیم و این استمرار، تکرار و توجه نشان از هدفی مهم و مأموریتی مهم‌تر دارد که او هیچ‌گاه از آن غافل نبود.

  عباسی با بیان اینکه زنده‌یاد فردی هیچ‌گاه نگاه ابزاری به داستان نداشت، اضافه کرد: باید گفت اصالت داستان و فهم زندگی از رهگذر داستان و تبیین هنر انقلاب و درک ماهیت این تغییر بزرگ و هدفمند در قالب انقلاب اسلامی، برای زنده‌یاد فردی خیلی مهم بود و به همین جهت ادبیات  انقلاب و توسعه آن کاری بود که ایشان که هیچگاه از آن غافل نشد و تا آخرین روزهای زندگی پر برکتش آن را دنبال کرد و شاید در حین خواندن یا گفتن یک داستان اصیل چشم از دنیای فانی فرو بست.

این نویسنده که اخیراً جایزه ادبی جلال آل احمد را نیز به دست آورده است، افزود: یکی از کارهای بزرگ او که بی ارتباط با داستان و داستان متعهد انقلاب نیست، همین راه‌اندازی و مدیریت جشنواره انتخاب کتاب شهید حبیب غنی‌پور است که اکنون در انتظار برگزاری دوره هجدهم آن هستیم. این اتفاق کار کوچکی نیست، چون واقعاً جایزه شهید حبیب غنی‌پور به عنوان جشنواره‌ای بی‌حاشیه، غیر وابسته و سالم یادگاری ارزشمند از افکار و اندیشه‌های بزرگمردی است که با مرگ او پایان نیافت که بیش از پیش بالید و نام نیکوی این مرد فرهنگ و هنر و ادبیات را بر فراز جایگاه برتر ادبیات انقلاب اسلامی قرار داد.

وی در پایان تأکید کرد: زنده‌یاد فردی کارش را خیلی خوب انجام داد، کاش مانده بود و حاصل این درخت تناور را از نزدیک می‌دید و شاید هم در عرش اعلا او شاهدتر از ما، شاهد اتفاقات خوبی است که از رهگذر یک عمر تلاش خالصانه پای در زمین و شاخ و برگ زرین در آسمان دارد و هر روز بیش از پیش می‌بالد و سایه‌گستر ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس می‌شود. 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
triboon
گوشتیران