تیمهای تخصصی مبارزه با ملخهای صحرایی در نقاط مختلف استان بوشهر مستقر شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به هجوم احتمالی ملخهای صحرایی در استان بوشهر گفت: در این راستا اکیپهای دریایی، شناسایی در سواحل استان بوشهر مستقر شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد تقی منوچهری صبح امروز در جمع مدیران دستگاههای اجرایی استان بوشهر با اشاره به پدیده هجوم ملخهای صحرایی در مناطق سواحلی اظهار داشت: بر اساس ارزیابیهای انجام شده این ملخها از استان هرمزگان وارد استان بوشهر میشوند که در این راستا تیمهای رصد و شناسایی ورود ملخها مستقر شده است.
وی با بیان اینکه همه شهرستانهای مرزی درگیر این پدیده هستند خاطر نشان کرد: هجوم ملخهای صحرایی بیشتر از سمت استان هرمزگان به سوی استانهای همجوار پخش میشود که در این راستا اکیپهای دریایی، شناسایی در سواحل استان بوشهر مستقر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از استقرار هواپیمای سم پاش برای مقابله هوایی با این پدیده خبرداد و افزود: برای مقابله با پدیده هجوم احتمالی ملخهای صحرایی یک فروند هواپیمای سمپاش در فرودگاه بهرکان شهرستان دیلم استقرار یافته است.
منوچهری با بیان اینکه سمپاشی هوایی در مرحله آخر در صورت بحرانی شدن وضعیت انجام میشود گفت:خودروهای مخصوص سمپاشی پشت وانتی نیز تهیه شده که این دستگاهها بهترین راه مبارزه شیمیایی با ملخهای صحرایی محسوب میشود.
وی با اشاره به نیاز 15 دستگاه خودرو برای سمپاشی علیه ملخهای صحرایی اظهار داشت: در مجموع استان بوشهر برای سمپاشی علیه آفت ملخهای صحرایی به 15 خودرو وانت صحرایی و 9 دستگاه سمپاش یو.ال.وی نیاز دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه برای مقابله با ملخهای صحرایی برای هر شهرستان استان بوشهر 10 اکیپ پنج نفره پیش بینی شده است عنوان کرد: مجموع اعتبار مورد نیاز برای سمپاشی ملخهای صحرایی در استان بوشهر 10 میلیارد ریال است که انتظار داریم زمینه تامین آن فراهم شود.
منوچهری با بیان اینکه در این ارتباط باید از ظرفیت همه دستگاههای اجرایی استان بوشهر استفاده شود افزود: چنانچه با هجوم ملخهای صحرایی بخوبی مبارزه نشود در آینده نزدیک احتمال وقوع شرایط بحرانی وجود دارد.
انتهای پیام/ ت