رشتههای دانشگاه آزاد براساس نیاز کرمانشاه پایش میشود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی براساس نیازهای استان کرمانشاه در بخشهای مختلف پایش میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدرضا حبیبی در نشست تشریح دستاوردهای سی ساله دانشگاه آزاد در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به نیازها و مشکلات استان کرمانشاه رشتههای خود را پایش کرده که با توجه به ظرفیت منطقه در موضوع معادن و تولیدات پتروشیمی رشتههای مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی تقویت شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به عبور این دانشگاه از موضوعات توسعه کمی و کیفی، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بهدنبال ایجاد دانشگاه نسل چهارم و فعالیت براساس پژوهش و کارآفرینی است که براین اساس پایاننامههای دانشجویی هدفدار خواهد شد.
حبیبی دانشگاه آزاد اسلامی را مردمیترین دانشگاه در جهان دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد کرمانشاه از نقطه آغاز تاکنون بر دانشجویان تکیه کرده است و برخلاف سایر مراکز آموزشی از نفت و مالیات سهمی ندارد و توسط شهریههای پرداختی توسط دانشجویان اداره میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به تحصیل 60هزار دانشجو در این استان عنوان کرد: 20هزار دانشجو و 1000 عضو هیئت علمی و کارمند در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه حضور دارند که با جمع خانوادههای آنها یک شهر را تشکیل میدهند.
حبیبی با بیان اینکه نخستین فعالیت در این دانشگاه فرهنگی بوده است، بیان کرد: دانشگاه آزاد بهدنبال کارهای فرهنگی تاثیرگذار است و در کنار توسعه مراکز رشد و تحقیقات سیاست تغییر از کلاس محوری و آموزش صرف به استاد و جریان محوری را در دستور کار قرار داده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه در گذشته فضای دانشگاه بسته بود، تأکید کرد: برای بازکردن فضا کرسیهای آزاداندیشی براساس منویات مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد برپا شده و عدالت آموزشی با ایجاد واحدهای دانشگاهی در نقاط مختلف ایجاد شده است.
وی دانشگاه آزاد اسلامی را مصداق بارز اصل 44 قانون اساسی و خصوصیسازی دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه بهدنبال حضور پررنگتر در رویدادهای استان کرمانشاه است تا زمینه توسعه این منطقه براساس آموزش و فرهنگ متعالی ایجاد شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه همگرایی نیروهای نخبه استان در بخشهای مختلف را ضرورت توسعه این منطقه دانست و تصریح کرد: تغییرات مدیریتی حتی در سطح مدیریت ارشد استان بهدلیل تکیه بر فرد بهجای جریان محوری مشکلاتی را برای منطقه ایجاد کرده است که همدلی نخبگان میتوان فضا را بهبود داد.
انتهای پیام/ ت