ثمرات انقلاب ۴۰ ساله‌ ـ استان‌ها|۹۵ درصد پوشش شبکه ارتباطی تلفن در بروجرد

ثمرات انقلاب 40 ساله‌ ـ استان‌ها|95 درصد پوشش شبکه ارتباطی تلفن در بروجرد

صنعت مخابرات در شهرستان بروجرد با جهش گسترده‌‌‌ی ارتباطی در پس از انقلاب روبه‎رو بوده و هم‌اکنون این شهرستان دارای ۹۵ درصد پوشش شبکه ارتباطی تلفن ثابت و تلفن همراه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، مرور سیاست‌های توسعه صنعت تجهیزات مخابراتی در شهرستان بروجرد در دوران قبل از انقلاب نشان می‌دهد که صنعت مخابرات در شهرستان بروجرد با جهش گسترده‌ ارتباطی در پس از انقلاب روبه‎روست، به‌طوری‌که تا قبل از سال  57 هیچ‌کدام از روستاهای این شهرستان تلفن نداشت، اما در حال حاضر اکثر روستاهای بروجرد به شبکه مخابراتی متصل شده‌اند و دارای حدود 15 هزار خط تلفن ثابت روستایی‌ست.

تمرکز بر حمایت از زیرساخت‌های ارتباطی در بروجرد سبب‌شده که 50 روستای این شهرستان از نعمت تلفن ثابت برخوردار باشند، یعنی حدود 95 درصد از شهر و روستاهای بروجرد زیر پوشش شبکه مخابرات قرار گرفته‌اند.

استفاده از نیروهای ایرانی

اکبر شیخی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بروجرد اظهار داشت: 40سال از عمر بابرکت انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد و در این مدت ما شاهد تغییرات و پیشرفت‌های زیادی درخصوص شبکه مخابرات بوده‌ایم، امروز نقش مخابرات و خدماتی که به تمام مردم ارائه می‌دهد از کسی پوشیده نیست و بسیاری از امور ما به این شبکه وابسته است.

وی افزود: ما هماهنگ با سایر کشورها در این زمینه رشد کرده‌ایم و در حقیقت همه این‌ها به‌خاطر برکت انقلاب است، دستاوردهای ما بسیار عظیم و بی‌نظیر در سطح منطقه است. شرکت مخابرات در گذشته یکی از شرکت‌های صددرصد وابسته به چندشرکت غربی و خارجی بود، حتی در کلیه سطوح مدیریتی، اداری و برنامه‌ریزی، طراحی و توسعه و نگهداری، همه توسط این شرکت‌ها هدایت و کنترل می‌شد و ما تنها سهم اندکی از پرسنل را آن هم در سطوح پایین و در واحدهای نگهداری داشتیم، خوش‌بختانه با پیروزی انقلاب اسلامی تمامی سطوح را نیروهای ایرانی و کاملاً متخصص به‌دست گرفتند.

رشد 22 برابری در پس از انقلاب

رئیس اداره مخابرات شهرستان بروجرد در مورد نحوه اجرایی‌شدن طرح‌های زیرساختی پس از پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد: اگر ما امروز به این جایگاه رسیده‌ایم و می‌توانیم با قدرت‌های بزرگ برابری کنیم همه به‌خاطر تلاش و برنامه‌ریزی‌های مدونی‌ست که در راستای پیشبرد و رسیدن به اهدافمان داشته‌ایم، در فاز اول که نقطه آغازین کار ما بود، اعتمادبه‌نفس و حفظ روحیه‌ی«ما می توانیم» بود، ما توانستیم شرکت مخابرات را که یکی از شرکت‌های مادر تخصصی و زیرساختی بود را با برنامه‌ریزی صحیح و هدایت مجموعه کنترل نماییم.

وی بیان کرد: بخش بعدی و فاز دوم فعالیت‌های شرکت مخابرات، نگهداری از تجهیزات فنی و حفظ ارتباطات شهری و برون‌شهری بود، در این مورد نیروهای متخصص و البته دلسوز واقعاً وقت گذاشتند تا بتوانیم جدا از حفظ و نگهداری تجهیزات به دستاوردهای جدیدی هم دست پیدا کنیم.

شیخی با بیان اینکه طراحی و توسعه شبکه‌های مخابراتی و فراهم‌آوردن زیرساخت‌های لازم و هم‌چنین ارتقای کمی و کیفی این ارتباطات و همترازشدن با سایر کشورها درخصوص بسترآی‌تی ازدستاوردهای مهم این انقلاب است، گفت: ما تا قبل از انقلاب فقط پنج‌هزار خط تلفن ثابت در سطح شهر به‌صورت آنالوگ داشتیم، اما در حال حاضر این تعداد به صد و 10 هزار خط تلفن شهری و روستایی رسیده، ما در این مورد رشد 22 برابری داشته‌ایم.

بهره‌مندی 50 روستا از تلفن ثابت

رئیس اداره مخابرات شهرستان بروجرد خاطرنشان کرد: تا قبل از سال 57 هیچ‌کدام از روستاهای ما تلفن نداشتند و از داشتن وسایل ارتباطی محروم بودند ولی امروز با افتخار باید بگویم که اکثر روستاهای ما به شبکه مخابراتی متصل شده‌اند و حدود 15 هزار خط تلفن ثابت روستایی داریم، هم‌چنین 50 روستای ما از نعمت تلفن ثابت برخوردار هستند یعنی چیزی حدود 95 درصد از شهر و روستاهای ما زیر پوشش شبکه مخابرات قرار گرفته‌اند.

شیخی در رابطه با مسیرها و خطوط ارتباطی گفت: تا قبل از سال 5 برای ارتباط بین خطوط از سیم‌های مسی برای ارتباطات‌ درون‌شهری و برون‌شهری استفاده می‌شده‌است، تمام تجهیزات و سیستم‌های رادیویی و خطوط فیزیکی با ظرفیت‌های بسیار پایین مصرف می‌شده درحالی که الان ما از انواع شبکه‌های ارتباطی، کابل مسی، فیبر نوری، سیستم‌های رادیویی پرظرفیت استفاده می‌کنیم.

وجود 4مرکز مخابراتی بسیار پیشرفته

رئیس اداره مخابرات شهرستان بروجرد تصریح کرد: ما در طول این سال‌ها تغییرات زیادی در مورد سیستم‌ها داشته‌ایم، کلیه سیستم‌های ما قدیمی و آنالوگ با ظرفیت پایین بودند البته هزینه زیادی هم برای همین سیستم‌ها صرف می‌شد و در حال حاضر و بعد از 40سال تلاش، مقاومت وخودباوری تمام سیستم‌های ما به‌صورت دیجیتال شده و نسل جدید با ظرفیت‌های بسیار بالا مصرف حداقل انرژی را دارند.

شیخی اظهار داشت: تا سال 57 ساختمان فنی و اداری ما فقط یک مورد بود که با پیشرفت‌ها و تجهیزشدن در این زمینه درحال حاضر چهار مرکز مخابراتی بسیار پیشرفته داریم که مشغول فعالیت و خدمات‌رسانی به مشترکین شهر و روستایی ما هستند و این به‌معنای 40سال رشد و بالندگی برای ماست.

95درصد پوشش شبکه ارتباطی

وی افزود: سایت‌های ارتباطی برون‌شهری ما فقط سه سایت بوده و در حال حاضر بیش از 50 سایت مخابراتی وجود دارد، با افتخار می‌گویم که بعد از انقلاب اسلامی ایران کلیه شهرستان بروجرد دارای 95درصد پوشش شبکه ارتباطی تلفن ثابت و تلفن همراه است.

رئیس اداره مخابرات شهرستان بروجرد عنوان کرد: ما هرچه داریم و و اگر به موفقیت‌ها و پیشرفت‌های قابل‌توجهی دست یافته‌ایم همه به برکت انقلاب بوده‌است، زمانی ما تنها تلفن ثابت و یک پیغام‌گیر 118 و117 را داشتیم اما در حال حاضر با بیش از 300 هزار سوییچ فعال و شبکه‌های پیغام‌گیر مکالمه‌ای، هوشمند و هم‌چنین استفاده از اینترنت و سیستم‌های کنترل از راه دور با بزرگ‌ترین کشورهای صنعتی و بزرگ همتراز هستیم، پس قدر خودمان را بدانیم و این انقلاب را حفظ کنیم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon