روایت مدیران از دستاوردهای انقلاب اسلامی در استان اردبیل؛ تحول شگرف در توسعه زیرساخت‌ها

روایت مدیران از دستاوردهای انقلاب اسلامی در استان اردبیل؛ تحول شگرف در توسعه زیرساخت‌ها

مدیران استان اردبیل معتقدند با پیروزی انقلاب اسلامی تحول شگرفی در توسعه استان رخ داده و امروز شاهد رفع محرومیت و دستیابی همه مردم به امکانات هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، با برپایی نمایشگاه دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی که در محل مصلای اردبیل برپا بوده مسئولان و مدیران استانی نیز در محل نمایشگاه حاضر شده و نسبت به ارائه دستاوردهای اداره متبوع خود در 40 سال گذشته می‌پردازند.

بهره‌برداری از 450 میلیارد ریال پروژه آب و فاضلاب در اردبیل

مدیرعامل آب و فاضلاب استان اردبیل با حضور در این نمایشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: به برکت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ما شاهد اجرای پروژه‌های مختلف آبرسانی در مناطق مختلف استان بوده‌ایم به طوری که هم اکنون 26 شهر استان اردبیل از نعمت آب شرب سالم برخوردار شده‌ند.

یحیی سیف‌اللهی از پوشش 52 درصدی فاضلاب شهری در استان اردبیل خبر داد و افزود: در گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر امسال براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده پروژه‌های آب و فاضلاب در سطح استان با اعتباری بالغ بر 450 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی  تصریح کرد: در حال حاضر مشترکان آب شرب در سطح استان به 365 هزار و مشترکان فاضلاب شهری نیز به 180 هزار مشترک رسیده و شاهد رشد و توسعه در اجرای پروژه‌های حوزه آب و فاضلاب در سطح استان بوده‌ایم.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان اردبیل گفت: در حالی که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی 69 کیلومتر شبکه آب در استان اجرا شده بود اما در حال حاضر در همه شهرهای استان پروژه‌های آبرسانی اجرا شده و یا در دست تکمیل بوده و شبکه آب نیز به میزان دو هزار و 400 کیلومتر اجرا شده است.

سیف‌اللهی از اجرای طرح فاضلاب در 10 شهر استان اردبیل خبر داد و افزود: از مجموع طرح فاضلاب شهر اردبیل 580 کیلومتر اجرا شده و 380 کیلومتر باقی مانده است و در زمینه تصفیه‌خانه نیز در حال حاضر هشت واحد تصفیه‌خانه در استان با پیشرفت 90 درصد در حال اجراست.

وی از راه‌اندازی سیستم الکترولیز نمک طعام در خلخال برای نخستین بار در استان خبر داد و گفت: با توجه به عوارض خطرناک سامانه کلرزنی در صدد هستیم تا سیستم الکترولیز نمک طعام را در خارج از محدوده شهری اصلاندوز و مشگین‌شهر نیز اجرایی و عملیاتی کنیم.

60 پروژه ورزشی نیمه‌تمام اردبیل تکمیل می‌شود

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مورد دستاوردهای انقلاب در حوزه ورزش استان اظهار داشت: در حالی که قبل از انقلاب در سطح استان تنها هفت سالن ورزشی وجود داشته در سایه پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی این تعداد در حال حاضر به 230 مورد افزایش یافته است و این از برکات و ثمرات انقلاب است.

بهرام آقاخانی با اشاره به افزایش چشمگیر مربیان، داوران و ورزشکاران در استان اردبیل بعد از پیروزی انقلاب بیان کرد: در حال حاضر 63 سازمان مردم‌نهاد، 28 هزار نفر داور و 25 هزار نفر مربی در رشته‌های ورزشی مختلف در سطح استان سازماندهی شده و فعالیت می‌کنند.

وی اردبیل را سومین استان کشور در کسب مدال‌های المپیک در کشور دانست و تصریح کرد: در حال حاضر در سطح استان 60 پروژه ورزشی به شکل نیمه‌تمام بوده و عملیات اجرایی خود را سپری می‌کنند که تلاش و جدیت بر بهره‌برداری هر چه سریع‌تر از این پروژه‌ها در سطح استان است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل از برنامه‌ریزی برای افتتاح و راه‌ندازی 12 مورد از این پروژه‌ها براساس برنامه زمانبندی خبر داد و گفت: هفت مورد از این تعداد تاکنون به بهره‌برداری رسیده است و همزمان با ایام‌الله دهه فجر نیز پنج پروژه و طرح ورزشی در سطح استان به بهره‌برداری می‌رسد.

آقاخانی میزان اعتبار هزینه‌شده برای تکمیل و راه‌ندازی این طرح‌ها را 106 میلیارد و 890 میلیون ریال اعتبار دولتی دانست و افزود: سالن ورزشی ایثار شهرستان پارس‌آباد در زمینی به مساحت 900 متر مربع و با تامین اعتبار از محل پروژه‌های ملی و با هزینه دو میلیارد و 558 میلیون ریال و سالن ورزشی سنگ آباد کوثر به مساحت 873 متر مربع با هزینه چهار میلیارد و 200 میلیون ریال از جمله این طرح‌هاست.

وی از بهره‌برداری از خوابگاه ورزشی شهرستان پارس‌آباد به مساحت 550 مترمربع با هزینه سه میلیارد و 931 میلیون ریال اعتبار استانی خبر داد و گفت: دو پروژه عمرانی ورزشی نیز شامل استخر شهرک شهید رجایی اردبیل به مساحت دو هزار متر مربع و سالن ورزشی روستای شام اسبی به مساحت یک هزار و 177 متر مربع با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این ایام راه‌اندازی می‌شود.

واگذاری 5000 هکتار از اراضی پایاب سد خداآفرین

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: قبل از انقلاب محور کار در حوزه امور اراضی کشاورزی تنها از طریق اصلاحات اراضی بود که خوشبختانه بعد از انقلاب بعد از صدور فرمان حضرت امام(ره) در فروردین ماه سال 59 در خصوص واگذاری اراضی دولتی به افراد کم زمین و بی‌زمین در قالب گروه های مشاع زیرساخت ارائه خدمات در قالب امور اراضی در کشور آغاز به کار کرد.

یاور میرزایی افزود: خوشبختانه در 40 سال عمر بابرکت انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی ایران در استان کارهای عظیمی انجام شده است که از آن جمله می‌توان به واگذاری اراضی در محدوده پایاب سد خداآفرین اشاره کرد که در سطح پنج هزار و 80 هکتار صورت گرفته و تعداد یک هزار نفر از بهره برداران از موهبت‌های این واگذاری بهره مند شده اند.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در طی 40 سال گذشته به مساحت سه هزار و 529 هکتار مجوزهای صادره توسط کمیسیون تبتصره یک ماده یک برای طرح های غیرکشاورزی نیز صورت گرفته که تعداد سه هزار و 850 نفر از آن بهره مند شده اند.

وی بیان کرد: واگذاری اراضی ملی و دولتی برای طرح های کشاورزی و غیرکشاورزی نیز در سطح دو هزار هکتار صورت گرفته که تعداد 975 نفر از بهره برداران نیز از از مزایای آن برخوردار شده و توانسته اند از این اراضی بهره برداری کنند.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: در سطح 45 هزار هکتار نقشه کاداستر گویاسازی همراه با اطلاعات توصیفی عکس هوایی و نقشه برداری زمینی صورت گرفته است که همین امر نیز به بسیاری از اختلافات اراضی با اداره کل منابع طبیعی پایان داده است.

5 پروژه آبخیزداری در اردبیل افتتاح می‌شود

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل نیز در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای انقلاب در مصلای اردبیل اظهار داشت: به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پنج پروژه آبخیزداری با سرمایه‌گذاری 7.5 میلیارد تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در شهرهای مختلف استان اردبیل به بهره‌برداری می‌رسد.

شهامت هدایت گفت: این پروژه‌های آبخیزداری به همراه عملیات بیولوژیکی با هدف توسعه جنگل‌ها، مراتع، افزایش پوشش گیاهی و تعلیف دام انجام شده و قطعا نتایج مثبتی را به همراه دارد.

وی با بیان اینکه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با یک نگاه تحول‌گرایانه و نگرش توسعه‌گرایانه سعی می‌کند برنامه‌های مختلفی را در این حوزه اجرایی و عملیاتی کند، تصریح کرد: ما در تولید، تامین و ذخیره نزولات جوی و فعالیت‌های حوزه آبخیزداری کاملا به شکل تخصصی و علمی ورود پیدا کردیم به طوری که سعی داریم با کنترل منابع آب جلوی فرسایش خاک و جاری شدن سیلاب‌های مختلف را بگیریم.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل افزود: امسال در مرحله نخست و به ارزش 210 میلیارد ریال طرح‌های ذخیره آب و نیز جلوگیری از فرسایش خاک به همراه طرح‌های توسعه‌ای را اجرایی و عملیاتی کردیم و به شکل دقیق و کامل در اجرای آنها با برنامه‌ریزی مناسب فعالیت داشتیم.

هدایت بیان کرد: ما در حوزه منابع طبیعی و برای وجب به وجب اراضی استان پروژه و برنامه تدارک دیدیم و سعی می‌کنیم تا در کنار صیانت از سرمایه‌های ملی و منطقه‌ای به نوعی از این منابع به شکل درست و صحیح استفاده کرده و بهره‌برداری کنیم.

وی با اشاره به بهره‌گیری از سیستم‌های حفاظتی جدید و تکنولوژی‌های مدرن را در بخش منابع طبیعی، توسعه جنگل‌ها و کنترل عوامل مخرب منابع طبیعی گفت: ما در کنار تامین علوفه مورد نیاز دامداران سعی در تنظیم ظرفیت ورود دام به مراتع و برنامه‌های احیا در این حوزه داریم تا زمینه برای تخریب و از بین رفتن مراتع و فرسایش خاک به وجود نیاید.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با اشاره به رویکرد حفاظت و صیانت از منابع طبیعی به همراه جنگل و مراتع تصریح کرد: تمام تلاش و سعی ما بر این است تا با بهره‌برداری درست و صحیح از این سرمایه‌ها نسبت به صیانت و محافظت از آنها برنامه‌ریزی‌های درست و دقیقی را انجام دهیم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon