سردار غیبپرور در گرگان: امروز آمریکاییها میگویند اتفاقاتی که در منطقه غرب آسیا بروز میکند دنباله انقلاب اسلامی است
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز آمریکاییها میگویند اتفاقاتی که در منطقه غرب آسیا بروز میکند، دنباله انقلاب اسلامی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سردار غلامحسین غیبپرور ظهر امروز در همایش تبیین دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی اظهار داشت: همه ما دوران پس از پیروزی نهضت را به اقتضای سن و عمری که از خداوند گرفتیم درک کردیم، بنابراین احدی در این جلسه وجود ندارد که بگوید انقلاب و دستاوردهایش را درک نکرده و در واقع همه جمعیت 82 میلیونی ایران، انقلاب و دستاورهایش را درک کردند.
وی افزود: اگر قرار باشد دستاوردهای انقلاب اسلامی مرور شود، به اندازه همه جمعیت بالغ ایران میتوانیم نظر داشته باشیم. دلیل این امر نیز روشن بوده چون انقلاب ما فوقالعاده گسترده، ژرف و عمیق، متنوع در موضوعات و مهمتر از همه، انقلابی زنده و پویاست.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین وجود دشمنیها و دوستیها با ملت ایران را دلیلی برای حیات و پویایی انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: کسی که حیات ندارد، دوست و دشمن هم نخواهد داشت، بنابراین دوستی و دشمنی جایی مفهوم پیدا میکند که مورد مصداق ما زنده باشد.
وی با تأکید براینکه خدعهها، توطئهها و دشمنیهای آمریکا با انقلاب اسلامی نشان از حیات انقلاب است، ادامه داد: امروز آمریکاییها نیز با اعمال دشمنیهایشان علیه ملت و انقلاب، به حیات انقلاب اسلامی اعتراف میکنند.
سردار غیبپرور درباره تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در بخشهای مختلف اظهار داشت: دستاوردهای انقلاب را میتوان به صورت موضوعی، لایهای و اثرات آن در داخل کشور، منطقه و در سطح بینالمللی و البته توامان مورد بررسی قرار داد.
وی با مقایسه وضعیت فرهنگی ایران قبل و بعد از انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: مقایسه این دو وضعیت راحت است. اما آیا ما در این مقایسه میخواهیم بگوییم که مردم ما پیش از انقلاب مسلمان نبودند؟ این یک تهمت است. مردم آن زمان نیز مسلمان بودند اما دین خدا در زندگی و جامعه تبدیل به یک رفتار عملی نشده و آنچه متدینان جامعه انجام میدادند ناظر بر اعمال عبادی فردی بود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: اگر آن زمان همین اعمال عبادی که بین مردم جریان داشت به رفتار عالمانه تبدیل میشد، دیگر مشروبفروشی و کاباره نداشتیم و روی پرده سینماهای ما چیزهایی را نشان نمیدادند که تعلقی به دیانت مردم ما نداشت. آن زمان ظاهر شدن مردم به ویژه زنان ما در کف خیابانها به گونهای بوده که جامعه ما شبیه جامعه اسلامی نبود.
وی ادامه داد: کتابهایی که قبل از انقلاب چاپ میشد، نوعاً بیبندوباری و سکولار را ترویج میکرد و کتابهایی که در راستای ترویج دین بود محدود و خیلی کنترل شده چاپ میشد. حتی حکومت شاه که به ظاهر مخالف کمونیستها بود در عمل به این تفکرات میدان میداد. در آن دوران ببینید جایگاه شهید مطهری کجاست؟ فردی مانند ایشان کتابهایش را به سختی می توانست به چاپ برساند یا شخصیتی مانند شهید باهنر به سختی به عنوان یکی از مولفان کتاب تعلیمات اجتماعی و بینش آن زمان، نامش روی جلد این کتابها قرار میگرفت.
سردار غیبپرور با بیان اینکه دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی در 40 سال گذشته کمنظیر است، گفت: بررسی کنید قبل از انقلاب چقدر دانشگاه و دانشجو داشتیم و نرخ سواد در کشور چقدر بود؟ آن را با دوران بعد از انقلاب قیاس کنید. انقلاب ما از این جهت روی قله ایستاده و رتبههای برتر را در بسیاری از حوزهها داریم. در تولید اکسیژن 18 به عنوان ششمین کشور جهان هستیم که به این فناوری دست یافتهایم. در حوزه علوم انسانی نیز در حوزههای علیمه و برخی دانشگاهها اتفاقات بزرگی رقم خورده است.
وی با اشاره به وابستگی ایرانِ قبل از انقلاب به بیگانگان به ویژه آمریکاییها افزود: قبل از انقلاب شاه مملکت که شخص اول کشور بود، برای تعویض رئیس دانشگاه تهران باید از سفیر ایالت متحده اجازه میگرفت، اما الان ببینید یک برادر بسیجی ما از اینجا رئیس جمهور آمریکا را به چالش میکشد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: قدر مسلم هیچ کشوری در روی کره خاکی به لحاظ استقلال سیاسی و به جهات ارکان سیاسی مثل ملت ایران نیست. ما اینها را به یُمن اسلام داریم. وقتی که رهبر ما، آن زمان در جماران میفرمود آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند، به معنای جرات دادن به مردم بود. امروز نیز خلف صالح ایشان و سکاندار نظام جمهوری اسلامی، یکی از تدابیر و رفتار عملی ایشان جرات و جسارت دادن به مردم در برابر دشمن است که نترسید، نلرزید، نهراسید و در مقابل دشمن زانوهایتان خم نشود.
وی با بیان اینکه در عرصه اقتصادی مشکلات زیادی در کشور وجود داشت و الان هم وجود دارد، یادآورشد: در دوران ریاستجمهوری کندی در آمریکا، اعلامیهای 14 بندی تهیه شد که نسخهای برای کشورهای جهان سوم بود و هر کشور هم نسخه خاص به خود را داشت. نسخه آنها برای ایران تحت عنوان اصلاحات ارضی و بخشی هم تحت عنوان انقلاب سفید بیرون بود. با اصلاحات ارضی زراعت و کشاورزی در ایران نابود شد اما الان تولیدات برنج، گندم، چغندر و غیره در کشورمان چند رقم است؟ هرچند هنوز خیلی مشکل وجود دارد و جای زیادی برای کار کردن داریم.
وی گفت: درحال حاضر روزانه 14 میلیون لیتر بنزین را ذخیره و حدود 60 میلیون لیتر را مصرف میکنیم. مگر قبل از انقلاب ما اینقدر مصرف داشتیم؟ آن زمان فقط سه نوع ماشین شامل پیکان، آریا و ژیان در کشور آن هم به صورت محدود وجود داشت، هرچند ماشینهای آمریکایی هم میآمد اما دست هرکسی نبود. امروز خانوادهها اگر ماشین نداشته باشند معتقدند یک کالای مهم را در زندگی خود را ندارند و حتی در برخی خانهها چند خودرو وجود دارد. در عرصه تولید فولاد، استخراج مواد کانی و بسیاری از حوزههای دیگر عملکرد انقلاب اسلامی اصلا قابل قیاس با 40 سال قبل نیست.
وی در بخش دیگر سخنان خود به بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران با نگاهی به داخل، منطقه و در سطح بینالمللی پرداخت و گفت: امام خمینی (ره) روح مجدد به کالبد انسانهایی که مرده دل بودند، دمید. امام (ره) مسیر دوران ماست، قیام امام راحل، ملتها را بیدار کرد. هنر امام (ره) این بود که دست بشریت امروز را در دست خدا گذاشت.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه انقلاب اسلامی، مراسم بیداری جمعیت کثیری است که سالها در غفلت و خواب بودند، اظهار داشت: قبل از انقلاب ملت ما توسری خور شده و 40 هزار مستشار آمریکایی در این کشور آبرو، حیثیت و ناموس ما را برده بودند. آن اواخر هواپیماهای مختلف به ما میفروختند اما افسران عالیرتبه ما اجازه دست زدن به پیکره آن هواپیما را نداشتند. یک درجهدار آمریکایی میآمد و نظر میداد که این تانک، هواپیما وغیره چه مشکلی دارد.
وی افزود: شاه این کشور به قدری ضعیف، سستایمان و حقیر بود که وقتی در ماجرای پایان جنگ دوم جهانی سران شوروی، انگلیسی و آمریکا به این ایران آمدند، این دربهدر شده التماس می کرد که بگذارند به دیدارشان برود و با آنها عکس بگیرد.
سردار غیبپرور با بیان اینکه انقلاب اسلامی به مردم ما هویت و جسارت دارد، تصریح کرد: امروز بیداری ملتهای منطقه را ببینید. خود آمریکاییها میگویند اتفاقاتی که در منطقه غرب آسیا بروز میکند، دنباله انقلاب اسلامی است. آنها میگویند اگر شاه را حفظ کرده بودیم این اتفاقات نمیافتاد. امروز کدام سرزمین را سراغ دارید که فهم و استقلالخواهی مردم آنها بعد از انقلاب اسلامی ایران رشد نکرده باشد.
وی به موفقیتهای لبنان علیه رژیم صهیونیستی اشاره و خاطرنشان کرد: رژیم اشغالگر صهیونیستی که آن همه ادعا داشت و در پرچمش دو خط آبی کشیده که من نیل تا فرات را میخواهم الان در خودش گیر کرده و نمیداند چگونه خودش را جمع کند. جنگ آنها با حزبالله 33 روزه بود بعد 11 روزه و بعد از آن 2 روزه شد. الان ببینید سیدحسن نصرالله به پشتوانه انقلاب اسلامی چگونه در خط مقدم فریاد میزند؛ این از برکات انقلاب اسلامی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه هر محصول خوب در معرض آفت است و انقلاب اسلامی هم آفتهای درونی و بیرونی دارد، ادامه داد: آفت بیرونی مدام در حال توطئه است، همانهایی که جنگ را علیه ما به راهانداختند، تکفیریها را ایجاد کردند، در حصر اقتصادی و معضلات فرهنگی و حتی مسائل امنیتی علیه ما حضور دارند. یکسری آفتها هم مربوط به داخل است. دنیازدگی، اشرافیگری، بیانگیزگی نسبت به استمرار جریان انقلاب، تکیهکردن به کانونهای قدرت و ثروت، گداییکردن در خانه غربیها و فراموش کردن داشتههای خودمان آفت درونی انقلاب اسلامی است.
سردار غیبپرور تأکید کرد: آفت درونی انقلاب ما همین معضلات اقتصادی، بیکاری، تورم وغیره است؛ اینها واقعا بیمسئولیتی است. عدهای میگویند مردم را برای راهپیمایی 22 بهمن دعوت کنید، باید به این افراد گفت فهم مردم ما کامل است، آنان میدانند باید بین معضلات و انقلاب اسلامی تفاوت قائل شد.
انتهای پیام/ ز